![]() |
se pare ca avem printre noi o adevarata asasina.ce mi-a placut aici e faza care a facut-o akasha.cu "my sis".akasha chiar e sora cu demona?
|
Originally Posted by Foamy:
Foamy... STF(aflii tu alta data ce e aia)... Nu-mi place semnatura ta! Foamy zice asha multe chestii faine. Baga shi tu "So just pull te triger, no one will figure... That suicide was for you! ... So go BOOM! ...WUSS!" Sau gasesti tu ceva... :w00t: Shi Akasha e sor`mea pe bune. Simte ca l-a schimbat! :lol: :D :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: :D |
Originally Posted by Riddick:
Si problema ta tot blonda e? :happy: Da' parca ziceai ca e cute si pretty smart. ce-a facut?..sau...ce n-a facut? :P |
Sa vezi ca ni se urca blondele de pe forum in cap imediat. Oh well, more to kill! :)
|
Originally Posted by Demona:
|
Imi schimb semnatura. Pe asta s-a asezat deja praful...
|
Simt cum aceasta noua semnatura emana intelepciune constant.
|
Buna semnatura.. I'm for Pepsi too....
Pe a mea o las sa se prafuiasca rau de tot.... |
Imi este foarte familiara semnatura ta. De unde ai preluat-o? Desene animate cumva?
|
Originally Posted by bogie:
Nu stiu, eu nu am preluat-o de nicaieri (sau poate am auzit-o si eu) dar eu chiar sunt anti-cola si pro-pepsi ... |
Eu umblam intr-o zi pe strada cu o sticla de cola in mina si am trecut strada si era un camion de pepsi in viteza si cind a vazut sticla de cola a oprit.Ipoteze:
1.La volan era Mila Jovovich si voia sa facem ...,si de-aia a oprit, dar eu ma grabeam. 2.Respectul unei marci slabe pentru o marca mai buna. Ma intreb acum care din cele 2 e varianta reala ...hai sa fim seriosi...cola mai buna decat pepsi? :lol: :lol: :lol: |
Originally Posted by raptor:
DA! Mult mai buna :D |
Cola cand a ajuns in tara era BUNA. Intre timp s-a romanizat devenind extrem de proasta, in genul American Cola. Pepsi inca mai e bun insa doar pepsi-ul normal, nu twist, light si alte cacaturi din-alea...
P.S. Pepsi are cele mai misto reclame. Era una (pe care nu o mai gasesc, god damn it!) in care Hallie Kate Eisenberg intra intr-un magazin cu bunicul ei si cere cu vocea ei de fetita dragalasa un pahar de pepsi. Vanzatorul zice ok, se intoarce, si de fapt pe ascuns ii toarna cola in pahar la care fetita ii spune (cu vocea lui "The Godfather"!!!) "Hey... you! Come here. You disrespect my family [...]" si tot discursul ala si asta e intimidat, ii pune repede un pahar de pepsi si asta din nou cu vocea ei de fetita dulce, "Thank you!". Super misto reclama, daca o are cineva sau o stie cineva va rog sa-mi spuneti! Am avut-o acum un an cred dar am pierdut-o. |
Sau mai era aia in care un copil mic, negru vine la un aparat din-asta cu racoritoare (nu mai stiu cum se numeste, am un lapsus) cumpara 2 cola le pune pe jos, se suie pe ele ca sa ajunga la butonul pentru Pepsi si isi cumpara un pepsi :D
|
Originally Posted by BeNnY:
o am eu daca te intereseaza, dar nu stiu cum sa ti-o dau..... |
Mai sunt o gramada de reclame de genul asta. Super haioasa aia cu pustiu care isi pune cutiile sa ajunga la butonul de pepsi..mai era una cu niste camionagii....
Acum sincer sa fiu, Pepsi e prea acidulat, si de-asta nu imi place...un alt motiv ar putea fi ca m-am spart de Pepsi anul asta...ca era 30 de mii sticla la 2 jumate, si intr-o perioada iti mai dadea si o apa. Iar in Regie asta se cheama dar de la Dumnezeu! :D |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Spune-mi macar cum se numeste, pls. Iepurilah cum naiba e Pepsi mai acidulat decat Cola?! Mi se par la fel de acidulate numai ca Cola are un gust medicamentos. |
Originally Posted by BeNnY:
Receptorii mei asa zic:"bah, Pepsi e mai acidulat!"..si nu pot sa ma cert cu ei! Deci mie asa mi se pare...si nu simt nici un gust medicamentos la Cola! |
De la Pepsi ma droghez doar cu acel produs : Pepsi Twist ... in rest nu ma arunc foarte des. Prietena mea mai ma convoaca la un 2litrii de pepsi dar de multe ori :sick: Coca-cola este alta boala de-a mea. Asha bea Non-Stop. Sa-mi bag ceva dk vara nu e bun pe terasa de pe plaja cu cuburi de gheatza. :shock:
Fara reclama akuma: consumul excesiv de chimicale dintr-astea te trimite la dentist. I know better ... itzi mananca tot calciu din corp shi "it rotts the teeth". Eu am lasat-o mai moale. |
Originally Posted by Gaandalf:
Si daca fumezi mori. So? |
All times are GMT +2. The time now is 06:01. |