![]() |
Originally Posted by Freaak:
Iti raspuns adici Freaak, nu-ti mai dau mp. Ideea e interesanta, daca vreti, puteti sa va intalniti. Oficial, nu voi vorbi nimic direct cu ei. Eventual daca stabiliti sa va intalniti in unele zile, postati aici pe forum ziua si ora, si in limita timpului liber vom veni si noi. |
Emanuel oricum trebuie sa-mi dea un mp, asta daca n-a uitat sau daca s-a sfatuit cu ceilalti in legatura cu stie el ce. Nu vreau sa-l stresez, doar i-am reamintit. Nu-i dau mp ca nu vreau sa se supere, si asa are destula treaba pe cap.
|
Bai, parerea mea despre Cafeneaua Actorilor e super. Merita locul si e de cinspemilioane de x ori (nu femeie) mai bine decat in FRam, Ursul polar.... :sick: Parerea mea ....
|
si pe cand o eventuala intalnire? Si inca o intrebare: De ce e joia?
|
da... joia e aiurea
|
Eu as veni si in sfarsitul asta de saptamana sau in urmatorul. Propun ca zi vineri sau sambata, fiindca am vazut ca multi sunt din provincie si presupun ca le-ar fi mai usor. As propune ca timp dimineata pe la 11 sau la pranz inspre ora 14. Problema este ca nu stiu sigur cat de plin este localul la ora respectiva. Daca vreti sa stabilim pe cineva (nu pe mine!) sa vb cu directorul localului si sa ne rezerve niste mese ar fi si mai bine. De obicei cat sunteti pe la o reuniune din asta?
|
Stai linistit ca la ora aia sunt locuri....
|
La ultima intalnire (ca a fost supermishto) ne-am adunat cam vreo 18 persoane. Ceva de genu asta.....
|
so...pana la urma cand spanacu' meu e urmatoarea intalnire?
|
Am si eu o propunere....
Ce parere aveti, sa ne intalnim duminica asta (27.06.2004) la ora 19.00 la Cafeneaua actorilor. Ce parere aveti? |
Eu am examen duminica... Sorry, sper sa termin totusi pe la un 8...Dar presupun ca nu muriti fara mine :D.
|
Eu nu pot.
|
Count me out... Got stuff to do...
|
Originally Posted by Mircius:
|
so..vine cineva duminica? :hmm: ...se mai face intalnirea?
|
Eu zic sa o restabilim, in asa fel incat sa poata veni mai multa lume. Poate saptaman viitoare, tot la sfarsit de saptamana.
|
vineri sau sambata sa pot veni si eu dupa ce termin cu bacul...
drinks are on me!!! PS: toata lumea sa ia apa, da? :D |
Saptamana viitoare e perfect
|
Originally Posted by Danica:
Se mai face. Vine cine poate...si are chef... Nu inteleg insa de ce ne intalnim la ora aia. Slabe sanse sa gasim locuri la cafenea... |
Daca termin examenul pana la 7, I'm in... Dar ...ah.... voi va stiti, dar eu cum va stiu?? :? Daca e full la Cafenea(sigur va fi), poate urcam La Motoare....
|
All times are GMT +2. The time now is 11:39. |