Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Muzica (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81771)

cherryblossom 02 Jun 2005 13:14

Kyoto Jazz Massive - Spirit of the Sun - truly sophisticated dance music.. really cool...

Airlight 02 Jun 2005 13:44

Originally Posted by cherryblossom:

Kyoto Jazz Massive - Spirit of the Sun - truly sophisticated dance music.. really cool...

ii stiu, sunt misto.

EON 03 Jun 2005 16:30

MUZICA

Pentru Airlight : David Darling / Cello, Cello blue, Journal october, Darkwood , Epigraphs+ The river (& Ketil Bjornstad)
sau Wolfgang Tiepold (cello) & Klaus Schulze - "x" '78(absolut fenomenal), Dune '79,Ballet 1/2000 (din contemporary works I) ***** Live@Klangart 2/ 2001 si as putea continua...

Airlight 03 Jun 2005 18:24

Re: MUZICA

Originally Posted by EON:

Pentru Airlight : David Darling / Cello, Cello blue, Journal october, Darkwood , Epigraphs+ The river (& Ketil Bjornstad)
sau Wolfgang Tiepold (cello) & Klaus Schulze - "x" '78(absolut fenomenal), Dune '79,Ballet 1/2000 (din contemporary works I) ***** Live@Klangart 2/ 2001 si as putea continua...

mersi frumos.

Ce stiu din astea: Darling & Bjornstad cu The River, firicel 'izvorat' din proiectul-mama The Sea si October Journal.

Dune si multe alte acte Schultze, din care iarasi thumbs up colaborarile cu Peter Kuhlmann aka Pete Namlook si al sau Fax Label.

Ce-as mai zice ca merita: Niels-Peter Molvaer, nu cu Khmer, pe care-l remarcase K's in playlist odata, ci cu Solid Ether, care e genial (apropos, tipul zice ca Vilde o cheama pe fiica-sa si de acolo vine numele Vilderness al super-piesei de pe album).

Si tot in vana asta, Rinneradio; niste finlandezi foarte dragi mie, care suna un pic ca Zum, ca sa-l flatez un pic pe Draganescu :P edgy si cu mult suflet.

Poti sa continui in mp, daca iti gasesti timp si chef pentru o lista mai lunga.
Cu de dinainte multumiri.

europe_east 03 Jun 2005 20:00

va rog frumos, discutati si in public despre muzichii faine.... sunteti sursa f buna de inspiratie...

Jay 03 Jun 2005 22:54

Kid Koala.... versiunea Live Drunk Trumpet... fabulos....
Kid Locco ... AnotherLateNight.... si acum ca o paranteza... toate Another Late Night-urile sunt pieces of art... zero7, Groove Armada, Fila Brazillia... sunt aproape la fel de bune ca DJ Kicks-urile...

EON 06 Jun 2005 11:48

din nou pentru airlight

ENDRAUM (Germania)
In flimmernder nacht , Morgenrote , Nachtstrahl, Blauk (live), Innerlichkeit
ARVO PART & THE HILLIARD ENSEMBLE - Miserere /ECM
GESUALDO & THE HILLIARD ENSEMBLE - Tenebrae/ECM

Airlight 06 Jun 2005 12:52

mersi mersi mersi!

transcrise direct in searchbox-urile unor aplicatii p2p :P

tailgunner 06 Jun 2005 14:47

Thievery Corporation, "Rewound" si "Triple J mix" (2004)

in alta ordine de idei:

Kings of Leon, "Aha Shake Heartbreak" (2004)
Beck, "Guero" (2005)

Airlight 06 Jun 2005 14:55

rewound am luat saptamana trecuta, a dat bine in playlist pe caldura aia .. :)

astazi:
wolfgang muthspiel cu 'perspective' si 'echoes of techno'
ultimul album molvaer, 'np3', pe care nu-l stiam.

si din nou flunk.

Nightwane 06 Jun 2005 17:39

Originally Posted by Jay:

Kid Locco ...

Eu stiu ca e cu un singur "c". I might be wrong tho.

europe_east 06 Jun 2005 21:58

intrebare de incepator (pentru airlight, EON, tailgunner): cum faceti sa obtineti aceste albume? eu de obicei le cumparam de pe amazon. insa la rata la care ati inceput sa dati titluri si nume... so, care e metoda? se pot asculta pe undeva mai mult de trei secunde?

nume 06 Jun 2005 22:07

P-I-R-T-E-R-I-E
De acolo se iau si scurtele alea de care tot intrebai.

europe_east 06 Jun 2005 22:11

ha, am gasit un site cdconnection.com, preturi mici... multe din titlurile date mai sus, inlcusiv acel "X" al lui k schulze pomenit mai sus. fain! multumesc mult! continuati, va rog.

tailgunner 06 Jun 2005 22:14

it's called DC++. sau Soulseek. sau E-donkey. Downloadeaza clientul instaleaza-l si da-i drumu'. e pa gratis.

europe_east 06 Jun 2005 22:16

pa gratis, pa gratis, da' ma ia efbiaiu pa sus daca daunlaudez aceasta chestie?

M0n0 06 Jun 2005 22:27

Originally Posted by europe_east:

Nu-mi vin a crede ochilor...? efbiai?
Cei care au retzea acasa (eu sunt abonat la SimNet, in Iasi...fac publiitate, stiu), dc++ e baza...de aici dld filme, muzica, etc etc in prosteala si nimeni nu zice nimic... ;) Long live the Internet...

nume 06 Jun 2005 22:32

DC++ e un cacat. Merge varza, ODC rupere. 15 filme in vreo 2 ore. Uimitor. Am mancat un tub de blancuri zilele astea. Acu' timp sa am sa le vad.

europe_east 06 Jun 2005 22:42

Off Topic:

Originally Posted by M0n0:

Originally Posted by europe_east:

Nu-mi vin a crede ochilor...? efbiai?...

mda, io stiu ca din astia de au folosit napster au fost alesi la intamplare cativa insi si cercetati si pusi la plata si alte chestii. se subintelege, nu din ro!

BeNnY 06 Jun 2005 22:42

oDC e cam aceeasi chestie cu DC++. M0n0 in US sunt mult mai stricte chestiile astea & ei chiar inchid site-uri/prind diferiti indivizi acuzati pe piraterie. La noi nu.

All times are GMT +2. The time now is 20:29.