![]() |
Kyoto Jazz Massive - Spirit of the Sun - truly sophisticated dance music.. really cool...
|
Originally Posted by cherryblossom:
ii stiu, sunt misto. |
MUZICA
Pentru Airlight : David Darling / Cello, Cello blue, Journal october, Darkwood , Epigraphs+ The river (& Ketil Bjornstad)
sau Wolfgang Tiepold (cello) & Klaus Schulze - "x" '78(absolut fenomenal), Dune '79,Ballet 1/2000 (din contemporary works I) ***** Live@Klangart 2/ 2001 si as putea continua... |
Re: MUZICA
Originally Posted by EON:
mersi frumos. Ce stiu din astea: Darling & Bjornstad cu The River, firicel 'izvorat' din proiectul-mama The Sea si October Journal. Dune si multe alte acte Schultze, din care iarasi thumbs up colaborarile cu Peter Kuhlmann aka Pete Namlook si al sau Fax Label. Ce-as mai zice ca merita: Niels-Peter Molvaer, nu cu Khmer, pe care-l remarcase K's in playlist odata, ci cu Solid Ether, care e genial (apropos, tipul zice ca Vilde o cheama pe fiica-sa si de acolo vine numele Vilderness al super-piesei de pe album). Si tot in vana asta, Rinneradio; niste finlandezi foarte dragi mie, care suna un pic ca Zum, ca sa-l flatez un pic pe Draganescu :P edgy si cu mult suflet. Poti sa continui in mp, daca iti gasesti timp si chef pentru o lista mai lunga. Cu de dinainte multumiri. |
va rog frumos, discutati si in public despre muzichii faine.... sunteti sursa f buna de inspiratie...
|
Kid Koala.... versiunea Live Drunk Trumpet... fabulos....
Kid Locco ... AnotherLateNight.... si acum ca o paranteza... toate Another Late Night-urile sunt pieces of art... zero7, Groove Armada, Fila Brazillia... sunt aproape la fel de bune ca DJ Kicks-urile... |
din nou pentru airlight
ENDRAUM (Germania) In flimmernder nacht , Morgenrote , Nachtstrahl, Blauk (live), Innerlichkeit ARVO PART & THE HILLIARD ENSEMBLE - Miserere /ECM GESUALDO & THE HILLIARD ENSEMBLE - Tenebrae/ECM |
mersi mersi mersi!
transcrise direct in searchbox-urile unor aplicatii p2p :P |
Thievery Corporation, "Rewound" si "Triple J mix" (2004)
in alta ordine de idei: Kings of Leon, "Aha Shake Heartbreak" (2004) Beck, "Guero" (2005) |
rewound am luat saptamana trecuta, a dat bine in playlist pe caldura aia .. :)
astazi: wolfgang muthspiel cu 'perspective' si 'echoes of techno' ultimul album molvaer, 'np3', pe care nu-l stiam. si din nou flunk. |
Originally Posted by Jay:
Eu stiu ca e cu un singur "c". I might be wrong tho. |
intrebare de incepator (pentru airlight, EON, tailgunner): cum faceti sa obtineti aceste albume? eu de obicei le cumparam de pe amazon. insa la rata la care ati inceput sa dati titluri si nume... so, care e metoda? se pot asculta pe undeva mai mult de trei secunde?
|
P-I-R-T-E-R-I-E
De acolo se iau si scurtele alea de care tot intrebai. |
ha, am gasit un site cdconnection.com, preturi mici... multe din titlurile date mai sus, inlcusiv acel "X" al lui k schulze pomenit mai sus. fain! multumesc mult! continuati, va rog.
|
it's called DC++. sau Soulseek. sau E-donkey. Downloadeaza clientul instaleaza-l si da-i drumu'. e pa gratis.
|
pa gratis, pa gratis, da' ma ia efbiaiu pa sus daca daunlaudez aceasta chestie?
|
Originally Posted by europe_east:
Nu-mi vin a crede ochilor...? efbiai? Cei care au retzea acasa (eu sunt abonat la SimNet, in Iasi...fac publiitate, stiu), dc++ e baza...de aici dld filme, muzica, etc etc in prosteala si nimeni nu zice nimic... ;) Long live the Internet... |
DC++ e un cacat. Merge varza, ODC rupere. 15 filme in vreo 2 ore. Uimitor. Am mancat un tub de blancuri zilele astea. Acu' timp sa am sa le vad.
|
Off Topic:
Originally Posted by M0n0:
mda, io stiu ca din astia de au folosit napster au fost alesi la intamplare cativa insi si cercetati si pusi la plata si alte chestii. se subintelege, nu din ro! |
oDC e cam aceeasi chestie cu DC++. M0n0 in US sunt mult mai stricte chestiile astea & ei chiar inchid site-uri/prind diferiti indivizi acuzati pe piraterie. La noi nu.
|
All times are GMT +2. The time now is 20:29. |