![]() |
da, s-a updatat :D
|
Hard Candy - 8/10. Saw anyone? E primul film care mi-a sarit in minte cam pe la mijloc, cand actiunea a inceput sa se imbine spre a avea logica. Nu chiar acelasi lucru dar aceeasi idee de baza. Si tot merita vazut, badly...Jocul actorilor este foarte bun si foarte real...cuprinde aceeasi panica ca si in Saw...si aceleasi stagii: lupta pentru supravietuire, negare, implorare pentru supravieturie si ultimul: confesiunea. Momentele de tensiune cam se gasesc in tot filmul...ceea ce e bine pentru acest gen de film.
|
Hard Candy vrea sa fie mai mult decat poate.6/10
|
Escape from Alcatraz 8.5/10 - f bun film . Shawshank Redemption a luat vreo cateva faze din el .Totushi Clint Eastwood cred ca putea sa faca mai mult in acest film.
|
Sleepy Hollow - 8/10. Precum stiti, aceasta capodopera vizuala e un Burton...si ca la orice Burton suntem placut surprinsi si mai tarziu si multumiti de imagine si imaginaþia pe care o dezvolta Burton. Povestea fiind dintr-o alta vreme...una nu foarte indepartata (sfarsitul sec. XVIII)...filmul poate trece usor ca fiind alb-negru, dar lucrurile marunte ca flacarile, pasarea, sangele sau simbolurile vrajitoresti sa iasa mai mult in evidenta e un plus mare la capitolul imagine si atmosfera (care e extraordinara si care a si castigat un Oscar). Si aici avem o interpretare excelenta din partea lui Johnny Depp care nici aici nu trebuie ratata...omul asta nu inceteaza sa impresioneze prin diversitatea lui. Filmul e o combinatie intre horror si fantezie care rar se mai fabrica si care trebuie vizionata.
|
Hoodwinked cam nota 9/10 este o comedie dar nu destul de buna ca Ice Age dar oricum imi place.
|
Jeux d'enfants... pf... demn it, Marion Cotillard did it again... :oops: (*)
stie careva de unde pot lua soundtrackul? sau daca-l are cineva :? ... |
over the hedge 7.5/10 amusing - partly
potc2-dead man's chest 7.8/10 - mey slabut decat primul, pe alocuri labarit (se dau aia in roata aka fugarirea/lupta in padure - o vesnicie), dar cu reminescente ale sarmului primei parti ong-bak 3.6/10 - eh, nu neaparat de vazut - cafteli imbracate in haina nationala tailandeza, usor propagandistic. structura narativa tipica hero's journey, asa ca nu va asteptati la ceva deosebit, exotic etc. foarte interesant si, daca se incumeta careva sa-l vada, de observat sunetul. incredibile sunetele loviturilor date/primite. cu iz comic. |
revederi
1. the birds 5/5 mda unu din hitchcockurile mele favorite ireprosabil groundbreaking, etc 2. starship troopers 4/5 asta da underrated movie loved it 3. creep 3/5 utterly thrilling&entertaining gen film mic fara multe de zis da le zice/arata/face foarte bine pure non-guilty pleasure franbka potente care vrea sa i-o infiga george clooney... t5he creeep 4. 2001: an ANAL APOTHEOZIS 1/5 cred ca daca exista lipsa de bashini si fumuri in lumea asta asa ar fi fost pe drept redenumita oboseala spatiala a lu stanl;ey kubrick ma umplut de pliktis ura si am tot adormit tehnik superb si avantgardist (pentru acele dark ageuri in care filmele se3 faceau ca filme nu ca jocuri der rahat pe pc) cu un design deti pica fazta DAR oribil si neskuzabil de luuuuuuuuuuuuuuuuung (cika faza cu osu cut to nava cosmik e cele mai lung flash forward din istoria umanitatii si ca tine 4 milioane de ani dar nu inteleg de de filmu tre sa tina o etenitate) voma, jeg, bashina, etc la inmceput topaie oamenii aia in costume de mainuta vreao 12 miliaone de ani si dupa e o labareala cu nave cosmice si valurile dunarii care tine vreun alt miliard de ani si dupa tot asa si nU SE INTAMPLA ABSOLUT NIMIK faza de poarta stelara/trip ar fi un film de vazut pentru iubitorii de tripuri vizuale care se misca la viteza diareeeeeeei prin vid |
Korben, cand ne incanti cu un review la ceva de Tarkovsky? Ca astea de la Citizen Kane si 2001 m-au facut curios.
|
LA HAINE
La generic ma intrebam: sigur 1995 si nu 2005? Cassel e baza, iar Hubert este o surpiza extrem de placuta 9/10 BATTLE ROYALE Tulburator si nu prea. Aerul de farsa care inconjoara filmul se transforma deseori in bascalie de neam prost. Iar acea intentie de a hiperboliza totul pare dusa mult prea departe. dar extrem de infricosator. 8/10 THE APARTMENT Tema principala reluata din Sunset Blvd., individul mediu (mai degraba mediocru) nevoit sa aleaga intre fericire spirituala si materiala. Amuzant si trist. Excelent jucat, o mana aproape invizibila a regizorului. Satira excelenta, perfect jucata 10/10 |
Originally Posted by Cazeemeer:
dar cine-si doreste asha cva?! :shock: (btw, eu nu l-am vazut p ala la 'citizen' si n-am timp s-o caut...) junele nervos k n-are argumente, are afecte. si nici asta n-ar fi rau, dk aceste afecte n-ar fi atit d isterice & d unbalanced & d ungrounded... kiar si cind o nimereste (vezi 'pasarile'), u can't shake off the feeling k a fost o intimplare :lol: |
Hard Candy (2005) nota 9/10.Un film excelent plin de suspans.Ellen Page face un rol mare,cu siguranta ca o sa mai auzim de ea.Un fotograf se intalneste cu o fata de 14 ani cunoscuta pe internet, dar rolurile se schimba si el devine victima.
|
Originally Posted by KORBEN:
|
Scary Movie 4
Mai bun decat 2 si 3 (nu prea era greu), dar mai slab decat 1 (era cam greu). La faza cand vorbesc in japoneza cred ca 3 persoane am ras in toata sala. Not great, not bad either. macar n-am platit biletul 6.5/10 |
Che Ne Sara di Noi
un film despre...growing up, despre o calatorie, de fapt CALATORIA, care ar trebui sa le dea unor 3 tineri raspunsul la intrebarea "che ne sara di noi?" simpatic filmul, imi aduce putin aminte de y tu mama tambien. |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
ah ok, sure, n-am nimic imp. sa fie criticate orice capodopere - dar cu argumente! si i'm afraid k the afore-mentioned 'toilet humor' is not the best way: e k situatia in care niste perfecti filistini rid larg in fatza unor tablouri abstracte, sau picassouri, sau whatever... the idea k they simply don't get it nici nu l trece prin minte :lol: sau k situatia in care, in lipsa d argumente, cineva cu care polemizezi t injura, t scuipa si-ti trage si 2 pereki d palme.
|
Excalibur 7.5/10 - Filmul e bun , dar m-au enervat actorii.Cred ca daca s-ar face acelashi film cu nishte actori buni de azi ar fi mai interesant shi mai placut de urmarit.Nu zic ca actorii au jucat prost , ci doar ca au jucat in stilul vechi.Pot sa spun ca asta nou , King Arthur e mai bun shi mi-a placut mai mult.
A 25 - a ora 8.5/10 - M-a impresionat enorm finalul shi muzica shi desigur Edward Norton care are un viitor mare in fatza. In rest filmul destul de monoton. |
nu m-am gandit niciodata ca 25th hour ar putea impresiona prin final, mai ales ca monologul lui norton din oglinda cam eclipseaza tot ce se poate ecplisa...
|
All times are GMT +2. The time now is 13:30. |