![]() |
cum am mai zis-o odata. imi doream de multa vreme sa vad rapidu in B , dar nu asa. pe criterii mafioate.
ma bucuram enorm daca cadeau sub linie la finalul unui campionat. oricum sper ca dupa acest scandal , mitica sa fie dat afara de la LPF |
Ce calificare a reusit Petrolul!Ce seara frumoasa pentru fotbalul romanesc :).
|
Nici eu nu ma asteptam la asta .Bravo lor .
|
Si acum intra militianul si isi asuma cele mai mari merite.
|
citesc pe gesepe si pe prostsport despre marea realizare a fotbalului romanesc in europa league :D
dar sunt tare curios cu cine pica echipele noastre. de steaua nu imi fac griji. dar restul nu prea sunt capi de serie. |
Am mai zis-o!Imi place Grozav asta.Le mai comite el, dar per total e unul dintre cei mai buni atacanti din Romania.Sincer, nu-l dau pe 3 Rusesti.
Off-topic:scrima.Aproape ma bucur ca Branza a noastra si-a luat-o de la baltica.Poate asa isi mai pierde din aroganta aia si incepe sa isi mai vada si lungul nasului.Pe mine m-au omorat interviurile ei de la TVR.Avea niste aere de mare doamna a scrimei mondiale.Pana la urma in sport trebuie sa ai si un pic de modestie, decenta si respect pentru adversari. LE: eh, probabil isi vor lua batuceala maxima.Daca nu acum, in grupe sigur.Momentan sa ne bucuram si sa uitam cat de varza e fotbalul in Romanica.Exceptand Steaua, restul nu prea au fata de Europa. |
legia varsovia.... hai ca nu e rau! :D
|
Nu astia erau cei mai tari pe care puteau sa ii primeasca?Oricum ar trebui sa bata Steluta.M-am uitat asa pe transfermarkt peste Legia si....nu prea cred ca vor pune probleme.
|
pandurii - braga
petrolu -swansea astra - maccabi haifa acum sa vedem. pareri? |
Sa dea Domnu' sa se califice toate.Desi Astra mi se pare ca ar avea sanse cat de cat.Si Steaua, bineinteles.
iiii, uite unde joaca Steaua returul. http://www.youtube.com/watch?v=7X3nGkTFjYE |
|
Revenind dupa un moment de reculegere in memoria violului suportat cu stoicism de ale noaste echipe de club prin Europa, acu' aproape o zi, nu pot sa nu ma iau de....Piturca.
Am vazut pe undeva interviul ala de la gsp si am ramas puternic impresionat de mimica si tonul sau vocal.Am crezut ca s-a metamorfozat in Becali.Nu stiu ce ziceti voi, dar eu astept de la selectioner la ceva diplomatie.Poate sa ii spuna lui Mutu ca nu mai are incredere in el ca fotbalist, dar nu in public.Cu atitudinea asta de eu tai-eu spanzur nu e de mirare ca anumiti fotbalisti nu mai calca prin ograda lui Piturca. Concluzii: -selectioneri mai subtili nu gasim si noi? -o echipa de Europa de la noi ar cam trage pentru evitarea retrogradarii in Anglia -Steaua: mai mult gura decat fapta. |
|
Mama, cate vizualizari a facut intr-o zi :)).Oricum o sa-i sanctioneze Comisia de Disciplina a LPF cu amenda de 7000 lei si 3 etape cu portile inchise.Mitica vegheaza.
|
felicitari echipei din tg jiu!!! macar nu suntem singuri in grupele cupelor europene.
cat despre petrolul... 2-1 acasa nu e o mare realizare. :D astra lamentabil , sa le fie rusine . cat despre grupa stelei.. zic ca e accesibila. daca se fac transferuri cu ceva cap zic ca minim locul 3 putem. :D |
Steaua cu bulan ca intotdeauna :)).Nu prea vad grupa mai accesibila in care ar fi putut nimeri.Pe Basel cred ca o pot dovedi, iar cu Schalke se poate muri de gat.Chelsea e undeva in alta parte, dar egaluri se pot scoate si cu Mourinho.Eu zic ca merge si locul 2.Vorba lui iiii:daca fac niste transferuri ok si reusesc sa gaseasca un inlocuitor decent pentru Chiriches au toate sansele sa mearga mai departe.
PS: apropos de transferuri....Kevin Prince la Schalke :O.Ok....poate o sa fie mai greu pentru Steaua :)). |
grupa e :D
fiorentina , dnipr si pacos de fereira. sa dea cel de sus sa faca ceva. |
|
eu frate ghost! am deja bilet :D
|
Mergi cu baietii de la Sud?Poate ne vedem la o bere inainte.
Apropo: https://www.youtube.com/watch?featur...&v=M2qzqe7GtoE |
All times are GMT +2. The time now is 04:24. |