![]() |
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/excl...ie-398886.html
Faina treaba.Rapid si U Cluj out, Damila Maciuca si Sageata Navodari in.Traisca cooperativa. |
Originally Posted by ghost90:
|
Ai putea sa argumentezi si de ce?
|
Originally Posted by ghost90:
|
vb cu un amic pe facebook zilele trecute despre faza asta... cu u si rapid!
eu vreau rapidul in B , dar sa piarda pe teren... nu prin anumite manarii. |
Originally Posted by bremen1980:
Pai aia e problema.Ca multe cluburi cu traditie sunt distruse, iar nemernicii care fac chestia asta scapa intotdeauna nepedepsiti.Si de suferit au doar fanii, ceea ce-i foarte trist. |
ce super BLAT am vazut aseara!!!
|
Ma bucur ca ti-a placut.Pentru mine fotbalul romanesc este....:-& .Nici in Burkina Faso nu cred ca exista coruptie si mizerie ca aici.Ce este si mai interesant este ca nimeni nu maraie...toata lumea se scarpina dupa ceafa si se face ca ploua.In Romania, fotbalul in sine nu mai este de mult un spectacol.Porcariile si aranjamentele din spate sunt acum cele responsabile cu distrarea si atragerea publicului.Din panem et circenses, in draga noastra Romanica, a ramas doar circul.
Nici nu stiti cat a scazut Hagi in ochii mei acum.Incerc sa ma fac sa cred ca nu are nicio legatura, dar sincer nu pot.E pacat ca legende ca Hagi sau Popescu sunt atrase in aceste angrenaje mizerabile, mai ales ca ei ar trebuie sa fie cei care sa traga fotbalul romanesc de la spate si sa se prezinte niste exemple de moralitate si fair-play. In legatura cu Rapid si "U".Unde o sa se ajunga?Pana la urma o sa ramana Liga 1 doar cu Steaua si bastinasii aia de prin comune si satulete de care nu a auzit nimeni.E urat cand vezi echipe care au MII DE SUPORTERI si o ISTORIE ca sunt lasate si ajutate sa moara.Ce e cu adevarat iritant sunt aparitiile domnilor de la federatie, tinand-o una si buna cu un regulament si postand in justitiari ai unui sistem disfunctional. |
gigel 3 ani la racoare
|
becali 3 ani cu executare!!! :D
|
![]() Sper sa imparta o rosie cu el in celula si verii, Copos, Walter, Mitica, Sandu, NN Stoica, Mititelu si lista continua. |
Nu-l mai suport!:((.Robben asta s-a nascut sa imi distruga mie nervii.Nu cred cum poate sa isi bata joc de niste ocazii.Mama lui de indolent.Daca nu se redreseaza in a 2-a repriza promit sa il trimit pe Freddy Kruger sa ii cante o serenada la miez de noapte.
LE: Are Cornel Dinu niste texte in el :)) |
Am vazut azi Kielce vs Kiel in cadrul Ligii Campionilor la handbal masculin.Ce meci!!.La un moment dat conducea Kielce cu 9 goluri, insa spre sfarsit Kiel a recuperat incredibil si au ajuns la un singur gol in spate.Meciul a atins cote de dramatism nebunite, cand in final Kiel(in ultimul minut de joc) obtine un 7, dar Ilic o da in bara.Dramatismul la puterea a 2-a se desfasoara in ultimele 10 secunde Kiel recupereaza nesperat o minge, iar Jicha nimereste din nou transversala in ultima secunda de joc.Deznodamant:Kiel ia bataie de la o echipa cotata initial cu 5 la casele de pariuri si pierde locul 3 in CL.
|
Ce a vandut Copos de fapt ??? Sa fi vandut chiar Rapidul sau alta minune ???
|
Loc de dat cu piciorul in pedale si pe pista de atletism .
Senzationala victoria lui Chris Froome pe Mont Ventoux .Problema e sa nu-l prinda si pe el astia cu tot felul de ''suptstante'' dubioase prin organism . Vad ca in atletism Tyson Gay si Asafa Powell au calcat pe bec zilele astea . Sa-i vina oare randul si marelui ......... ???????:-S :-? |
http://www.youtube.com/watch?v=yksyY5Ij_Q4
Una dintre partile emotionante si incantatoare ale fotbalului. |
Astia-s multii suporteri stelisti.Nu le place fotbalul, dar ei tin cu Steaua.In alta ordine de idei, Rapid a fost retrogradata.Sa ma pis pe liga lui Mitica.
|
Originally Posted by claudia2013:
Noi nu ne bucuram ca vrei sa faci parte din grupul nostru asa ca te invitam sa te uiti pe Acasa :) Rapidul a retrogradat din vina lu' Coposu' nu mai suferiti. Mitica sa moara , la fel si Sandu , da nu puteau primii licenta. sa se bucure ca a fost introdusa procedura de insolventa si in fotbal , ca societate erau in faliment si la datoriile astea e greu sa crezi ca revin . |
Nu ca sufar, dar altcumva te pregatesti de un meci cu Rapid, alta este atmosfera pe stadion la un meci cu Rapid, decat cu o comuna de 2000 de locuitori.
|
Imi place ca baietii de la TVR au pastrat traditia si transmit meciurile de rugby din campionatul intern.Desi este cam la nivel de amatori, totusi e fain de vazut tocmai pentru ca nu gasesti incrancenarea din campionatele tari si oamenii joaca dezinvot(in limita aptitudinilor,evident).Totusi nu de asta aduc subiectul rugby in discutie,ci pentru ca am vazut acolo un arbitraj desavarsit.Oare in fotbalul asta de 2 lei nu se poate implementa sistemul asta de la rugby?Serios, aia au arbitraj video, arbitrul explica jucatorului, nu are atitudine de voda in loboda si mai si zambeste din cand in cand.Concluzie: vreau in fotbal arbitraj ca la rugby!
Apropos de Rapid.Spinoasa problema!Are dreptate Ghost una e sa joci in boscheti si alta e sa joci pe Giulesti.Totusi sa nu uitam ca unde e lege nu e tocmeala, iar Rapidul trebuia retrogradat fara discutii sau baraje.Urziceniul a fost pana nu demult o echipa care juca in boscheti si avea 1000 de suporturi, dar facea si puncte prin CL. |
All times are GMT +2. The time now is 05:36. |