![]() |
Să ne înţelegem, Layla e de 10 în varianta electrică Derek and the Dominos, de-aceea i-am dat doar 9 variantei unplugged, care nu mi-a plăcut niciodată. :)
Derek and the Dominos a fost un grup condus de Eric Clapton, ce a scos un singur album de studio, Layla and Other Assorted Love Songs în 1970. |
Originally Posted by anaemona:
|
O fi softie dar cind te ajunge nebuneala dragostei, nu cred ca mai pot sa-i reziste nici femei, nici barbati :) Inteleg ca in varianta originala partea de inceput si solo-ul lui EC (riff daca nu ma insel) sint cele care fac deliciul piesei, dar nici varianta acustica nu e de lepadat :)
Twinsen, povestea melodiei aproape ca depaseste valoarea melodiei, asta pentru sentimentale ca mine :) |
|
|
|
8,5
|
|
|
|
|
6.
|
|
|
7,5
|
6 cu indulgenta..no offense, dar nu i-am suferit niciodata pe Aerosmith, nu stiu de ce:D
Paint The Moon Don’t paint the sun anymore Paint the moon, and the stars In an autumn sky Paint me cool blue waters, with Shades of gray, just don’t let me Live my life this way Without you |
|
Originally Posted by Igor12:
Chilluț, lasă indulgența și dă nota care crezi că merită piesă. Nota din partea ta. :D |
4.
|
8,5 Sa mai fie si alte melodii de la PF, ca avem de unde alege:P
Inca un Moody si gata 8-| Eyes Of A Child |
All times are GMT +2. The time now is 05:06. |