![]() |
El lado oscuro del corazón?
|
Si.
|
![]() |
Dragonfly=))
|
![]() |
Originally Posted by chuckyfan:
cateodata sunt prea narcisista, asa-i?:-S acum o sa imi gasesc o scuza plauzibila. am pus un film usor ca sa aiba si altii sansa sa se joace.:P ma credeti?:-/ |
Nu e un film chiar usor, multi ( printre care si eu ) se uita doar la filme de KKT sau aparute in 2011, fara a urmari astfel de drame sau filme romantice. Eu l-am vazut cand eram mai mic si m-a speriat. A - II - a oara l-am vazut pentru ca nu aveam la ce ma uita:|
|
ah, nu stiu de ce aveam impresia ca iti spusesem despre povestea libelulei aleia... dar cred ca te-am confundat. sorry. mai pateste omu'.;)
si probabil ca am impresia ca l-a vazut toata lumea pentru ca il stiu pe dinafara si e filmul la care m-am uitat de vreo cel putin 10 ori si m-as mai uita la nesfarsit... :)) asta e singurul film care nu o sa dispara veci din compul meu, orice s-ar intampla.:P |
Hint, nu cred ca l-a vazut cineva:
Crazy thai action movie, anii '80. Cautati pe la mine prin profil. |
Originally Posted by bremen1980:
frumoasa femeie...si eu am remarcat-o in Diabolique ..pacat ca a jucat atat de putin |
Originally Posted by chuckyfan:
as indraznii sa spun: Hung Hei Kwun da nu e din 80...:-S mai, tu i-ai dat numai 7 Dragonfly-ului?:-O |
nu-i ala.
Yes, why? |
dapoi eu numai atata merit?:(:))
|
dapai nu stiu cat meriti.
Am impresia ca suntem off - topic:D Hint: Cobra |
Cobra Thunderbolt (1984):D
Film regizat de sotul actritei din dreapta actrita din dreapta are acelasi prenume si in film ![]() ![]() ![]() |
Giulietta degli spiriti
|
anaemona - asta e :D pune poza! ;)
|
![]() |
Film corean recent. Crima, drama, psihologic. O multime de premii, prezentat la Cannes.
|
Chinjeolhan geumjassi (2005) - Lady Vengeance ?
|
All times are GMT +2. The time now is 09:13. |