Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent film vizionat. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84967)

crissis 23 Jul 2006 21:04

interesant? nu pentru mine.
MY SUMMER OF LOVE - doua tipe, un violoncel, o mica aventura, ceva spirite etc. nimic deosebit, simpatic totusi. misto imaginea, locatiile de filmare adica. mi-au ramas in memorie citeva cadre. soundtrack oarecum retro, sau asa mi s-a parut. prima oara cind aud de pawel pawlikowski

sandokan 23 Jul 2006 21:45

"Destinatie finala 3":Un film conceput si regizat de James Wong.Filmul este un thriller/drama ce iti trezeste simtul de fiori reci in sange, te lasa cu o drama coplesitoare si iti arata realitatea. :) Ideea asta cu caruselul e destul de buna, poate ca in partea 4 se va da un incident cu avioane supersonice.

M0n0 23 Jul 2006 22:42

Originally Posted by sandokan:

...si iti arata realitatea. :)

HAAAAAAAAAAHAHA...
Realitatea? E un film frate...nimic mai mult...

Supastar 23 Jul 2006 22:48

pe langa k e un film, e un final destination! n-am vazut 3-ul, dar ce realitate iti arata? al doilea arata k un episod sadic din tom&jerry! :sleep:

sandokan 24 Jul 2006 09:15

MOnO am auzit ca in partea 4 a trilogiei "Destinatie Finala" tema va fi una adevarata care s-a intamplat in trecutul realitatii noastre.Daca nu ma insel si "Destinatie finala 1" este bazata pe o tema adevarata ce s-a produs cu mult timp in urma. :)

M0n0 24 Jul 2006 10:13

Sandokar...trilogie inseamna 3 (trei) deci nu ai sa vezi o partea a 4-a intr-o trilogie...ai inteles?
p.s. esti iodit (anagrama, figure it out)!

M0n0 24 Jul 2006 10:21

American Dreamz - 5.5/10. Dreamz with a ZZZZzzzzZZZ...Film simplut...nimic extravagant, film american pentru americani...pentru ca noi nu stim nimic de American Idol pentru ca in jurul acestei emisiuni tv se bazeaza filmul. Il mai vedem si pe presedinte cu problemele lui si cu secretele lui care fac totul sa aiba logica acum. Dennis Quaid il interpreteaza pe presedintele Staton (care mi se pare cel mai bun personaj al intregului film) dar care acesta e copia perfecta a presedintelui Bush. Sincer nu prea are momente amuzante...poate vreo 2-3 aruncate si ascunse...Mandy Moore is hot...and that's 'bout it.

crin3l 24 Jul 2006 21:42

If Only - 8.5/10 - un film foarte dragutz cu Jennifer love Hewitt. Este vb despre un tip care are un vis shi apoi in urmatoarea zi i se intampla cam acelashi lucruri dar putzin altfel.Dupa parerea mea un film care merita vazut chiar daca este putzin siropos.

LucaM 24 Jul 2006 21:51

OK, punem Roger and me pe lista. doar s-apuc sa traiesc sa vad tot ce e pe lista aia...

ultimul film vizionat ? The New World (2005)[i]
...nu mai vreau Malick. pur si simplu nu mai vreau. e prea mult pentru mine, suflet simplu si-amarat...

jeleu 25 Jul 2006 00:23

Viridiana

Am vazut cat de 'placuta' poate fi burghezia (mai degraba aristocratia), acum ne delectam cu fomistii. Spre diferenta de celelalte filme ale lui bunuel (vazute de mine) acum nu mai avem de-a face cu o critica la cler, ci la credinta. Faptele bune nu atrag dupa sine si multumiri, banii si nu Dumnezeu iti salveaza mai degraba viata, ai mai multe sanse spre progres muncind decat rugandu-te si nu degeaba in centrul mesei la 'cina cea de taina' sta orbul. Fernando Rey ca mosul pervers este bonus.
Stai sa te gandesti de ce bunuel se ia de crestinism si nu se atinge de evrei/musulmani/hindusi.
9/10

Gaandalf 25 Jul 2006 08:41

CLERKS 2 - 10/10 - perfect. kevin smith style. are de toate. chiar mai bun ca predecesorul sau. cea mai buna prezentarea trilogiei LOTR in 20 de secunde. :lol: :lol: :lol: Jay & Silent Bob at it again.

kali 25 Jul 2006 13:00

Habana Blues
Un film despre Cuba, oamenii, muzica si viata de acolo. Mi-a placut foarte mult, l-as revedea oricand.
Plotul este simplu: 2 baieti, unul casatorit cu 2 copii si celalalt nepot al unei foste mari cantarete, pun bazele unui proiect muzical cu care vor sa evadeze din Cuba si sa cucereasca Europa. Sansa o constituie o producatoare din Spania care le propune insa un contract foarte prost...Va las pe voi sa vedeti filmul si finalul. Mie mi-a placut!

Alex Leo Serban 25 Jul 2006 14:01

Originally Posted by jeleu:

Viridiana

Stai sa te gandesti de ce bunuel se ia de crestinism si nu se atinge de evrei/musulmani/hindusi.
9/10

pt k el era nascut catolic, si nu evreu/musulman/hindus?

horney1 25 Jul 2006 17:29

Mission.Impossible.III nu mas fi asteptat sa fie asa de prost filmu :o

MinRep 25 Jul 2006 18:08

Elizabethtown - 5/10: Basically, avem aici "Jerry Maguire", fara un negru amuzant in distributie si mult mai orientat inspre colona sonora... Si aici e problema: ca toate filmele lui Crowe, si "Elizabethtown" e un pretext de aproape doua ore pentru a pune laolalta cateva dintre melodiile care ii plac cel mai mult artistului. Insa in timp ce in "Almost Famous" si "Vanilla Sky" mai aveam si cateva scene memorabile, un pic de suspans si cate o poveste reusita, plus citate inteligent alese si glumite, "Elizabethtown" e sec, unidimensional, povestea e mai mult decat neglijabila, iar pana si melodiile sunt cele mai fara de vlaga din (probabil) uriasa colectie a lui Crowe (se exclud Lynyrd Skynyrd si Henri Purcell). Totusi, filmul isi gaseste un ritm destul de bun, nu e plictisitor si aici cred ca apare si contributia actorilor, care se descurca totusi bine, avand in vedere ca joaca intr-un videoclip de 120 de minute.

Alex Leo Serban 25 Jul 2006 20:22

asta, pt k lumea (n-)a vazut decit versiunea edited... noi saracii, care am vazut filmu la venezia, a trebuit sa suportam 2h 40 de 'videoclip' :((

Ava 25 Jul 2006 20:39

From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter (2000)
Nu stiu cum am putut fi asa de neinspirata! Si cand ma gandesc ca eram dezamagita ca incep cu partea a treia.. Slabiciunea mea pentru cum au fost prezentati vampirii in unele filme, m-a impins spre o vizionare western/horror, o combinatie de praf, desert, macel, sange, alieni prin stomac, eroi jalnici si ceva nuditate. Prima vampirita aparuta mi-a incantat putin privirea, dar in rest filmul asta a pus unele langa altele elemente prea diferite!

chihiro 25 Jul 2006 22:10

cel mai recent film vizionat

mulholland drive
film fain, ciudat bineinteles - doar vorbim despre david lynch.

Bulumulu 26 Jul 2006 16:01

donnie darko - un film (ce se vrea) cu pretentii, o martirizare beyond timetravel - 8 scary rabbits din 10 prieteni imaginari

notorious 26 Jul 2006 17:17

superman returns - basically crap. nu doar pt ca trece fara gratie prin toate cliseele genului (sam raimi, de exemplu, mai are si putin stil), ci si datorita actorasului principal. jeez, in afara de faptul ca are o fata combinatie intre christopher reeve si eduardo noriega, e sters, lipsit de personalitate si prospetime (asta in conditiile in care insusi singer cauta o 'fata proasptata'). s-a ales cu una proaspata ca o portie de cartofi prajiti luati de la coltul strazii. in rest, spacey e remarcabil, chit ca si el deja a prins in rol toate stereotipurile bad guy-ului: grimase, glume obisnuite, un aer de 'simpatic detestabil'. the usual shit from singer...

5/10

p.s.: mda, efectele speciale si sonore SENZATIONALE.

All times are GMT +2. The time now is 21:12.