![]() |
ghost am vazut linku lasat de tine in pm. frumoasa peluza. pacat de incidente
|
Originally Posted by ghost90:
Intr-adevar frumos,dar daca te uiti la comment-urile de sub video...te ia durerea de cap. |
La multi ani Bayern Munchen!:D
|
iiii stai linistit.Dau cu gaz lacrimogen pana ajunge si la Tatarusanu, un suporter stelist intra pe teren sa-l imbratiseze pe portar si ne suspenda doua etape stadionul.Pe Sandu si Dragomir, sa-i vedem la cimitir!
|
In sfarsit blestemul a fost ridicat :Bayern-Dortmund 1-0 :.:>.Trebuia sa imi manifest si eu bucuria pe undeva :D
|
Sunt cateva meciuri interesante in acest week-end. La ce va uitati?
eu m-as uita la: Napoli-Juve, Tottenham-Arsenal, Milan-Lazio si poate un Real-Barca. |
Hoffenheim-Bayern..atat.
Barca-Real..:-? nu prea m-au interesat niciodata derby-urile astea spaniole.Totusi presimnt un egal fara suflu:D |
iauzi kriss :D cica niste arabi din quatar si EAU vor sa cumpere arsenalu pt 1.8 miliarde de euroi sau dolari....
|
Foarte mici sanse sa il cumpere din moment ce actiunile sunt impartite intre Kroenke,care detine in jur de 60-70% si Usmanov restul.Al doilea vrea sa bage bani in club de ceva ani dar nu i se permite.
Ei n-au nevoie de arabi pentru ca bani sunt la club,dar sunt interesati mai degraba de profit decat de investitii pur fotbalistice. |
acum sa vedem. arabetii am citit ca au promis multe. sa nu mai vanda vedete, sa ieftineasca biletele/abonamentele, pt ca , la Arsenal cica sunt cele mai scumpe din Uk , nu?
sa readuca trofee in vitrina si ca wenger sa fie schimbat numai la cererea fanilor. acum sa vedem. |
Da,au cele mai scumpe bilete din Anglia.Mi se pare strigator la cer daca ne luam dupa "performantele" echipei.
|
mda... asta e... poate e de la stadion... ca sa scoata si sa amortizeze total investitia...
dar kriss... daca vin arabi o sa se ridice arsenalu.. esti constient de asta da? |
Stadionul a fost platit deja si acum o saptamana au anuntat un profit anual de 17.8 milioane de lire sterline.
Daca e sa vanda Kroenke actiunile sale,as prefera sa i le dea lui Usmanov,care e fan Arsenal. Cu niste arabi la conducere nu se stie niciodata cand decid sa nu mai investeasca si se transforma clubul intr-un haos cum e la Malaga acum. |
depinde care da mai mult. think ca arabetii aia dau 1.8 miliarde de coco. numai pe pachetu americanului... totusi e o suma mare de tot
si era sa uit, arabetii au zis ca platesc sid atoria de aprox. 300 mil lire. |
Ceva pronosticuri pentru returul din UCL?
Eu as zice asa: Pentru asta-seara: Manchester United 1-2 Real Madrid Borussia Dortmund 2-3 Şahtior Doneţk |
eu zic ca se califica man mai departe si borussia :)
|
Sa se califice ManUnited as vrea .Cam greu pentru nea Luce dar nu imposibil.
|
Eu tin cu Borussia . E o echipa cu o poveste foarte misto , si e peste Shaktar , adica , serios , cativa brazilieni merge pe la tine pe acasa , dar eu nu-i vad trecand mai departe. Borussia are stilu` ala nemtesc , te bat pana ajungi acasa , si poate si dupa. Si in plus au cea mai mare galerie / peluza din lume.
|
Mda primul rezultat mi-a iesit. Al doilea.... Dortmund a meritat victoria.
|
Domnu' Wolfganger,parca garantai ca se califica Shakhtar( ca sa nu se mai supere iiii).:-?
Atata timp cat e clovnul ala de Pyatov in poarta,echipa aia n-o sa treaca mai departe de optimi in CL. Dincolo n-are rost sa mai vorbesc.Ronaldo = <3 <3 :)) |
All times are GMT +2. The time now is 02:10. |