![]() |
Bravo maaa!Sa dea Domnu' sa le scoata si pe zdrentele de la Celski!Acuma, glumind putin, ne-am luat adio de la Schengen :)).
|
:))=))
|
Nu mi-a venit sa cred ce Stea beton am vazut in seara asta. Cat a trecut de la dubla cu Valencia ? Era si timpul ...
|
7 ani ...
|
Iar incepe Becali sa puna preturi de 15-20 mil. euro pe jucatori:))
|
Originally Posted by MikkaelWolfganger:
dupa golul dat de chiriches iar o sa'l vanda cu 15 mil, chipciu il da cu cel putin 20 la barcelona si pe nikolici ala sa'l vanda la rapid ghidighici ca nu inteleg de ce il mai tine. dupa cum au jucat olandezii, parca vedeam ca au un bulan din ala nesimtit si ne bat la penalty, dar aseara norocul a tinut cu cei buni. |
Hai sa spunem ca norocul a tinut cu cei care au jucat mai bine :P.
|
Originally Posted by ghost90:
|
deci da, steaua a jucat mai bine, mult mai bine.
golul lui latovlevici a mai adus speranta dupa prima repriza. dar... nikolici mai nimic nu a jucat. zero barat. |
Pai daca il servea Reggae cu niste shoturi de tequila, in loc de energizant, altcumva statea treaba.Atunci il vedeam pe adevaratul Nikolic, calificarea era transata pana in min 90.
Jiji: "Cum sa castige Ajax? Aia se roaga pentru Cannabis!" Jiji: "M-a invitat presedintele de la Ajax la masa. Eu ? La ei la masa ? Sa ma duc sa imi fac pacat? Aia cu credinta in Canabis ? Steaua e ortodoxa nu canabis ! De aceea ne-am calificat! Nu ma duc eu la ei la masa, eu cu pantofi de 4000 si el cu pantofi de 200" |
de la jiji nu ai ce sa ceri. :D
e amuzant , chiar foarte amuzant in prostia lui. |
La ce meciuri va uitati astazi, maine si luni?
De urmarit: Inter - Milan PSG - Marseille |
Azi o sa ma uit la Bayern cu Werder...probabil ca o sa le dea multe Werder-ului :D
Maine daca mi se nazare ceva ,probabil o sa ma bag la City cu Chelsea. Cred ca daca o sa am timp si chef o sa ma uit si la Six Nations(interesant mai ales Anglia-Franta:D) |
Ui ce am uitat ... city-chelsea e de urmarit! Ar fi frumos sa castige chelsea :D |
Originally Posted by catasmile17:
Ar fi deja prea multe minuni pentru saptamana asta :)) |
le-a dat destule :)) |
Originally Posted by catasmile17:
Si nici nu prea s-au chinuit...numai e Werderul din 2006-2007 |
asai.... ce echipa aveau atunci ! |
|
Originally Posted by ghost90:
frumos ! |
All times are GMT +2. The time now is 03:35. |