Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

Kriss_Kringle 20 Feb 2013 12:05

Pai tocmai vointa nu e la Arsenal.Daca era,ar mai fi castigat si ei un trofeu in ultimii 8 ani.

MikkaelWolfganger 20 Feb 2013 12:23

Originally Posted by Kriss_Kringle:

Pai tocmai vointa nu e la Arsenal.Daca era,ar mai fi castigat si ei un trofeu in ultimii 8 ani.

Vointa exista, ca de n-ar exista s-ar bate pentru locurile 9-10 la ce echipa au.Trebuie facuta o investitie serioasa la Arsenal, si poate o schimbare de antrenor.

iiii 20 Feb 2013 12:24

diseara eu zic asa :
milan -barca 2
galata - sch 1

iiii 20 Feb 2013 12:28

mikkael , nu stiu eu cat fotbal sti tu, dar hai sa iti zic eu cum sta treaba la arsenal.

clubul a facut imprumut mare la banca, sa faca stadionu, intelegi? si dupa ceva ani, kriss iti poate explica mai bine, imprumutul a fost achitat. cu bani din bilete, din champions league etc... din jucatori etc.
un bun management al actionariilor.
acum sageata merge in sus. think ca wenger stie mersul acolo, si think ca nu e ca in ro, unde dupa 3-4 meciuri fara rezultate te zboara din functie. capisci?

MikkaelWolfganger 20 Feb 2013 13:08

i...nu ma pot compara cu tine si cu maretia cunostintelor tale fotbalistice.Eu doar imi dau cu parerea, cum faci si tu de altfel.In ceea ce priveste Arsenal,poate sageata financiara merge in sus, ca din punct de vedere competitiv merge destul de nasol.Si Wegner, dupa umila mea parere, daca nu te superi, a cam pierdut contactul cu titluri, trofee, chestiile alea care de obicei mentin un antrenor in functie.

Kriss_Kringle 20 Feb 2013 13:37

Nu si daca te bati pentru locul 4.;) E omu' potrivit pentru ei pentru ca asigura minimul de profit din calificarea in CL si atunci cand vreun jucator iese la rampa,dau unda verde ca sa fie vandut,deci e cam legat de maini Arsene.
Totul s-a dus la vale dupa ce-a plecat David Dein.El era omul cu transferurile si unul din fondatorii Premier League.

Se zvoneste ca cica Wenger il vrea inapoi pe Dein daca e sa semneze prelungirea contractului si asta ar fi inceputul redresarii situatiei dar sunt doar speculatii.

In orice caz,treaba e groasa la Arsenal si deja s-au facut 8 ani fara un trofeu,ceea ce e prea mult pentru un club care are totusi o istorie.

catasmile17 20 Feb 2013 15:28

Sper sa fie o victorie pentru Milan in meciul din seara aceasta contra Barcelonei :)
Cat despre Galata-Shalke 1-2.

iiii 20 Feb 2013 15:36

si eu mi-as dori, din dubla mansa milan-barca, sa treaca milanu mai departe, dar sincer sa fiu, nu cred ca e posibil.
cat despre galata... eu mizez pe ei.
eu zic ca o sa dea drogba gol.

catasmile17 20 Feb 2013 15:43

o sa le fie greu.... dar cine stie :D

iiii 20 Feb 2013 15:52

mda.
vezi ca in campionat nu au mai batut de 7 meciuri. + ca au 7 oameni de baza care nu joaca diseara din diverse motive
apoi, presupun ca nu sti ce atmosfera fac turcii pe turk telekom.
ohohohoho
dar sa vedem

ghost90 20 Feb 2013 22:55

Marile echipe galactice si extraterestre si cum dracu le-o mai spune cu suporteri de rezultat, sunt pe cale sa iasa din optimi.Asa sa le ajute Dumnezeu.

catasmile17 20 Feb 2013 23:07

Si minunea s-a produs. Milan a jucat un meci exceptional. I-a neutralizat tactica Barcelonei.
Fortza Milan !!!

iiii 21 Feb 2013 09:19

doamne ce mult m-as bucura sa iasa barcelona din competitie :D

cat dincolo... vorbeam cu un coleg la munca : sigur o sa dea ylmaz B. gol! si ia ca a dat.

MikkaelWolfganger 21 Feb 2013 09:32

Atat voiam sa vad...Daca ies Barca si Real...atunci Bayernul are cale sigura spre finala :D.

catasmile17 21 Feb 2013 10:45

Originally Posted by MikkaelWolfganger:

Atat voiam sa vad...Daca ies Barca si Real...atunci Bayernul are cale sigura spre finala :D.

:p Daca trece Milan de Barca' eu ii vad favoriti la castigare trofeului. Ar fi interesant sa vedem o finala Milan-Bayern.
Fortza Milan !!! :)

bremen1980 21 Feb 2013 11:19

Nu cred ca are suflu Milanul pentru a castiga Liga . Barca a pierdut pentru ca afacut acelasi handbal pe care l-a facut si cu Inter sau cu Chelsea in anii trecuti . Daca le-ar fi dat un gol milanezilor le-ar fi fost greu acestora sa se mai apere si ar fi lasat spatii deschise si ar mai fi luat un bebelus . Sa-i vad insa pe milanezi cum joaca cu Bayern , Real sau Manchester .Nu mai zic si de Juve . Cred ca Milanul e cam de nivelul lui Dortmund , ceea ce nu e rau de loc dar mai e mult pina la liga .

MikkaelWolfganger 21 Feb 2013 11:48

Originally Posted by catasmile17:

Originally Posted by MikkaelWolfganger:

:p Daca trece Milan de Barca' eu ii vad favoriti la castigare trofeului. Ar fi interesant sa vedem o finala Milan-Bayern.
Fortza Milan !!! :)

E greu, eu zic ca Milan poate sa ia cu brio cel putin 3 goluri de la Barca.

catasmile17 21 Feb 2013 15:42

ceva pronosticuri pentru echipele romanesti din seara aceasta de EU ?

Eu zic: Steaua 2-1 Ajax
Cfr 1-1 Inter

MikkaelWolfganger 21 Feb 2013 16:02

Eu zic asa

Steluta-Ajax 2
CFR-Inter 2

N-avem cu cine...

catasmile17 21 Feb 2013 23:48

Nimeni nu a crezut ca Steaua poate produce aceasta minune :)
Bravo lor.

All times are GMT +2. The time now is 12:26.