![]() |
Originally Posted by illotempore2002:
eu - tampitul/nebunul - am ras...:D |
Ei, cu atat mai bine :D
|
Un tip se uita la televizor si se trezeste cu o tigaie in cap de la nevasta-sa:
- Asta pentru ce este, draga? - Ce e cu numele Laura Jonson, scris pe biletul ala? - A, este numele unui cal pe care am pariat la cursele de cai! Pleaca tipa linistita... A doua zi, iarasi se trezeste tipul cu o tigaie si mai zdravana in cap. - Asta pentru ce mai e, draga? - Te-a sunat calul! |
Originally Posted by Dragomara:
hai sictir fă! şi da, o să ajung înaintea ta la grădi. ducându-mi nepoţi, mai înainte decât o să apuci tu să îţi duci copiii. |
Paul, nu e nevoie sa te enervezi pt ceva atat de nesemnificativ ;) be cool, altfel o sa creada ca e foarte importanta :-* Trebuie sa intelegi ca unii oameni, aflati in suferintza, asa procedeaza, ca ea.
|
da' cine a zis că m-am enervat? ba va din contră ...
în ceea ce priveşte specimenul în cauză, stai liniştită, am mai văzut d'astea. şi ştiu cât le poate mintea. sau cât le duce capul ... |
Urmaream in pat, langa nevasta-mea, "Vrei sa fii miliardar?"
M-am intors catre ea si am intrebat-o: - Vrei sa facem dragoste? - Nu, mi-a raspuns ea. - Asta e raspunsul tau final?, am intrebat-o. De data asta nici nu m-a privit cand mi-a raspuns ca da. Asa ca am spus: - Atunci as vrea sa sun o prietena... Merge o baba la doctor si intreaba unde e inima. Doctorul ii raspunde: In partea stanga, sub san. A doua zi, titlu in ziar: O batrana, in incercarea de a se sinucide, s-a impuscat in genunchi.=)) |
Cat de haioase sunt unele dispute intre persoanele de sex feminin, au asa o nuanta de banc..=)) :D
|
RRS, eu cred ca Dragomarei ii e cam dor de un orgasm. :D
|
Dar de unde ai dedus tu ca as avea vreo treaba intima cu Girafel?
Mie nu-mi plac romancele. :P |
Judex, cum sa nu`ti placa romancele ? Sunt cele mai frumoase :))
|
@Drago
Am vrut la un moment dat. Oricum nu e treaba ta asta. Iar unguroaica e altcineva. @abureala Sigur ca da... =)) |
Sa stii, Judex, ca eu asa l`am auzit pe Iglesias senior spunand de fiecare data cand a venit aici :))
Nu suntem aici dar .. ![]() |
@Drago
Ce-ar fi s-o lasam pe ea sa spuna ce si cum? Am asa o vaga senzatie ca te fute si ea-n gura. >:) @abureala Nu-mi plac romancele nici sa ma bati! :D Daca mai si arata ca Dragomara... =)) |
Mami, ce e ala orgasm
- Nu stiu! Du-te si intreaba-l pe tactu! |
Nu stiu cum arata Dragomara dar nu`i pune pe toti in aceeasi oala :))
|
Originally Posted by abureala:
|
De detestat nu cred ca ma detesta. Incearca sa inveti proprietatea termenilor. ;)
|
Tot n-ai orgasm? =))
|
=))
|
Esti dezinformata, nu e nimeni insurat si nici nu am avut vreodata vreo treaba cu cineva insurat ;) Dimpotriva, cand aud de barbati insurati o iau la goana, asa ca spune-i persoanei care iti da informatii despre viata mea ca detine informatii gresite. Cat despre orgasme, sincer sunt dispusa oricand sa-ti impartasesc secretele >:) |
....
|
La Radio Erevan, un ascultator ne intreaba:
- De ce femeile mimeaza orgasmul ? Iar noi raspundem: - Pentru ca ele cred ca noua ne pasa.:D :D :D =)) |
=)) =)) =))
|
in sfarsit rade cineva....:">
|
Pai na, ma gandeam la Drago! =))
|
Ce banc rupt de realitate, barbatilor chiar le pasa de orgasmele femeii, de ce va aia pe voi? Asta e esenta virilitatii si a validitatii propriei masculinitati - daca reusesc sa fericeasca o femeie sau nu.
|
auciii...:D
|
Chiar ca auci! =))
|
RRS, ne bagam intre ele? :D
|
Se pare ca oricum te-ai informa, o dai in bara. Atata te duce capul. |
Originally Posted by Judex:
cum adica?!:"> :D |
Eh, lasa-le. :D
|
- Dom' doctor, am şi eu o problemă: am un dop în fund şi nu mai pot face nevoile şi eu ca omu...
- Dar cum a ajuns acolo? - Păi mergeam pe o plajă şi am dat fără să vreau cu piciorul într-o lampă fermecată. A ieşit un duh de acolo şi mi-a zis că îmi îndeplineşte o dorinţă, orice... - Şi? - Eu am zis: no shit!=)) =)) |
Carevasăzică iar am avut dreptate, nu că nu l-aş înţelege, săracul! ;)
Oricum, sunt convinsă că existenţa lui Judex trebuie să fie o consolare, cât de cât, nu?! :"> Doamne, cât te invidiez! :"> :P ;) X( |
Un tip se trezeşte dimineaţa, ia ziarul de la uşă, se uită pe numerele de la loto şi vede că i-au ieşit toate cele şase. Cum avea un serviciu pe care nu îl suporta, pleacă tacticos la serviciu, intră în audienţă la şef şi îl anunţă cu satisfacţie că demisionează.
Şeful spune că e alegerea lui, îi mulţumeşte pentru cei peste 20 de ani lucraţi în firmă şi îi dă un bonus de despărţire de 200.000 de euro. Omul, fericit nevoie mare, în drum spre loterie intră la reprezentanţa BMW şi cumpără cel mai scump model, în valoare de 200.000 de euro. Cînd să dea banii, este anunţat că, deoarece este clientul cu nr.1.000.000, primeşte maşina gratis. - Cînd e să ai noroc, ai noroc, zice omul bucuros că a rămas şi cu cei 200.000 de euro şi are şi BMW nou nouţ. Trece pe la loto, ridică milioanele şi pleacă acasă. Stă pe terasă, la o bere şi o vede pe soţia sa venind acasă, cu bicicleta. Moment în care trece pe stradă o betonieră şi o calcă. - Asta e, zice omul, cînd e să ai noroc, ai noroc pînă la capăt! |
|
Eu nu inteleg despre ce vorbeste.
Dragomara, la ce te referi cand spui ca ai avut dreptate, femeia lui Dumnezeu? Pt ce te bucuri tu acolo in spatele monitorului? Despre ce vorbesti? |
Iancu Jianu si calul lui, la umbra unui stajar, fumau tigari, beau Jack Daniel's... La un moment dat se vede praf mare pe dealul vecin, venea potera. Zice Jianu:
- Frate, ne miscam? Calul: - Stai, frate... stii doar ce start am! .. Trec 10 min. Potera cobora dealul in viteza. Jianu: - Calule, merem? Calul: - Stai, ba! Ce, dau turcii? Doar stii ce sprint nebun am!... Mai trec 10 min. Potera se vedea la 100 m. Jianu: - Bai, plecam au ba? Calul: - Calm, frate. Cand ajung la 10m sari pe mine imi dai pinteni si-am roit-o, ce dracu? Potera la 10m, Jianu sare pe cal, ii da pinteni, calul cade fulger jos, potera ii prinde si-i baga la zdup, colegi de celula. Jianu: - Bai, cal imputit ce esti, ai zis ca ma scoti! Calul: - Bine bai, dar si tu... dai la operatie !?! |
Cum fac oltencele testul pentru sarcină? Îşi bagă un praz în sex şi, dacă iese muşcat, sunt în luna a treia.
|
|
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) eu asa indrazni sa spun AMANDOI!!!X( I: De ce se cearta 2 blonde pe o motocicleta? R: Care sa stea la geam. SE DUC LA GINECOLOG: O BRUNETA, O ROSCATA SI O BLONA. VROIAU SA VADA CE VOR NASTE. IESE BRUNETA; EU O SA AM BEIAT PT. CA AM STAT DEASUPRA. IESE ROSCATA: EU O SA AM FATA PT. CA AM STAT DEDESUPT. LA CARE BLONDA SPERIATA: VAI DE MINE EU O SA AM IED! (A STAT CAPRA). I: Care e diferenta dintre un tintar si o blonda ? R: Tintarul daca il pocnesti nu te mai suge.... |
Am mai intervenit de câteva ori, fără rezultat, văd.
Numai atât mai am de spus: SĂ-I F.. MORȚII MĂ-SII ĂLUIA CARE MAI SPUNE SAU SCRIE BANCURI rasiste și misogine „CU BLONDE”! |
Doua blonde numarau o bila >:)
|
Originally Posted by Ipu:
prietene, esti prost?!:D ca sa citez un mare comic... nu-ti convine, nu citi.. misogine, rasiste bancurile?! ciudat... Doua blonde calatoresc cu trenul. In compartiment calatoreste cu ele un barbat mai in varsta, cu barba. Sopteste una la alta: - Uita-te! Asta-i Mircea cel Batran... - Esti proasta. El e mort de vreo 6-700 de ani. In acel moment intra un alt barbat in compartiment, si-l saluta pe barbos: - Ciao, Mircea, ce faci, batrine! nu te-am mai vazut de sute de ani.... Prima blonda: - Na, cine-i proasta? ca sa mai destindem atmosfera incordata... =)) |
– Name?
– Abdul AlRazhib. – Sex? – Three to five times a week. – No, no, I mean male or female. – Yes, male, female, sometimes camel. – Holy cow! – Yes, cow, dog, even sheep. – But isn’t that hostile? – Horse style, doggy style, any style! – Oh dear! – No, no, deer run to fast! ! :)) |
=)) =)) =)) primu-i foarte colorat, al doilea comic, dar poate - Doamne fereste! - devine adevarat... :D
|
@abureala =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
|
Un cuplu la restaurant. Vine ospătarul:
- Ce doriti să serviţi? Ea: - O frptură mare şi o salată pentru mine şi o salată pentru el. După un timp, ospătarul revine: - Mai doriţi ceva? Ea: - O friptură mare pentru mine şi o salată pentru el. Ospătarul: - Nu vă supăraţi, dar domnul nu consumă decît salată? Ea: - Păi dacă f**e ca un iepure atunci să mănînce ca un iepure! Ps. @Dragomara iti doresti un arab sau stilul lui de viata ? |
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) crim inal!!!!
|
All times are GMT +2. The time now is 04:01. |