![]() |
Eu citez doar atat.Voi dati-va seama despre ce e vorba:
"Would Andy Serkis and Hugo Weaving also be willing to return to their roles for THE HOBBIT?" Jackson's answer was "Oh, I guess they would...(after thinking)...I'm SURE they would." |
Originally Posted by BeNnY:
Yep,si intre timp mai citim si niste carti....momentan m-am pus cu burta pe carte,si nu pe orice carte,ci pe Silmarillion! :wink: |
Am fost cu Forumishtii la vizionare ROTK shi am facut o caterinka de m-am rupt... It really was funny! Putzin stresat k trebuia sa prind trenul ... :lol:
|
Originally Posted by raptor:
|
Vine Demona in "our" teritorry... :wink: , send out the welcome wagon! Drum bun...
|
Goddamn vizionare la care eu n-am mai apucat... :evil: :evil: :evil: :x :x :x
|
A si plecat Demona :roll:
|
Astazi la 3:30 sunt oscarurile in dir. pe pro. sper ca lotr sa ia tot ce se poate :D
|
Ma indoiesc ca LOTR o sa ia prea multe oscaruri... Acolo unul sau doua poate... in nici un caz nu cred ca va lua best Movie... Anul asta competitia este f. mare. Astept cu nerabdare decernarea permiilor, sa vad ce a decis Academia.
|
Ma ogto de ce esti pesimist!!! Think positive things!!! cum sa nu castige lotr best movie??? Sper sa castige toate oscarurile posibile!!!
|
Ciudat pt ca pana acum a luat 100% premii, ora 4: 22 am oscarurile pt costume si decoruri... Si noaptea e lunga....
|
Nu sunt pesimisit, sunt REAList... Da, probabil o sa ia Oscaruri technice multe... dar Oscaruri MAI importante (precum best Picture) nu o sa ia... Competitia e prea mare si prestigiul este in alte parti...
|
Pe mine sincer ma intereseaza doar cel pt efecte vizuale si cele sonore... Acolo chiar merita! ;)
p.s: a nu se intelege ca alte premii nu merita!!! Alea ma intereseaza in mod special pe mine! |
Deocamdata a primit 3 oscaruri din 3 nominalizari... :roll:
|
Vrei sa zici 5 din 5! Ma risc sa zic ca va atinge 10 premii! ;)
|
Mai sunt 2 premii de dat, lordu a luat 10 si se pare ca a fost la fel cum m-am asteptat! Punem pariu ca ia si la film... Cateva sec si aflam :lol:
Later edit: :P 11 e o cifra norocoasa :P |
LOTR RULZZZZZZZZZ!!!!!!!!!
11 DIN 11.......BUN ASHA!!!!!! |
Nu e deloc bine... :roll:
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
A invins!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: |
Mi se pare de kkt faptul ca LOTR a luat asa mult...
|
...Yeah...pe multzi deranjeaza...Pe mine nu! ;) Freak! Right on dude! ;)
|
Originally Posted by Freak_on_a_Leash:
Best ever!!! S-au mai luat 11 premii dar niciodata la toate categoriile la care a fost nominalizat filmul. LoTR ever never but forever !!!!!! :D |
Eu ce-am zis ma? :o
Alt freak.... |
Eu confirmam parerea :lol:
|
Originally Posted by ogto:
De kkt??, filmul asta merita sa ia tot. Oricum este cel mai bun facut vreodata. Decat asta titanic si inca unu di 50' au luat 11. Si titanic e o telenovela pt. muieri iar pe alalat nu lam vazut. Deci filmul lui jackson merita oscarurile. Din ce am auzit pe la stiri sia petrecut 10 ani pt trilogia asta deci tu spui ca nu merita? Oricum cu un buget de 300 de mil el a scos 2,7 miliarde deci ce mai Un film de (*) (*) (*) (*) (*) |
Filmul asta in nici un caz nu merita sa ia tot! SI IN NICI UN CAZ NU MERITA SA INTRE IN ISTORIE ASA CUM A INTRAT si cum am spus mai sus sau in alt topic! Titanic a fost varza dpmdv iar "altu din '50" ? Si anume? A petrecut 7 ani regizand trilogia... si totusi nu, nu merita toate premiile care le-a luat! Si ce daca a scos atatia bani?
|
A intrat in istorie asa repede din cauza fanilor.Doar LoTr nu-i o "poveste" scoasa azi shi difuzata maine......a existat de f mult timp,de cand a scris-o Tolkien.Faptul ca s-a reushit sa se faca shi un film(un superb film) a sporit numele fanilor shi a dat celor care au citit cartea o imgine mult mai ampla decat ishi inchipuiau ei.Shi (daca nu ma inshel) opera lui Tolkien este obligatorie in SUA sau M Britanie la limba engleza
|
A intrat in istorie din cauza academiei nu a fanilor! Totusi academia a avut decizia! Si au facut o alegere total eronata (dpmdv)! Iar faptul ca opera lui Tolkien e obligatorie in Anglia si SUA nu are nici o relevanta... eu daca as trebui sa studiez o opera la Limba Romana pana ma satur de ea cu siguranta nu as vrea sa ma mai duc sa vad si filmul!
|
Ba nu merita tot! Primul Star Wars meritata tot, Raiders Of the Lost Ark merita tot, Godfather merita tot, Matrix merita tot... Dar LOTR, in nici un caz, nu merita tot! :roll:
|
Da corect.Dar in engleza(limba in care a fost scrisa shi nu otraducere,ca doar ai vazut ce nasol iese tradusa in romana) cartea e mult mai klumea.Da zi shi tu cum cand citeshti o carte shi cand ii cand vezi filmul??Nu-s doua chestii diferite??Cand citeshti iti faci o imagine proprie pe cand in film nu se nimereshte a fi la fel
|
Titanic a fost analizat shi s-a ajuns la concluzia ca de fapt nu merita atatea OSCAR-uri shi ca doar ptr k au construit nava shi au spart fondurile pe la Hollywood a luat ca altfel se faceau de tot kktul ... asha k LOTR a luat pentru cei 7 ani shi 8 luni in care a fost realizat. ROTK a luat de fapt shi ptr celelalte 2...
Proiectu a prins la public shi binentzeles k nu aveau cum sa nu-l premieze ... LORD OF THE RINGS - bajetul meu :lol: |
Originally Posted by BeNnY:
Ai aruncat nishte vorbe akolo Benny shi n-ai dat nici un motiv concret. Poate ma lamureshti de ce nu ar fi trebuit sa cashtige tot ce a cashtigat ... |
Acelashi lucru vreau shi la Star Wars ... pentru ca trebuie rasplatita munca grea a lui Lucas chiar dk nu tot publicul i-a gustat filmele sin seria Star Wars.
ma enervez knd vad k vorbitzi asha fara sa avetzi nici o treaba. Mai ramane sa le punetzi pe acelashi picior cu filmele cu Lorenzo Lamas shi Cynthia Rothrock ... :evil: bitches... |
A trecut si asta...dar macar a trecut cu bine...eu zik la urmatoarea cinemagi-reuniune sa turnam noi un LOTR *romania style*,k suntem destui.... (*)
|
Pentru efecte - trebuia sa ia tot...
Pentru coloana sonora - a luat ce mai frumoasa melodie... Pentru muzica - a luat k dk muzica nu era atat de incredibila filmul nu facea 2 bani ... Pentru Regie - a luat Pee Jay kre va aduk imediat dovezi ce fel era pe platouri shi cu cata grija, pasiune shi entuziasm a realizat filmul asta Zicetzi merci k nu au avut candidatzi la Best Actor sau Best Actress k atuncea ar fi fost super ke cacao... pentru Adapted ScreenPlay - era iar NORMAL sa ia ... so shut the f@ck up ok ? BIaTCHES... |
pese:Gandalf,dak potzi sa-mi trimiti si mie*cinemagia nu incurajeaza pirateria* ROTK-ul ala frumos,ca sa nu ma uit la filmatzarea aia penibila din sala...Mersi anticipat. (*)
|
Originally Posted by raptor:
|
M'kay tnx. (*)
|
Ati vazut reclama aia pe PROtv inainte de premii unde,daca trimiteai SMS sau sunai castigai o statueta Golluma shi un set de DVD nu?? A trimis cineva ??Asa de faza
|
Gandalf iti dai seama ca intentia mea nu a fost de nici un fel sa te jignesc!
Cat despre LOTR... eu imi mentin parerea ca CEL PUTIN pentru Cel mai bun Film nu merita sa ia... si nu mi s-a parut corect ca aici parca s-au dat premii pentru toata trilogia ... iar 3 filme vs 1 nu mi se pare corect... :roll: |
Originally Posted by Ionutz55:
Asta ar trebui sa fie un motiv real?
Sau astalalt? (durata filmarilor in ani * k=numarul de premii, unde k=const)
Asta e cel mai tare argument... (sincer, eu nu as compara un film adevarat nici cu Titanic, nici cu Ben-Hur si certainly nici cu LOTR) Oricum, concluzia este transanta:
P.S.: Avem(-ti) noroc ca nu se filmeaza toate "Harry Potter"-urile deodata! Trei dintr-astea scot mai mult decat trei din LOTR (poate nu la vanzare DVD-uri) si avand in vedere ca sunt 7, pe bazele sugerate mai sus, "Harry Potter 7" ar trebui sa ia vreo 11 OSCAR-uri si el - pe putin! :lol: Sunt curios daca Gary Oldman - macar - va fi nominalizat la anu'... |
Te referi la faptul ca Gary Oldman interpreteaza rolul lui Sirius? Sau dece zici sa fie nominalizat?
Oricum... despre Harry Potter... am citit toate cartile inclusiv a 5-a si sunt mult mult mult mai bune cartile decat filmele!!! Nici nu se compara... |
Da, la asta ma refeream... Oricum, vorbind serios acum, "Harry Potter" (nici unul dintre ele) nu are nici o sansa sa primeasca vreo nominalizare pentru acting. Si nici altceva (poate doar coloana sonora, efecte, chestii...)
P.S.: Cu cartile iti dau dreptate (desi eu le apreciez din alt punct de vedere...) |
Din ce punct de vedere?
Cred ca o sa aiba ceva sanse la categoria Efecte Vizuale pentru ca dupa cum probabil ca stii deja o sa se investeasca vreo 350-400 de milioane de $ in filmul asta... probabil ca fac si ei ceva util cu banii astia :roll: Cat despre acting... 100% nu primeste nimic aici :lol: |
E mai greu de explicat punctul meu de vedere, mai vorbim cand apare HP 3... Sa spunem doar ca mi se par ceva mai mult decat simplele aventuri ale psj-ului (poate pentru ca le-am citit in engleza...)
Iar daca HP 4 devine cel mai scump film facut vreodata, mai mult ca sigur ca ia pentru efecte, acum ca s-au dus LOTR si Matrix... |
Bai tu nu compara hp cu lotr, acum pe bune ala e film. Bine cum tie ti se pare ca lotr nu merita oscarurile, nici eu nu consider hp un film bun. Prima parte am vazuto si a fost cat de cat buna parerea mea dar a doua cand lam vazut pe ala ca zboara in masina ma plesnit rasu. Lotr a devenit acum cel mai premiat film alaturi de titanic si celalalt. Zimi si mie cine merita oscarurile daca nu lotr.
Cel mai bun film- il merita pe deplin] Iar la costume,efecte,scenariu, regie, adapted screenplay cine merita daca nu lotr. Vorba lui gandalf noroc ca nu au avut nominalizari pe la best actor ca acum erau 12 nu 11 oscaruri si asa devenea chiar cel mai premiat film A luat premi Bafta, Globuri de aur, asa ca inchidetzi gura aia. Filmul asta merita tot. E adevarat ce am spus mai sus nu sunt motive dar oricum mai uitate odata la trilogie si mai vb Peace :D |
Cu cine vorbesti tu "inchide-ti gura aia!" :o Sper ca nu cu mine!
SI NU MERITA PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN FILM! Pentru regie hai ... treaca-merge... pentru efecte vizuale si celelalte se mai potriveau! Dar nu pentru cel mai bun! Oricum n-a spus nimeni ca HP o sa ia vreun oscar sau vreo nominalizare! Si tocmai am spus ca filmele HP mi s-au parut de tot cacatul! Ti se pare tie ca am spus pe undeva ca HP merita oscarul? :o Watch your language...! |
Sa ma mai uit inca odata la trilogie... Asta insemna... 9 ore... poate peste 10 ani, dupa ce recitesc "Contele de Monte Cristo"...
N-am comparat LOTR cu HP, am facut doar o gluma. E greu sa compari cinci filme (pana acum) intre ele... ia prea mult timp... dar nu uit eu de chestia asta cand apare HP 3... cat despre premii... de parte tehnica nu zic nimic (inchid ochii si punem si "regie" la partea tehnica, ca feelings mai greu...), dar la "adapted screeplay" avem, totusi, "Cidade De Deus" (l-ai vazut?). "Mai e si "Mystic River", pe care nu l-am vazut, dar il voi vedea in curand si pot sa fac pariu ca e mai bun ca scenariul trilogiei inelului... |
P.S.: Cand ai scris"inchidetzi gura" vroiai sa zici "Inchideti gura!" sau "Inchide-ti gura!"?
|
Mai Oscarurile au fost deja decernate shi nu aveti cum sa le schimbati de-acuma.Ideea este ca LoTR a ramas cel mai bun film ever
|
All times are GMT +2. The time now is 06:57. |