![]() |
Am avut un profesor bun de Istorie,m-a învăţăt cum să cauţi dovezi,documente să te informezi.M-am informat,am întrebat bătrăni din sat de la bunică-meo,oameni ce au trăit pe vremea acea(de fapt nu chiar întrabt,discuţii auzite dintre bunică-meo cu ei) şi aşa am ajuns la concluzia asta.
|
|
Eu zic sa numai insistati.Fiecare are dreptul sa creada ce doreste el.Nu vreau sa creada Suspect ca ar avea cineva ceva cu el.Poate pe viitor o sa aiba pareri diferite despre acest subiect nu se stie niciodata.
|
Nu cred,şi nu voi crede.Mie îmi place să discut,mai ales în contradictoriu cu ceilalţi,pentru că ştiu că eu am dreptate şi ei nu.:D
|
Originally Posted by Pitbull:
ce versuri proaste :D :D |
Originally Posted by Suspect de bizar:
|
Când am zis că nu cred şi nu voi crede m-am referit la ce-o zis redmen,cum că n-ar vrea să cred că are cineva ceva cu mine.
|
Mä rog...
|
Dovezi incontestabile! |
Originally Posted by Liviu-:
|
Hmm ce chestie ciudata.Vroiam sa gasesc un mesaj mai vechi postat de mine ... dar se pare ca atunci cand dai pe un user si apoi find all posts apar numai de la 1 la 500.Inca o noua problema a forumului.
Anyway ... stiu ca parca am intrebat si mai demult.Care era chestia aia la haine,de aveau la coate puse nu stiu ce chestii,nu`mi gasesc cuvintele acuma.De ce era moda aia asa ? |
Tineri UTC-işti(Uniunea Tineretului Cinemagist) auzit-aţi d-un peter jackson????/:w00t: :w00t: :w00t: :w00t: (apropo fac si io ce face halebardul în ele de emoticoane).Era genial omu'.De ce l-aţi bannat oameni buni?Era genial.I-auzi,George Lucas peste Tarkoski,prima regulă a cinematografiei îi publicul american.Pit îi anticreştin.King Kong îi cel mai bun film al tuturor timpurilor,Peter Jackson cel mai mare regizor.Câte şi mai câte.Îi genial omu'.
|
Lool
|
ANARHIA SALVEAZA ROMANIA !!! hic ... hic ... PAREREA LOR ... hic ... ;)
|
|
vaaaai, ce plictiseală e pe-aci! :D
chiar aşa, vb unui film, voi de ce trăiţi?:confused: |
Traduceri, cursuri, cronici.
|
Unde predai?
|
|
@Suspy: la Cineclubul Lumière, organizat sub tutela CineMagia.
@Dragomara: nimic; nici nu se pune problema. |
All times are GMT +2. The time now is 08:04. |