![]() |
Catelul mi-a papat tigrul.:(
|
Off-topic necesar:
Nu stiu altii cum sunt, dar eu väd Tigrul Albastru intact la locul lui! :| |
Om ocupat care are tastatura ocupata de ocupat ce e. Are meseria de "Ocupat", dar este atat de ocupat incat a luat doua Oscaruri (bineinteles ocupate) pentru rolul ocupat principal.
EDIT: Eu nu vad tigrul, dar despre tigru vorbesc. |
Am tratat subiectul cu Gloria si a spus ca o sa se intereseze luni.
Prima data a intrat avatare fara probleme; ieri cand am vrut sa-l schimb nu am mai putut sa pun nici o poza acolo.De fapt cica e dar nu se vede.(scz de off):( Nu se vede nici cu IE 7 si nici cu mozila.La IE7 imi apare chestia aia cu X,la mozila nu spune nimic. Nici Gloria nu mai are avatare:D Cred ca daca umlati la el il pierdeti si voi. |
Despre Kramer. Omul asta are 101 ani. Si probabil e barbier / frizer, cu o inclinatie criminala nediscriminatorie. :)
|
Originally Posted by Mistah J:
peste 15-20 de ani o să fii un bărbat pe cinste! acum abia stai să dai în pârg. :) |
Ma intristez rau cand observ persoane care le chinuie talentul,iar eu nu pot sa fac nimic.
E vorba de cel de deasupra....N.R. vezi topic. |
ei, acum şi cu tine!! fii pe pace, într-un univers paralel tu ai fi împăratul muştelor.;)
|
Originally Posted by Gospin:
sa-l rugam pe Gospin sa ne explice...ca sa ne putem apoi vedea fiecare de on-topicurile noastre |
Ok ... am vazut jocul pe alt forum si m-am gandit ca o sa va placa, se pare ca nu.
Ideea e simpla: Posteaza 1 user, de exemplu eu am postat primul, al doilea spune ce ii place de la cel de deasupra: avatarul, semnatura, locatia, orice sau pur si simplu: nimic! Si asa se continua fiecare spune cate ceva despre fiecare. p.s: Mistah, nu eu am unit topicurile, ci Cinemaniacu' , don't blame me :) Sunt sigur ca ati inteles, totusi daca mai aveti vreo nelamurire dati un pm, raspund cu placere! Daca ideea e chiar asa de penibila, o sa rog pe Cinemaniac sau pe oricare alt moderator sa stearga ... threadu' . L.E: De asta nu e bine sa fie double post, sau sa posteze 1 user de mai multe ori. Automat acum tot despre mine va zice cineva ceva, si nu asta se vrea. |
Mie imi place ca tii cu Universitatea Craiova. :D
|
Mie ca tii cu Basescu ;).
|
Nu numai cä tine cu Bäse, dar a mai si adus un suflu nou, vivace, pe forum. :)
|
Rangu'
Unlikely messiah nr. de posturi :) |
Mie imi pare tare amabil! :)
|
She's "Veteran" :D
off topic: you need a location :) ! |
Hehe, problem solved! :D
|
Woa rapture chiar esti din Bacau ?! La ce liceu inveti ? Ar fi chiar culmea ca nevasta-mea sa-ti fie profesoara :))
|
zi repede, rapture, poate-ti pune o pila :)
dupa aia sa continuam on-topic, va rog ;) |
... ai doar buze senzuale. dar ăsta nu e nicidecum meritul tău. sper ca ele să fie sărutate mult mai des decât le foloseşti tu pentru a spune neadevăruri. iniţial am vrut să scriu "chestii urâte" după care mi-am amintit că minciunile sunt cele care se rostesc, cel mai adesea, însoţite de cel mai frumos zâmbet.
|
All times are GMT +2. The time now is 18:22. |