Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Sergiu Nicolaescu - Tunarul no. 1 al filmului romanesc! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85321)

Pitbull 19 Dec 2008 21:41

Hehe, fix ca pe platou! :happy: :love:

"Bagä o lampä acolo... Bag-o lampä-n pizda mä-sii, bagä ceva..." :hmm:

"Când vä spun sä puneti aparatu', parcä v-as spune sä vä deschideti pizdele... pe care nu le-aveti...! Cum n-aveti nici minte!" :x

"Asta-i cadru strâns la tine?!? :(( Eu când zic cä vreau cadru strâns, înseamnä cä vreau sä väd o pulä si-un coi!!!" :w00t:

"I-auzi dom'le! Cicä n-a stiut cä vreau sä filmez ambulanta si-n interior! :shock: Dacä eu îi zic s-aducä o pulä la filmare, el pe urmä zice cä n-a stiut cä vreau sä si futä!" :o

"Bine, mä, Vodä, ästa-i tot sângele pe care-l ai la filmare?!? O sticlä de-un kil? Si abia acuma-mi spui? Päi dacä-mi ziceai ieri, dädeam telefon la Bucuresti, la Buftea la machiaj, sä-mi mai trimitä - acuma ce vrei sä fac, sä-mi bag pula-n pämânt, sä scot sânge?" :sick:

(Toate, de la "Noi, cei din linia întâi", Sinaia, Izvorul Ampoiului; aprilie, 1985)

Proletar 19 Dec 2008 23:59

:lol:

savuroase replici de culise.
chiar cã era atmosferã de trupeþi :)

Led-Ze-Pencil 20 Dec 2008 19:55

Asta ar fi un bun subiect pt un topic separat: regizori care injura si regizori care nu, la filmari.
Am auzit ca Tarkovski injura pe platou, nu-mi vine sa cred. Gulea cica era destul de pudic (chiar si cand replicile erau cu p^lã sau p!zdã nu putea sa le zica actorilor cuvantul pe care trebuiau ei sa-l rosteasca. :) )Sau poate sunt doar legende, nu stiu sigur.
De exemplu nu mi-l imaginez pe Tatos injurand pe platou, dar daca stie cineva ceva...

Floydman 21 Dec 2008 17:21

pacat ca in filme nu avea replicile la fel de spontane.

Pitbull 21 Dec 2008 17:32

Päi nu, în filme erau studiate! :hmm:

Pashpix 21 Dec 2008 17:55

În ciuda înjurãturii :-D, veteranul regizor va prezida COMISIA PENTRU CULTURÃ din cadrul Senatului României în urmãtorii 4 ani.

nume 21 Dec 2008 22:06

Originally Posted by Pashpix:

În ciuda înjurãturii :-D, veteranul regizor va prezida COMISIA PENTRU CULTURÃ din cadrul Senatului României în urmãtorii 4 ani.

Ce pula lui, e smeker.

Pashpix 05 Jan 2009 22:00

Sergiu Nicolaescu va regiza „Poker” in 2009

(Agenda)

Regizor, actor si politician, Sergiu Nicolaescu este una dintre cele mai complexe personalitati, despre care putem spune ca detine cheia succesului garantat.
Cu privire la anul 2008, Sergiu Nicolaescu poate spune ca a fost un an plin de realizari, daca tinem cont de faptul ca a mai facut un film. Putini oameni se pot lauda cu un numar de realizari importante intr-un singur an, mai ales cand cel in cauza este septuagenar. Fie ca vorbim despre realizarea unui film artistic, de o premiera a unui alt film, dar si de obtinerea unui nou mandat in Parlamentul Romaniei, toate acestea reprezinta realizari ale cunoscutului actor si regizor Sergiu Nicolaescu. „Am facut un film artistic foarte important, intitulat ‹Carol I›, am avut premiera cu filmul ‹Supravietuitorul›, care a iesit si pe DVD, am fost reprimit in Parlament ca senator si am fost ales drept decan de varsta ca presedinte al Senatului Romaniei”, a declarat acesta.

Dupa un an atat de incarcat, Sergiu Nicolaescu va petrece sarbatorile acasa unde va putea avea un moment de „respiro”, deoarece noul an se pregateste sa vina, si va trebui sa puna in aplicare noile proiecte. „Pentru anul 2009, planuiesc sa fac un nou film care se va numi ‹Poker›, care este o piesa de-a lui Lustig, ce a fost facuta la Teatrul de Comedie. Dar imi va lua ceva timp deoarece voi fi ocupat si cu comisia din care fac parte in Parlament”, a mai spus Sergiu Nicolaescu.

Proletar 05 Jan 2009 22:04

Adrian Lustig nu e soþul Eugeniei Vodã?
întreb ºi eu....

Pitbull 05 Jan 2009 22:08

Ba ye.

Proletar 05 Jan 2009 22:10

Originally Posted by Pitbull:

Ba ye.

Ei, atunci se cam explicã succesurile dumnealui...

Pitbull 05 Jan 2009 22:13

Ye.

Pashpix 06 Jan 2009 11:35

Declaratiile de avere si de interese ale lui Sergiu Nicolaescu

http://www.senat.ro/votpublic/Declar...16_12_2008.pdf

http://www.senat.ro/votpublic/Declar...16_12_2008.pdf

Proletar 06 Jan 2009 12:02

la Bunuri mobile, ce are acolo, ca nu inteleg prea bine...remorcã?

avea apartament de vreo 224 de metri pãtraþi în '73? nu e rãu deloc.
valutã în bãnci încã din anii 80...
nu se poate plânge cã a trãit prost...

nume 06 Jan 2009 12:08

Nu inteleg ce va mirati atat, Sergiu a fost foarte bine platit ca regizor, un actor lua 200.000 lei pe film, deci? Nicolaescu avea in '80 Mercedes W123 si remorca-rulota transformata in cabina de machiaj, in timp ce restu' se machia in cinemobile friguroase sau in autobuze Dac transformate adhoc in asa ceva.

civica65 07 Jan 2009 18:54

E normal sa aiba bani, ca doar a muncit pentru ei, n-a dat in cap la nimeni.

nume 07 Jan 2009 19:03

Originally Posted by civica65:

E normal sa aiba bani, ca doar a muncit pentru ei, n-a dat in cap la nimeni.

Cu toate ca se stie parerea mea despre domnul Sergiu, singurul lucru care nu i se poate reprosa este ca are bani multi. In ultimul timp am devenit mult mai tolerant cu domnia sa, mai ales ca l-am tot vazut la tv in ce hal se prezinta. Singurul lucru pe care i-l reprosez ca spectator este ca a avut proasta incapatanare de a nu sti sa se retraga la timp. Tine cu dintii sa faca filme, cu toate ca de 20 de ani produce rebut dupa rebut.

Pashpix 09 Jan 2009 08:28

ANTENA 1 - INTERVIU / Sergiu Nicolaescu vrea sã-l mai joace încã o datã pe Comisarul Moldovan

- în 2009 are un nou look: a renunțat la barbã

- "Mi-e mai ușor sã fiu regizor-actor. Nu trebuie sã mai explic cine știe ce lucruri, iar eu știu ce pot sã fac"

- "Eu nu-mi doresc roluri, eu sunt de fapt un interpret, nu actor. Nu joc orice rol, eu joc numai ceva ce-mi seamãnã. Îmi aleg actorii foarte repede. Mã uit la el și spun dacã-i bun sau nu-i bun"

- "Eu nu știu sã vorbesc despre succesul unui film, ci doar despre ce fac eu. Mizez pe acțiune, sã nu am timpi morți, și o poveste foarte interesantã. Vezi Orient Express, vezi Supraviețuitorul, în care oricum nimeni nu ghicea finalul"

- "Nu am intrat în politicã, eu am intrat în revoluție. N-am fãcut niciodatã politicã. Eu mi-am urmat drumul drept, fãrã curbe"

- "Carol I e un film bun, deși l-am fãcut dupã boalã. Dã foarte bine, pentru cã se simte slãbiciunea lui Carol. Filmul trebuie sã aparã în curând, e la Media Pro. Aștept sã stau de vorbã cu cineva, cã nu știu nimic. E un secret total acolo"

- "Eu aș avea un proiect pentru al șaptelea Comisar, dar nu știu dacã va fi sau nu. În orice caz, am lãsat filmul Supraviețuitorul într-o coadã de pește. Trebuie însã sã am o idee la fel de bunã ca cea din Supraviețuitorul"

http://www.antena1.ro/index.php?page...urrentPage= 2

Pashpix 15 Jan 2009 14:29

Sergiu Nicolaescu, urmãrit de Securitate în douã dosare

Potrivit deciziei CNSAS de necolaborarea cu Securitatea în cazul senatorului PSD, regizorul Sergiu Nicolaescu, acesta a fost urmãrit de Securitate în douã dosare, cineastului fiindu-i atribuite douã nume conspirative de urmãrit: "Nicolau ªtefan", respectiv "Comisarul".
Publicitate Potrivit Agerpres, dosarul din perioada 1978-1979 a fost deschis de Securitate pentru presupusa apartenenþã a lui Nicolaescu la un "anturaj alcãtuit din elemente cu preocupãri ºi legãturi suspecte".

De asemenea, în cel de-al doilea dosar, regizorul a fost urmãrit, în perioada 1982-1983, pentru cã întreþinea "relaþii neoficiale cu mai mulþi cetãþeni strãini, producãtori de film", se menþioneazã în documentele publicate de CNSAS.

Sergiu Nicolaescu a fost verificat de CNSAS în calitate de candidat la alegerile parlamentare din 30 noiembrie, precum ºi de deþinãtor al titlului de Luptãtor pentru victoria Revoluþiei din decembrie 1989.

Led-Ze-Pencil 15 Jan 2009 14:56

Practic e "Cu mainile curate" :)

Ma intreb, in ipoteza in care ar fi fost cu ele murdare, cate capete mai tragea dupa el o eventuala demascare...

All times are GMT +2. The time now is 08:49.