![]() |
Originally Posted by lynx:
vezi ca cei de la TVR Cultural mai dau si un alt film de Jiri (!) Menzel, si anume Closely Watched Trains, tot o comedioara draguta cu actiunea in timpul nazistilor, pentru care Menzel a luat cateva premii... |
Multam de informatie. Stilul lui Jiri (!) Menzel mi se pare interesant, asa ca nu voi rata nici filmul semnalat de tine. :)
|
anger management - ? 6.5/10
- un biloi alb pt nicholson, cateva bilute albe pt guzman, woody harrelson & john turturro, o avalansa de bile negre pt scenariu... plus doua bile ceva mai alungite pt marisa.... revazut the doors - oliver stone 8/10 - probabil cel mai bun stone ever, pacat insa de fazele cu witchcraft-ul and all those bollocks... memorabila intalnirea lui jim cu andy warhol, the god's telephone included ! |
ciudade do deus
revazut a 4a oara still a perfect 10 |
Originally Posted by KORBEN:
i agree 100% |
Cidade de Deus, un film interesant, dar parca prea multa violenta, una naucitoare as zice: imaginea copilului de cinci ani cu pistolul in mana este socanta. M-a uimit interpretarea remarcabila, dar nu cred ca as putea sa-l revad.
|
Ultimele filme pe care leam vazut sunt:
Anything Else - 8 Shark Tale - 6 |
d'accord, 'cidade de deus' este bolnavicios de misto...
dark water - hideo nakata 7.5 - chiar foarte bun, desi nu ma asteptam la cine stie ce... pacat de ultimele 10-15 minute complet gratuite (fazele de peste ani si ani) si care imi strica impresia altfel mai mult decat favorabila |
THE VILLAGE 9.5/10
THE OTHERS (ERA ATAT DE CEATA AFARA...)10/10 YOUNG ADAM 6/10 NU E ATAT DE PROST SAU NU STIU CUM DA NU MI-A PLACUT DELOK |
sky captain - 9/10
shark tale - 8/10 tais tois (parca asa se scrie :P ) - 8/10 the forgotten - 9/10 |
The Others- era ceata, dar si Nicole Kidman cu accent englezesc atit de neat, cu morti care traiesc alaturi de vii prin intermediul pozelor post-mortem (facute artistic!). Da' pe Kidman si pe ai ei copii cine ii pozase?!...
À la folie... pas du tout ('02)- film regizat si scris de Laetitia Colombani (deci nu prea bun :) ), cu depresiva artista Audrey Tautou distrugatoarea de vieti, in baza unei iubiri nevrotice. Blabla, super cliseu, exceptind fast-rewindul de la mijlocul filmului (singura chestie care mi-a palcut), dupa care povestea e reluata din perspectiva cardilogului (cel care se ocupa cu inimile...:) ). |
Gothika (2003) - doamne ce durere de cap! ce final total aiurea! mare plictiseala la filmul asta in afara de vreo 2 scene mai scary si Halle Berry care isi face datoria ok
|
TAXI BLUES , aseara pe tvr 1, rusia 1990. In genul filmelor romanesti de dupa revolutie, bunicel dar cu doza de patetism gratuit de rigoare.
|
taxi blues se numea...
mi s-a parut ingrozitor doar dupa cateva cadre eram convins ca e cehoslovac :shock: |
gothika e ingrooozitor de prost :sick:
collateral 7/10 - mult mai slab decat precedentele michael mann-uri |
revazut:
-amarcord (frederico felini)... 10/10... un film splendid, si cu mult in fata timpului sau. -oblomov (nikita mikhalkov).... 9.5/10.. ce personaj genial, ce bine pus in scena, si ce frumos filmat. un film dupa care te apuci sa inveti ruseste, pentru ca in filmul asta suna superb. -citizen kane (orson welles)....10/10.. no words needed. perfect! acuma: -all about my mother (allmoldovar)... 6.5/10... not my style... nu mi-a placut. o poveste morbida si urata asa... |
It's Halloween baby asa ca...pentru a fi in concordantza cu sarbatoarea idiot de americana am revazut (pentru a cata oara?) :
Halloween 1 10/10 (it's still the best) Halloween 2 7/10 (oh well...putea fi si mai bun) |
'la mala education (vazut joia de saptamana trecuta) - 7/10. cu indulgenta. ii lipseste in mare masura touch-ul lui almodovar.
'monster' - 8/10 - inutil de brutal, lasa un gust amar si deprimant pe care il lasa si 'boys don't cry'. charlize theron este absolut senzationala. '13 going on 30' - 4/10 - rahat 'the butterfly effect' - 6/10 - slab, ma asteptam sa aiba mai multa imaginatie. totul s-a rezumat la intrebarea: 'acuma ce anume o sa mai mearga rau?'. pacat, pt ca aveam chiar asteptari de la el... 'the village' - 5.5/10 - cea mai fasaita idee de la cel mai recent-fasait regizor 'anti'hollywood-ian. cateva scene de facut parul maciuca, imaginea lui roger deackins. atat. 'wrong turn' - 4.5/10 - aproape suportabil de urmarit. |
american history x - 7/10
hart's war(din nou) - 9/10 |
The Others - 8.5/10 (wierd shit)
The Village - 9/10 (genial) |
All times are GMT +2. The time now is 16:04. |