![]() |
Originally Posted by bogie:
Seems the rain got us all... Deci daca imi baga careva versurile de la Cargo, alea cu Ploaia... vin dupa el shi-l bat! ;) Glumeam, doar ca nu mai suport sa aud melodia aia. De cate ori o baga pe Europa FM(ca numa` asta canta in firma), afara ploua. |
Originally Posted by Demona:
I wouldn't want to be in your shoes. Hate Europa FM... stiri stiri stiri :hmm: |
yup, seamana dar eu nu vreau sa ne spele pacatele !(pt "you and me") ;) vreau sa spele doar tristetea si durerea...
may be i will, oricum nu mai corespunde fetita visatoare, din cel vechi , cu mine! |
Originally Posted by Pinky:
La firma nu doresc nimanui sa lucreze! Nici dushmanilor! :) Uhmm...better avatar Pinky! Keep this one! :) Real...pinky! ;) |
Thanks... I like it too! I'll keep it :) |
A little tought for today... Dupa ce am primit o scrisoare azi, iata intrebarea arzatoare din ea: "Ai avut vreodata sentimentul ca esti a nimanui?" Va propun tema..."feelings" and stuff...hate and all the crap. Un fel de "let it out if it made you feel good"... Eu acum, tot ce vreau, e sa omor... I'm not kiddin`...
|
ce subiect morbid.trebuie sa fi intr-o stare destul de nasoala ca sa te gandesti la chestiile astea.hmmm,ce stare am acum?sincer sunt destul de fericit.got a new girlfriend,care e si cute si pretty smart,acasa totul e ok,bani am :), dar cred ca toti am fost in starea aceea care o descrii tu.
|
Originally Posted by Riddick:
Ca tot mi-ai amintit...Demona, if u really wanna kill smbody, let me know |
Bine ca ai tu de toate. Si nu, nu cred ca am fost toti in starea in care e ea. |
acuma sunt foarte fericita.de ce?pentru ca dupa marea prostie care am facut-o,MY DEAR SIS DEMONA,mi-a acordat a second chance si SUNT HAPPY!imi pare doar rau ca acum suntem departe una de alta si ea se simte destul de rau si nu pot sa fiu alaturi de ea. :((
|
Originally Posted by BeNnY:
Let's be all happy for Riddick...NOT! ;) Glumeam Riddick! Bine faci! Sa fii happy-happy-joy-joy! :) BeNnY, yeah! Probabil eu simt mai acut nevoia sa omor pe cineva. Tot zic eu ca jobiul ideal e ala de asasin platit, dar nimeni nu ma crede: "Nu mai vorbii asha, inside you have a heart!, conshtiintza and stuff..." F***in` shit! Nobody knows me! Don't f***in` judge me! :x |
m-am invartit mult pe aici si n-am stiut de unde sa incep sa scriu.in cele din urma am venit aici,pentru ca am vazut ca e posibil sa fiu tolerat.poate cu un pic de curaj o sa ma avant si sa postez despre filme,in caz ca nu sunt indimidat de userii mai vechi.so,what's up everybody? :)
|
Originally Posted by Foamy:
Sa-mi trag una! Uite unu` care shtie de Foamy! :) Dude... welcome! :) |
Originally Posted by iepurilah:
Pe cine trebuie sa omor? Nu-mi spune...peshtishoru` de aur sau matza vecinului, nu de alta, da` nu omor animale! |
Nici una nici alta...era vorba de girlfriende. Si imi trebuie cu tortura and stuff! :D
|
Iepuri omori? (pls) Foamy daca esti ok nu se ia nimeni de tine, daca spui prostii... alta poveste. Welcome |
Demi, inca putin si faci rost de lucru...dorinta vietii tale..."asasin platit"! ;)
|
Originally Posted by iepurilah:
hahahaha tu ai o problema!dar macar demona o sa te scape de ele.hmm,cred ca am si eu nevoie de servicile ei.blonda trebuie sa moara! :hmm: |
Originally Posted by BeNnY:
De ce? Ai fobie de ei? Too many Easter eggs? ;) Nu, nu omor "epuri". Why? |
Riddick, ai zis ceva de o blonda? :D Se rezolva. iepurilah, bring it on. Finally I will follow my destiny! :w00t: |
All times are GMT +2. The time now is 14:53. |