![]() |
Si eu... sper. daca ma primesc.... :(
Am vazut(analizat) si eu pozele si mi-au placut. Toata lumea arata fericita(exclus the "smile you are getting a picure") si bine. Ca sa vezi ca sunteti oameni!! :D |
Originally Posted by Jay:
Da` de ce sa nu te primim? Hai ca eshti culmea...Dude...everybody is welcome... |
Originally Posted by BeNnY:
Sa ma...vorba aia...ete fleoshc. Ata ete...cui nu-i place, sa nu se uite! Gata, ca ma burzuluiesc imediat! ;) |
asta e inscriptia de pe inelul lui sauron!!!!!!!!!! :w00t: :w00t: :sad: ce bestiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal arata! :shock: :shock: :shock: |
Yup, asta e.
|
VREAU FAN CLUB DEMONA!EU MA SUPUN!!! :w00t: :w00t: ARE TATUAJUL PE MANA!ASTA E SEMN!!!!!!!!!!!!!!!! :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: |
CHILL NOW!!!!!!!!!! :x Incetatzi sa ma mai tratatzi de parca sunt some God damned freakin` princess...!!!!!!!!!! Cut it out!!!
|
ok,ok!gata.nu ma mai bag!:(
|
Ce ziceti voi de Cafeneaua Actorlior ca loc de intalnire? Mie imi place. I-am spus si lui emanuel ce si cum (preturi si alte alea). Astept pareri.
|
:D Pizza buna, dar cam scumpa(Not George Costanza expensive..... :D ). iar berile sunt la pret de oras(accesibile)... Dar ce conteaza, e o atmosfera placuta si e mare. Plus ca e central si muzica merge(cel putin cand am fost eu pe acolo). ...parerea mea
|
Ai nimerit la fix tot ce i-am trimis eu lui emanuel pe mp. Ma rog, eu n-am bagat info despre bere si muzica, ca am zis ca nu conteaza, dar despre preturi la pizza si sucuri, plus atmosfera, de asta da, am mentionat. Muzica e buna in continuare, azi am fost acolo. Pizza e aceeasi, buna si mare cat un sombrero.
|
Nu stiu unde e chestia asta. Au site? Un link, ceva?
|
E langa TNB...si mie mi-ar placea acolo
|
Si daca tot ziceti ca pozele de mai sus sunt bune, atunci imi asum oficial calitatea de fotograf si sper ca ma platiti :D
Macar 10-20.000 / persoana :D :w00t: |
Vii cu trepied?? :D
|
:D Daca faci tu o poza cu mine care sa-mi si placa iti fac cinste cu un suc! Din cate stiu n-au site, dar poti sa cauti!
|
Ca trepied folosesc capul lui ogto ;)
Un suc e vreo 20.000 asa ca mai bine imi dai banii in mana ca sa pot sa-mi iau un adaptor de filtre :D Freeak da-mi te rog detalii despre "Cafeneaua actorilor". Si unde se afla! |
http://www.diseara.ro/templates/loca...caluri=0&pag=4 Sper sa te multumeasca. Este chiar langa Teatrul National Bucuresti, inspre Intercontinental. Daca tot nu te-am lamurit sa spui.
|
Mai bine ii zici asa..: vii dinspre Unirii si mergi spre Romana, treci Intercontinental si faci prima la dreapta spre ambasada SUA si vei vedea o terasa din lemn care este exact langa teatrul de opereta Ion Dacian(sper ca asa se numeste).
|
Ok, stiu unde e :)
|
All times are GMT +2. The time now is 03:28. |