Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

Jay 18 Jun 2004 21:56

Eu merg pe un egal

Ionutz55 18 Jun 2004 22:24

1-0 pt italia :(

Jay 18 Jun 2004 22:26

Mda ... Cassano asta ....

Freaak 18 Jun 2004 22:50

Degeaba, romanul e dat dracului! Nu e vorba ca ne fac tara de ras, e vorba ca se vede ca au cap. 300 de portofele pe meci, da-o dracului de treaba, ca puteau sa-si faca si casa cu banii luati.

Cat de mult merita tara asta jertfa cuiva nu stiu. Cert e ca eu unul n-o sa fac nici in ruptul capului armata atunci cand o sa vina vremea. In rest, sunt destul de mandru ca sunt roman.

Ca tot veni vb de a fi sau nu "proud" am fost in mai in Italia intr-o statiune. M-am intalnit cu un grup de americani de varsta mea. M-a bagat in seama unul dintre ei (singurul baiat daca imi aduc bine aminte) si n-a facut-o intr-un mod prea placut: "I wouldn't wish to look like u!" sau poate "If I would have looked like you I would have probably been very unhappy!" L-am intrebat de ce, mi-a raspuns (arata groaznic; par lung, fata de copil calcat cu tractorul). Mi-a zis ca e din Colorado, desi mi-a marturisit el ca ar fi spus ca e din Canada. Am fost surprins sa aflu ca nu e mandru ca e american! Cand a venit vorba de mine: "So, where are you from?" "Romania." Si ce credeti ca a zis? "So, are there any vampires around there?" Asta e Romania fratilor! Sugeti-le portofelele din buzunare daca sunt fraieri. Un roman n-o sa moara niciodata de foame, cel putin nu in strainatate.

Jay 18 Jun 2004 23:26

V-am spus eu....Zlatan e neBUN

Ionutz55 18 Jun 2004 23:28

gooooooooooooooooooooool
1-1 si italia este aproape eliminata
ce gol a dat zlatan i., o figura de maestru :lol:

MinRep 18 Jun 2004 23:46

La naiba cu Ibrahimovic... Oricum, golul a fost frumos. (si am nimerit primul rezultat!)

Ionutz55 18 Jun 2004 23:48

si eu :D

iepurilah 18 Jun 2004 23:49

Excelent rezultatul!...am nimerit unu si la celalalt am fost f aproape.

Ideal acum ar fi sa bata Italia si Suedia, nu de alta, dar danezii in sferturi? :hmm: nici nu trebuiau sa fie la Euro! :((

PoliFanAthic 19 Jun 2004 00:53

Le-a venit bine italienilor, in frunte cu idiotul de Trap. Daca va continua sa-i titularizeze pe d'alde Vieri si Del Piero, tare cred ca Italia nu trece de grupe. E atat de lipsit de fantezie si de stil, incat e penibil.

MinRep 19 Jun 2004 13:29

Pronosticurile mele pt. azi:
Letonia - Germania: 0-2
Olanda - Cehia: 2-1

Ionutz55 19 Jun 2004 14:07

Originally Posted by MinRep:

Pronosticurile mele pt. azi:
Letonia - Germania: 0-2
Olanda - Cehia: 2-1

Jay 19 Jun 2004 15:21

letonia-germania 0-3
cehia-olanda 2-2

herbert 19 Jun 2004 19:41

un pronostic usor suprarealist, foaaaarte dorit:
letonia-germania: 2-1
cehia-olanda 3-2
daca nu jucam noi, sa curga cu surprize.

Danny 19 Jun 2004 20:50

N-a fost chiar bomba cum a pronosticat herbet dar a fost o maaare surpriza.
Germania-Letonia 0-0 scor final.
Pronostic pt. Olanda-Cehia 1-1.

MinRep 19 Jun 2004 20:51

Extraordinar! Germania - Letonia: 0-0. Nemtii n-au reusit nici macar sa puna in pericol real poarta letonilor! Cu rezultatul asta, nemtii nu merita sa treaca mai departe (o spun cu toata parerea de rau).

Freaak 19 Jun 2004 21:16

Bate Cehia! Ionutz55, de unde iti iei versurile alea, domnule? Am recunoscut alaltaieri ceva din "Jos Cenzura", dar pe restul ... sunt si ele inspirate sau reprezinta creatii proprii?

iepurilah 19 Jun 2004 21:35

cum sa bata Cehia,mah?
Cehia - Olanda 1-3 (2 goluri Makaay si 1 v.Nistlerooy) :D
N-am vazut Germania-Letonia, dar imi pare bine ca n-au batut nemtii

MinRep 19 Jun 2004 21:55

Originally Posted by Freaak:

Ionutz55, de unde iti iei versurile alea, domnule? Am recunoscut alaltaieri ceva din "Jos Cenzura", dar pe restul ... sunt si ele inspirate sau reprezinta creatii proprii?

Cred ca sunt tot "Parazitii"... Sau ma-nsel?

P.S.: E deja 1-0 pt. Olanda (gol Bouma)

Ionutz55 19 Jun 2004 22:25

Originally Posted by Freaak:

Bate Cehia! Ionutz55, de unde iti iei versurile alea, domnule? Am recunoscut alaltaieri ceva din "Jos Cenzura", dar pe restul ... sunt si ele inspirate sau reprezinta creatii proprii?

as vrea eu sa fie creatile mele, aveam prea mult talent
versurile fac parte din melodia Parazitzii-Instigare la cultura :D
aceste versuri ca si jos cenzura reprezinta un mesaj pt ascultatori
2-1 pt olanda
nemti astia sunt de groaza, sigur nu se califica, iar daca da nu vor trece de sferturi

All times are GMT +2. The time now is 20:55.