![]() |
Eu merg pe un egal
|
1-0 pt italia :(
|
Mda ... Cassano asta ....
|
Degeaba, romanul e dat dracului! Nu e vorba ca ne fac tara de ras, e vorba ca se vede ca au cap. 300 de portofele pe meci, da-o dracului de treaba, ca puteau sa-si faca si casa cu banii luati.
Cat de mult merita tara asta jertfa cuiva nu stiu. Cert e ca eu unul n-o sa fac nici in ruptul capului armata atunci cand o sa vina vremea. In rest, sunt destul de mandru ca sunt roman. Ca tot veni vb de a fi sau nu "proud" am fost in mai in Italia intr-o statiune. M-am intalnit cu un grup de americani de varsta mea. M-a bagat in seama unul dintre ei (singurul baiat daca imi aduc bine aminte) si n-a facut-o intr-un mod prea placut: "I wouldn't wish to look like u!" sau poate "If I would have looked like you I would have probably been very unhappy!" L-am intrebat de ce, mi-a raspuns (arata groaznic; par lung, fata de copil calcat cu tractorul). Mi-a zis ca e din Colorado, desi mi-a marturisit el ca ar fi spus ca e din Canada. Am fost surprins sa aflu ca nu e mandru ca e american! Cand a venit vorba de mine: "So, where are you from?" "Romania." Si ce credeti ca a zis? "So, are there any vampires around there?" Asta e Romania fratilor! Sugeti-le portofelele din buzunare daca sunt fraieri. Un roman n-o sa moara niciodata de foame, cel putin nu in strainatate. |
V-am spus eu....Zlatan e neBUN
|
gooooooooooooooooooooool
1-1 si italia este aproape eliminata ce gol a dat zlatan i., o figura de maestru :lol: |
La naiba cu Ibrahimovic... Oricum, golul a fost frumos. (si am nimerit primul rezultat!)
|
si eu :D
|
Excelent rezultatul!...am nimerit unu si la celalalt am fost f aproape.
Ideal acum ar fi sa bata Italia si Suedia, nu de alta, dar danezii in sferturi? :hmm: nici nu trebuiau sa fie la Euro! :(( |
Le-a venit bine italienilor, in frunte cu idiotul de Trap. Daca va continua sa-i titularizeze pe d'alde Vieri si Del Piero, tare cred ca Italia nu trece de grupe. E atat de lipsit de fantezie si de stil, incat e penibil.
|
Pronosticurile mele pt. azi:
Letonia - Germania: 0-2 Olanda - Cehia: 2-1 |
Originally Posted by MinRep:
|
letonia-germania 0-3
cehia-olanda 2-2 |
un pronostic usor suprarealist, foaaaarte dorit:
letonia-germania: 2-1 cehia-olanda 3-2 daca nu jucam noi, sa curga cu surprize. |
N-a fost chiar bomba cum a pronosticat herbet dar a fost o maaare surpriza.
Germania-Letonia 0-0 scor final. Pronostic pt. Olanda-Cehia 1-1. |
Extraordinar! Germania - Letonia: 0-0. Nemtii n-au reusit nici macar sa puna in pericol real poarta letonilor! Cu rezultatul asta, nemtii nu merita sa treaca mai departe (o spun cu toata parerea de rau).
|
Bate Cehia! Ionutz55, de unde iti iei versurile alea, domnule? Am recunoscut alaltaieri ceva din "Jos Cenzura", dar pe restul ... sunt si ele inspirate sau reprezinta creatii proprii?
|
cum sa bata Cehia,mah?
Cehia - Olanda 1-3 (2 goluri Makaay si 1 v.Nistlerooy) :D N-am vazut Germania-Letonia, dar imi pare bine ca n-au batut nemtii |
Originally Posted by Freaak:
Cred ca sunt tot "Parazitii"... Sau ma-nsel? P.S.: E deja 1-0 pt. Olanda (gol Bouma) |
Originally Posted by Freaak:
as vrea eu sa fie creatile mele, aveam prea mult talent versurile fac parte din melodia Parazitzii-Instigare la cultura :D aceste versuri ca si jos cenzura reprezinta un mesaj pt ascultatori 2-1 pt olanda nemti astia sunt de groaza, sigur nu se califica, iar daca da nu vor trece de sferturi |
| All times are GMT +2. The time now is 20:55. |