![]() |
recomand din suflet
Mylo - Destroy rock and roll |
Originally Posted by Serghei:
@Serghei. mda. 1. imi pare rau pentru tine. concerte live DiMeola in orase mai mari si mai populate... 2. mda, a fii gaozar este la moda. un macho batran care pare tare gay (no offence) 3. nu stiu la ce te referi, insa am platit o gramada de bani sa-l vad, si s-a urcat cu 2 ore intarziere pe scenea, a cantat un solo, si apoi inca unu', si inca unu', apoi s-a urcat inca un maimutzoi pe scena care a inceput sa cante la bongos, si asa au tot tinut-o, in multe labe consecutive instrumentale inca o ora. apoi s-a ridicat victorios de pe scaunul lui, s-a jucat de-a Hristos, si a plecat... great show. nu ma asteptam la un concet mai spectaculos (vezi 'roger waters tour 2002'), ci numai la ceva mai plin... nu stiu, am vazut mai multi solo-artists, si asa ca m-a asteptat la un concert mai mare un pic. deh, maybe i had too high expectations. |
Originally Posted by Jay:
pai daca-l recomanzi din suflet vreau si eu sa ascult... (si ca sa nu mai fii suparat, jur ca zilele astea am ascultat the supreme illusion in continuu :P :) ... ) |
Sincer, s-ar putea sa nu-ti placa...
DUpa Pasti am sa ti-l dau....:) |
Ascultat si eu 'Simple Things' al lui Zero 7. Pacat sa zic totusi ca e doar melodia aia 'In the waiting line' care e absolut remarcabila, restul le-am uitat instantaneu. 'The cosmic game' grows on me though. :)
|
Simple Things este un album excelent de chill... Al doilea e mai plictisitor...
In afara de -waiting line-...restul ai uitat..... what???? ce are piesa 3, 6, 9, 11 sau 12.... piesa de final este remarcabila... Va rog destul de frumos ... sa lansati aceste cronici muzicale pe alte forumuri... specializate ... or smth... Asta e cea mai mare problema aici...toata lumea isi da cu parerea in orice lucru..... |
pai normal ca ne dam cu parerea... n-ai decat sa arunci cu rosii daca nu-ti place... o sa avem astfel un dialog in contradictoriu... :P promit sa reascult melodiile 3, 6, 9, si 3.14. vezi, ca e buna si polemica asta la ceva? :D
|
mie mi-a placut mult Zero 7 si chiar i-am pus si pe altii sa asculte... la fel si cu Funki Porcini, And Also the Trees si Gotan Project...
|
Daca puneti botu la New Order & shit, va recomand un electronica-meets-indie de la SubPop - baietii de la The Postal Service si cel mai bun album al lor,'Give Up'.
Tot pe coordonate indie, The Rapture si 'Echoes'. |
Originally Posted by Herzeleid:
Da :) |
21hertz Ocean of time
Originally Posted by K's:
i am proud to annouce the first CD of 21 hertz "Ocean of time" is now able to buy on our site www.21hz.org :D se you |
Pot sa spun mandru ca am o pasiune mai mare decat filmul! Muzica! Am inceput cu Metallica, am trecut prin Iron Maiden, Judast Priest, Manowar, Sodom si multe alte nazdravanii. Ce pot sa spun? Eram mic si usor de influentat! Era la moda imediat dupa revolutie sa fii "roaker". Imi lasasem si parul lung. Ma credeam cool! Asta pana cand am auzit "My name is" Eminem. Deschizatorul mintii mele! Eliberatorul :lol: ! Mi-am dat seama ca muzica nu inseamna doar melodie, ci se poate transmite si un mesaj intr-un limbaj care pote fi inteles de toata lumea. Am inceput sa ma interesez mai mult despre muzica lui si am dat de un nume care aparea peste tot langa Eminem: Dr. Dre! Greul! Am avut o alta revelatie! Am inceput sa ascult din ce in ce mai mult muzica gangsta. A aparut si Snoop Dog, 2 Pac, Nate Dog! Mi-am dat seama cat am pierdut si am inceput sa recuperez cautand albumele lor mai vechi. Am dat peste fosta formatie a lui Dre: NWA. Supertari baietii! Am ascultat Wu Tang, Run DMC, Lords Of Underground, DAS EFX si multe multe alte formatii vechi. Toate mi-au placut! Acum am fost atins si eu de latura comerciala a muzicii hip hop si am dat-o pe 50 Cent, Ludacris, Xzibit, Nelly, Chingy, Lil' Jon, Jadakiss si tot ce are legatura cu R&B. Ramane insa un loc special pt. EMINEM.
De la noi ascult ca toata lumea BUG Mafia si Parazitii. Sper ca nu v-am suparat cu atata vorbarie, dar trebuia sa ma descarc. |
Shivaree - Who's got trouble - cam de cacat. ma asteptam la ceva mai misto dar ata ete. fuse si se duse. doar vreo 2-3 melodii de doamne-ajuta.
Later Edit - boy was I wrong! this album grows on ya. e divin. Franz Ferdinand - Franz Ferdinand - so and so... Yann Tiersen - Le Phare & La Valse Des Monstres & C'etat Ici - no comment. divin. |
Quote:
Variante sunt multe.Diana Krall,Lisa Ekdahl, Natalie Cole,Dinah Washington,Aerosmith,Barbra Streisand,Joe Cocker.... etc. Prefer Julie London dar nu am gasit inca varianta Nina Simone. |
http://www.beautifullyscarred.net/
De la sectiunea Audio se poate downloada piesa Pagoda-Death to Birth de pe soundtrack-ul Last Days(GVS) |
bent - great
a guy called gerald - prea fin pt my taste dar merge tre sa ma ocup de sectiunea asta... ca voi o lasati in paragina... |
Ben E.King-Stand By Me
|
la playlist.
|
Originally Posted by Denis_stelistu:
asa ... ce e cu asta??? |
Originally Posted by Jay:
MElodia de la filmul Stand By Me este una tare. |
All times are GMT +2. The time now is 19:17. |