![]() |
Am voie la bere, my precious! :)))
Numai ca m-a acaparat munca ! Poate ne-auzim saptamana viitoare! Undeva pe lipscanios ! :)) |
da medicate, sigur ca da. o sa ma tin de pariu.
de ieri vad ca am nimerit un singur rezultat... damn life diseara unde vezi meciu? |
Zenit-Liverpool 1
Ajax-Steaua 1 Inter-*** 1 |
Inter - CFR 1
Ajax - Steaua 2 |
crezi ca nu imi doresc sa bata steaua? dar macar sunt realist. :)
daca scoate acolo un egal cu goluri, suntem mari. |
Vreau in retur daca nu avem sanse de calificare si ne bat astia grav acel " Lumea canta pentru Steaua , halucinant" .
|
Originally Posted by reivan:
Care? |
Cum spuneau comentatorii de sport : 2-0 e cel mai periculos scor .Mai rau e cand e vorba de 0-2 ..:D
|
lasa bremen, la ce comentariu de rahat a fost aseara pe digi, am innebunit de nervi.
si ca sa fie colac peste pupaza, in fire nu vroiau sa dea drumu la sonor, pt ca era sf valentin. |
cam slabut au jucat echipele aseara....
|
Au jucat slabut dar parca au trecut vremurile alea cand jucam asa cu adversari din Cipru , Slovenia ,Polonia.Barem acum am dat nas in nas cu niste echipe mai luminate .Erau ani cand ar fi maturat rau pe jos cu noi.Astazi doar ne bat decent .
|
Originally Posted by bremen1980:
ai dreptate :D |
arsenal - bayern 2 ( no offence kriss, dar eu asa cred )
porto - malaga X |
Stai linistit,si eu cred la fel. :))
La Porto-Malaga parca as zice un x2. |
Sa dau si eu cu pronosticul
Arsenal-Bayern 2(sub 2.5,asta daca nu are Szczesny vreo zi mare si ia 5) Porto-Malaga 2 (sub 2.5) Cat oi fi eu de fan Bayern, cred ca o sa avem meci greu asta seara.Arsenal nu are echipa slaba. |
Presimt ca o sa fie un meci cu multe goluri in Arsenal-Bayern. Posibil Bayern sa iasa invingatoare.
La celalalt meci un 1-0 pentru Porto. |
na ca bayern e calificata deja. ultimu gol, dat din mare bulan, dar ce mai conteaza.
lahm ala merita sa fie capitan. le are neamule. cat la golul lui porto... jos palaria there. am pierdut 10 lei la pariuri. damn life |
ac milan - barcelona 2 (as prefera un egal cu goluri)
galatasaray - schalke 1 |
iiii,la golul lui Porto a fost mai degraba jos fanionul pentru ca era offside clar.
Se termina egal daca asistentul nu dormea pe el iar Arsenal nu cred ca marca daca nu s-ar fi dat eronat corner la un sut deviat chiar de Podolski. |
La Arsenal...degeaba e vointa, daca nu e putirinta.Cu 2 jucatori jumatate nu ai ce sa faci in fata lui Bayern.Au avut noroc ca nu au dat peste un Bayern suparat, ca se repeta istoria Sporting.
Diseara: Milan-Barca-2 Galata-Schalke-2 |
All times are GMT +2. The time now is 02:07. |