![]() |
Milan as vrea sa castige anul acest UCL, ocum vom vedea ce va fi :)
Se anunta meciuri foarte interesante si spectaculoase zic eu. |
Sahtior sa o elimine pe Dortmund?=))
Nu le dau sanse prea mari tinand cont ca l-au vandut pe Willian la Anzhi.El era creatorul lor de la mijloc,deci e ca si cum si-au taiat cateva degete. Dortmund a aratat rau de tot etapa trecuta cu Hamburg,dar asta si pentru ca jucau in inferioritate dupa ce Lewandowski a luat rosu pentru un fault stupid.Totusi,asta nu inseamna ca o sa joace la fel si in liga.Klopp stie sa-si motiveze jucatorii atunci cand e nevoie si o sa faca un pressing sufocant in ambele meciuri. Pe Celtic Park putine echipe reusesc sa plece cu victorie,asta datorita atmosferei incendiare facuta de fanii lor si de faptul ca jucatorii se daruiesc 110%.Cine isi aminteste de meciurile de poveste dintre Celtic si Milan stie despre ce vorbesc. Bayern in momentul de fata e cam cea mai solida echipa ramasa in competitie,fiind intr-o forma extraordinara,jocul ofensiv le merge brici si in campionat n-au incasat decat 7 goluri,deci stau bine si in aparare.Acelasi lucru nu se poate spune si despre Arsenal,care pe langa faptul ca se apara haotic,il mai are si pe Gibbs indisponibil,ceea ce inseamna ca ori Vermaelen(daca se reface pana atunci),ori Sagna va juca pe postul de fundas stanga. Eu ca fan al lui Arsenal nu o vad prea bine in dubla asta,pentru ca Bayern e una din favoritele la castigarea trofeului din punctul meu de vedere.Are o aparare mult mai convingatoare decat Barca si Real in momentul de fata,deci e si asta un atuu. Minunea la Barca-Milan ar fi ca italienii sa scape cu 5-6 goluri primite tur-retur.Orice alt gand pozitiv e nerealist.:)) |
Originally Posted by Kriss_Kringle:
|
Eu inteleg din ce ai scris tu ca Dortmund e echipa mica.Vad ca esti fan al bavarezilor, spune atunci, cate victorii are Bayern impotriva lui Dortmund in ultimii doi ani jumate? :)
|
Si ce anume te face sa garantezi lucrul asta din moment ce le-a plecat unul din cei mai influenti jucatori ofensivi in iarna asta?
E adevarat ca o fi fost ademenit Willian de banii rusilor dar daca ar fi crezut in sansele Sahtiorului,ar fi ramas pana in vara sa-i ajute in CL. |
Originally Posted by ghost90:
Palmares direct: Bayern – Dortmund: 86 meciuri, 38 victorii, 26 egaluri, 22 infrangeri, golaveraj 162:109 Trebuie actualizat putin,dar pricepi ideea...asa ca astia Dortmund...silance... Sa mai pun si CL, Cupe, Campionate etc.? |
N-am nicio problema cu Dortmund, chiar imi placea ca echipa la un moment dat (mint nu mi-a placut niciodata, dar am avut cariera la manager cu ei si na..Eu vorbesc la modul realist..Dortmund e de nivelul Valencia, Shatior....Ca au reusit ei senzatii prin grupe e ceva...dar fazele superioare...eh...asta e alta mancare de peste, iar Dortmund e un peste destul de mic.
|
Pai daca o dam pe comparatii din astea,hai sa vedem si raportul calitate-pret dintre cele doua,la care Dortmund castiga detasat tinand cont de investitiile modeste(in afara de Reus) si randamentul dat de jucatori.
E de ajuns sa-ti spun ca Bayern a dat 40 de milioane pe Javi Martinez ca sa intelegi ideea. Una e sa castigi doua campionate cu un lot net inferior din punct de vedere al pretului comparativ cu cel al lui Bayern,si alta e sa bagi 50-60 de milioane in fiecare an pe investitii si sa nu castigi nimic. Eu nu zic ca Bayern nu joaca fotbal de calitate dar hai sa nu ne mai umflam cand in doi ani jumate au batut-o o singura data pe Dortmund.Daca echipa statea ceva mai bine la capitolul finante si nu plecau Sahin,Kagawa sau Barrios,acum era si in lupta pentru campionat. |
Eu n-am spus niciodata ca Bayern nu-i echipa mare, fuck, e un gigant al Europei, dar din punctul meu de vedere, Borussia intra linistit in primele 10 echipe ale lumii momentan, deci eticheta de echipa mica nu-i sade bine nicicum.
Quote:
Pai stai ca inca nu au jucat in fazele superioare cu echipa actuala, anul trecut chiar s-au facut de cacao, dar anul asta pare o echipa mult mai matura in Champions League.Asta o poate confirma sau nu miercuri, ramane de vazut.Oricum, asa cum spunea Kriss, fara Willian, Sahtiorul cred ca o sa schiopateze. |
Originally Posted by Kriss_Kringle:
E de ajuns sa iti spun ca echipele din Germania joaca altfel cu Dortmund si altfel cu Bayern.In Germania, daca bati Bayernul poti sa si retrogradezi, ca tot sezonul este considerat reusit.Nu joaca fotbal de calitate?Cred ca ai aruncat afirmatia asta in speranta ca o sa ma enervezi. Sa fim seriosi, daca vrei performanta investeste.Daca Dortmund nu vrea sa investeasca(cu mici exceptii) treaba lor...bani au.Iar daca ei cred ca o sa mearga norocul ala porcesc o vesnicie, atunci sunt neghiobi si le urez succes! PS: nici eu nu-s de acord cu banii aia aruncati pe Martinez(Martinez=3 jucatori germani buni under-21). |
Si eu cred ca e de ajuns sa-ti spun ca Bayern are un lot mai bun decat Dortmund,e acoperita pe fiecare post dar totusi,ce a castigat sezonul trecut?
Eu te sfatuiesc sa citesti incet inca o data ce am scris si sa revii legat de treaba aia cu enervatul.;) La Bayern treburile decurg in felul urmator.Ori castiga tot sau aproape tot intr-un sezon(cel putin pe plan intern),ori nu castiga nimic. Sincer,as prefera sa castige Bayern sau Dortmund CL pentru ca Arsenal stiu ca nu e in stare si restul echipelor ba imi displac,ba nu au forta necesara de a atinge o asemenea performanta. |
@iiii
Boss...sunt serif, am realizat 73 % la testul ala al tau ! ;) :* Apropo, tre' sa dai 2 beri :> ! Prietenii stiu de ce ! |
sure medicate, sure
dar asta daca ai voie sa iesi la berica :)))) |
Cheap shot,iiii.X_X
|
Celtic -Juve 2
Valencia -PSG X |
Originally Posted by bremen1980:
Eu zic ca va castiga PSG. |
Celtic-Juve X
Valencia-PSG 1 |
celtic juve 2
valencia psg 2 :D |