Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

iiii 03 Feb 2013 17:28

ohohhohohohohoho
burghezie. :D dar sti de ce e drogba there nu?

iiii 03 Feb 2013 17:30

si uite asa sa ramana scoru! ideal!

ghost90 03 Feb 2013 17:43

Originally Posted by iiii:

dar sti de ce e drogba there nu?

Habar n-am.

Originally Posted by iiii:

si uite asa sa ramana scoru! ideal!

Du-te ma de-aci ca nu joaca nimic absolut City.Pacat ca are valoare vaca aia oportunista de Dzeko.

iiii 03 Feb 2013 17:48

la prima idee e ca drogb a dat ultimu gol la ultima finala, ala din penalty, si teoretic a fost ultimul care a atins mingea in champions league anu trecut.

scoru 1-1 e optim. nimic mai mult. e ultra mega hyper ideal. sa dea cei de sus sau cei de jos, asa sa ramana scoru'.

Kriss_Kringle 03 Feb 2013 17:55

Lasati City-Liverpool si dati la Leverkusen-Dortmund,unde se joaca numai pe contre.Acolo e spectacolul adevarat.:D

ghost90 03 Feb 2013 18:01

Kriss, spune sincer, daca era City-Arsenal, mai sugerai sa mutam pe Eurosport? :D

Kriss_Kringle 03 Feb 2013 18:04

Doar ca suporteri neutri,dar daca era City-Arsenal,vedeam unul din meciuri pe laptop si celalalt la tv.;)

ghost90 03 Feb 2013 19:00

Cel mai bun meci facut de Liverpool de cativa ani incoace, la cum joaca momentan, arata ca o echipa mare.Azi au controlat meciul de la un capat la altul, dar bineinteles ca Reina iti fute doua palme exact cand ti-e lumea mai draga si visezi la un rezultat mare.Pepe sa-l ia pe Skrtel, sa-si faca bagajele si sa se duca dracu unde-si doresc.

bremen1980 09 Feb 2013 20:34

Daca bat maine MU sunt campioni .12 puncte sunt de ajuns pentru cele 12 etape ramase.

catasmile17 10 Feb 2013 20:33

Originally Posted by bremen1980:

Daca bat maine MU sunt campioni .12 puncte sunt de ajuns pentru cele 12 etape ramase.

Ii cam gata campionatul in Anglia.... Oricum merita Man U. la cum a jucat pana acum.

bremen1980 11 Feb 2013 10:38

Ei au jucat bine si anul trecut fiind la mustata de titlu . Celelalte competitoare au fost sleite si asta s-a vazut de prin decembrie .
Inca un titlu pentru cel mai bun antrenor din Premiership .

catasmile17 11 Feb 2013 10:44

Chiar daca is un Chelsea fan, trebuie sa recunosc ca joaca mult mai bine Man U. si a profitat de meciurile usoare pe care le-a avut, pe cand Chelsea a lasat de dorit ..... :D

ghost90 11 Feb 2013 12:12

Eu chiar nu inteleg ce vedeti asa spectaculos in jocul lui United.Inafara de forta ofensiva, nu mi se pare a fi o foarte mare echipa.Nu stiu care ati vazut City-United 2-3, acolo s-a vazut cat de norocoasa poate fi o echipa intr-un meci, si cat de eficienta pe faza ofensiva cu golul 3 prin minutul 95.Oricum daca s-ar scadea punctele pe care le-au scos cu ajutorul "centralilor" (amintesc doar de Chelsea-United), ar fi mare lucru daca ar mai ramane 3 puncte intre locul 1 si 2.

Kriss_Kringle 11 Feb 2013 12:57

Eu as inlocui spectaculos cu bulanos si atunci ar avea mai mult sens.:D
Manure a fost,este si va fi intotdeauna o echipa norocoasa.Mai adauga si ajutorul arbitrilor care-l venereaza pe Whisky nose si o sa-ti faci o idee destul de clara de cum merg treburile.

Asta nu inseamna ca nu e echipa,doar ca eu o urasc cu pasiune si nimic nu m-ar bucura mai mult decat ideea de a o vedea in Championship(nerealist dar tot visez).
Ei tot timpul incep meciurile tare si reusesc sa inscrie repede dar apararea din sezonul asta e cea mai slaba pe care am vazut-o la ei de cand urmaresc Premier League.Consistenta atacului si-a spus totusi cuvantul si in mare parte sunt campioni deja.

Sper ca miercuri seara sa le zica Ronaldo pe teren:

"I brought this sack for your guys.Hold it while I fill it with goals so each and one of you has a present from me.":))

catasmile17 11 Feb 2013 13:00

Originally Posted by ghost90:

Eu chiar nu inteleg ce vedeti asa spectaculos in jocul lui United.Inafara de forta ofensiva, nu mi se pare a fi o foarte mare echipa.Nu stiu care ati vazut City-United 2-3, acolo s-a vazut cat de norocoasa poate fi o echipa intr-un meci, si cat de eficienta pe faza ofensiva cu golul 3 prin minutul 95.Oricum daca s-ar scadea punctele pe care le-au scos cu ajutorul "centralilor" (amintesc doar de Chelsea-United), ar fi mare lucru daca ar mai ramane 3 puncte intre locul 1 si 2.

Ai dreptate...

ghost90 11 Feb 2013 13:12

Originally Posted by Kriss_Kringle:

Sper ca miercuri seara sa le zica Ronaldo pe teren:

"I brought this sack for your guys.Hold it while I fill it with goals so each and one of you has a present from me." :))

Mai bine zi Ozil, Benzema sau Khedira, please don't mention this winy-ass little faggot :D.Cel mai tare ma bucur ca o sa iasa ori Man United ori Bwin Madrid din Champions League.Favoritele mele sunt Dortmund sau Juve sau de ce nu Arsenal.Oricum Arsenal-Bayern cred ca o sa fie mult mai spectaculos decat Bwin-United.

Kriss_Kringle 11 Feb 2013 13:42

Ozil o sa fie cu pasele,Benzema e un ratangiu getbeget iar Khedira nu cred ca o sa mai urce asa de des cum a facut-o in ultimele meciuri,ramanand doar Ronaldo sa se ocupe cu marcatul.

Apropo,Ronaldo nu mai e winy-ass.Era intradevar la Manure dar acum s-a maturizat pentru ca nu prea il mai vad sa simuleze si nu mai face nici figuri pe teren ca inainte.

Imi amintesc cand a avut banderola de capitan in meciul cu Sociedad si a fost eliminat Adan,Ronaldo incercand dupa aia mai tot meciul sa-i dea banderola lui Iker,care-l refuza de fiecare data.
Eu il admir pentru perseverenta si faptul ca si-a perfectionat jocul la toate capitolele.

catasmile17 11 Feb 2013 15:00

O sa joace Kaka la mijlocul terenului alături de Cristiano Ronaldo și Ozil, iar in atac Benzema sau Higuain ( prefer Higuain )

MikkaelWolfganger 11 Feb 2013 15:08

.Favoritele mele sunt Dortmund sau Juve sau de ce nu Arsenal.Oricum Arsenal-Bayern cred ca o sa fie mult mai spectaculos decat Bwin-United.[/quote]

Hmm...Dortmund o sa fie scoasa de Shatior(chiar nu inteleg de ce toata lumea subestimeaza Shatiorul), Juve trece de Celtic(doamne, ce noroc au avut la tragere), dar mai departe nu-i vad..De la Bayern cu Arsenal am si eu asteptari de spectaculozitate (prin asta intelegand ca Bayern o sa le umple poarta de goluri celor de la Arsenal), dar cred ca cele mai specatculoase vor fi Shatior-BVB si Valencia-PSG.

PS:vreau o minune in Barca-Milan...si cred ca se poate...

ghost90 11 Feb 2013 15:18

Nu ca subestimez Sahtiorul, Doamne fereste, dar ai vazut Dortmund-Real si City-Dortmund?La cum au jucat baietii lui Klopp in meciurile alea, eu zic ca pot invinge orice echipa mare din Europa.Si cand ma refer la favorite, ma refer la cine as vrea sa castige, nu cine ar avea cele mai mari sanse, ca sa fim sinceri, Real si Barca sunt inca favorite, plus probabil un Bayern.

All times are GMT +2. The time now is 06:07.