Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

iiii 08 Nov 2012 16:43

dinamo? ce e aia? in ce grupa e?

Medicate 08 Nov 2012 16:44

:) in grupa de foc din fifa sau pes :)) !

iiii 08 Nov 2012 17:15

dinamo? uefa? ucl? cand oare?
hehehehehehheheheheheheheh
cea mai jenibila echipa din forbalul romanesc , sa joace in grupe? haha

Federico 18 Nov 2012 13:05

Acum am vazut si eu nazbatia lui Ibrahimovic.
Aveam un pic senzatia ca asist la o scena bunueliana...

Chambord 19 Nov 2012 16:24

Am uitat sa zic de ea. Am prins-o live ! Si nu vezi asa ceva live decat o data pe deceniu. O leganam pe fiica-mea si mai butonam telecomanda cand dau peste Suedia - Anglia pe sport.ro. Tocmai se pregatea sa bata Ibra o lovitura libera. Ghiulea. 3-2. Raman in continuare pe meci. Dupa cateva minute ... it happened. Comentatorii erau disperati :) Au varsat toata tolba de epitete proteviste. Pt prima oara in viata lor aveau dreptate.

http://www.sport.ro/campionate-exter...o-absolut.html

ghost90 19 Nov 2012 23:12

ASU Politehnica Timisoara - AS Nadrag

:))

iiii 20 Nov 2012 07:38

faina atmosfera de acolo... presupun ca pe aia nu i-a controlat nimeni la intrare.... pe national arena e impsoibil sa faci asa ceva

ghost90 20 Nov 2012 08:20

Acuma nu cred ca in liga a 5-a sunt asa rigori ca si intr-un meci de Europa League :D.Asa cred ca o sa ajungem si noi, nu ca ar fi neaparat un lucru rau.

iiii 23 Nov 2012 09:19

deci...

am dat 30 de ron pe bilet la peluza, inelul 1, peluza sud, am dat 20 de ron pe taxi din centrul vechi pana la stadion... sa vad ce? sa vad o echipa care joaca un fotbal jalnic?

dupa 30 min, sa fi condus cu 4-0 la tine acasa? in fata a peste 50.000 ppl? e rusine ordinara.

la pauza plec, prind N109, full autobuzu.. dar nimeni nu scotea un cuvant... pana cand unu care avea 1 casca in ureche.... zice : << Ai de pwla mea, 5-0>> ... am innebunit!

acum sa vedem ce facem la copenhaga.. acolo e meci pe viata si pe moarte... speram ca molde sa incurce again pe stuttgart.

ghost90 23 Nov 2012 10:35

Chiar crezi ca are sanse, cat de mici, sa nu piarda la Stuttgart, mai ales dupa ce ai vazut aseara?.Calificarea se joaca la Copenhaga, eu zic ca Steaua o sa aiba un meci mult mai greu decat anticipeaza, sau anticipau unii.

iiii 23 Nov 2012 10:39

logic ca molde nu are sanse mari cu stuttgart... mai ales ca aia o sa traga tot meciul sa se califice...
dar la copenhaga o sa ne ia dracu. un egal ne avantajeaza ... dar aia o sa dea totul. o sa fie un meci pe viata si pe moarte. o sa vezi.

ghost90 23 Nov 2012 10:46

Eu, unul, sper sa se califice desi va fi foarte greu.La urma urmei, si un 2-1, 3-2 pentru Copenhaga ar fi avantajos.

iiii 23 Nov 2012 10:50

ideea e ca la copenhaga sa nu pierdem cu 1-0 ca atunci meciurile directe nu mai conteaza, pt ca e egalitate, dar la golaveraj stam praf!
daca ne bat cu 2-1 3-2 e divin! ne calificam noi.
orice egal , ne calificam
daca invingem nu mai vorbim.... :)

bremen1980 23 Nov 2012 11:53

Eu nu inteleg cum ai putut sa pleci la pauza. Pai erai ca la inmormantare la care rudele incep sa se paruiasca si vaduva bine abtiguita mai are un pic si-o arunca pe amanta in mormant sa-i tina libidinosului decedat de cald .Poti sa pleci de la asa ceva ???

iiii 23 Nov 2012 12:32

bremen, dupa ce ca eram plin de draci... mi-a fost frica sa nu mai vad inca 2-3 boabe...

chuckyfan 23 Nov 2012 12:56

n-are nimic că am pierdut. prinde bine și câte un duș rece din când în când. btw, mi se pare mai palpitant când joci calificarea la ultimul meci.

Kriss_Kringle 23 Nov 2012 13:00

SteOaia-Stuttgart 1-5= Muzica pentru urechile mele:D

Nu am vazut meciul dar m-am uitat adineauri la rezumat si parca regret ca n-am vazut in direct macelul asta,mai ales golul lui Sakai,care a fost superb!

Ma bucur ca au pierdut.Bine,eu ma bucur de fiecare data cand pierde SteOaia dar presa ii tot umfla de cateva luni bune,drept urmare au devenit plini de ei si se credeau invincibili.Miercuri seara la Fotbal European,Meme spunea cu aroganta ca o sa bata iar acum cateva etape,transexualul de Reghe se batea cu pumnii in piept ca in locul lui Andone ar fi atacat pe Manure si ca asta e filozofia lui in general.

Asta se intampla cand mananci cacat aiurea.Karma is a bitch!

ghost90 23 Nov 2012 14:13

Kriss, ce acid esti frate :))

Kriss_Kringle 23 Nov 2012 14:20

Doar cu SteOaia,Manure si Farca.:D

reivan 23 Nov 2012 14:24

iiii , tu nu esti fan steaua
adevaratii fani au cantat si la 5-0.
daca tu tii cu steaua doar cand e bine atunci mai bine lasa-te.

All times are GMT +2. The time now is 06:07.