Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Asculta, Noteaza si Posteaza (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97674)

Twinsen 03 Oct 2013 22:03

Pustiu' Tyson, pe threadul asta ascultam melodia postata inainte, ii dam o nota si *apoi* propunem o alta melodie. Si ia-o mai incet cu jignirile daca nu vrei sa ajunga in underground si mesajele tale. :)

Adel1na 03 Oct 2013 22:22

Originally Posted by Twinsen:

Pustiu' Tyson, pe threadul asta ascultam melodia postata inainte, ii dam o nota si *apoi* propunem o alta melodie. Si ia-o mai incet cu jignirile daca nu vrei sa ajunga in underground si mesajele tale. :)

Scuze ca ma bag, dar ce jigniri :-/ ?! Cred ca stim toti ca acest thread a fost facut doar sa postezi, asculti, notezi si postezi la randul tau, daca dau cateva pagini inapoi sigur gasesc astfel de discutii purtate de alti utilizatori . :)) buna aia cu "mesaje underground" ! nu-i inteleg contextul :| .

Adel1na 03 Oct 2013 22:26

9 pentru Haarp ! Se observa absenta lui Cedry2k, Pacha si Carbon . UB40 - Kingston Town

MikkaelWolfganger 04 Oct 2013 09:31

Originally Posted by iiii:

dar inainte de toate , ca sa nu mai fie baliverna inutila despre genuri si pareri , topicul se numeste.... asculta, noteaza si posteaza... nu asculta , noteaza si comenteaza apoi posteaza .

Dar mie imi place baliverna inutila :-S...ma rog, nu cea propusa de Twinsen si Tyson, dar in fine.

N-am fost niciodata un fan prea mare al astora de la UB40.6/10

Grimes-Visions

Namaste 04 Oct 2013 14:49

Originally Posted by Adel1na:

:x
Originally Posted by MikkaelWolfganger:

6
imbatranesc, bai. :-<

tanti sau nenea

Tyson_Kyd 05 Oct 2013 13:23

4
MaƮtre Gims - Bella

iiii 06 Oct 2013 10:45

1
dumb

Twinsen 06 Oct 2013 22:49

7

Flown Away

MikkaelWolfganger 07 Oct 2013 08:35

6/10

Habar n-am de ce m-a prins melodia asta.

Emanuelle and the Last Cannibals

Tyson_Kyd 07 Oct 2013 17:45

Frumos :-bd !! 4
Deliric1 - Povesti cu noi ft Cedry2k

omudindulap 07 Oct 2013 20:59

5,5-6

Cantus in memory of benjamin britten

Tyson_Kyd 09 Oct 2013 08:30

6
Mr. Levy feat Cedry2k - Lasi sau eroi (official video)

Twinsen 09 Oct 2013 09:10

Mr. Tyson, threadul asta nu se numeste "Asculta, Noteaza si Posteaza Toata Discografia lui Cedry2k". Dar ma rog, daca asta te face fericit... :-/

Tyson_Kyd 09 Oct 2013 10:11

Mr. Tyson, threadul asta nu se numeste "Asculta, Noteaza si Posteaza Toata Discografia lui Cedry2k". Dar ma rog, daca asta te face fericit... :-/

=)))) daca n-ai observat (se vede cu ochiu liber), piesa ii apartine lui Mr. Levy, nu lui Cedry2k . Intr-adevar... muzica lui Cedry2k ma incanta :)), dar am postat o piesa ce mi-a venit pe moment :) .

White1 09 Oct 2013 10:16

6
Immortal

MikkaelWolfganger 09 Oct 2013 10:37

Exact asta am vrut sa ii zic si eu.Tyson, un camp muzical mai deschis ar fi indicat, ti-am mai spus.Daca nu e melodia lui Cedry2k, trebuie sa fie un feat. cu Cedry2k.La ce sa ne asteptam dupa ce termini toate melodiile lui Cedry2k si feat. cu Cedry2k?La toti cantaretii pentru care a compus Cedry2k(sper sa nu se fi apucat si de sportul asta).Daca iti place atat de mult Cedry2k,marcheaza direct aici albumele lui si roaga-te sa fie cineva atat de rabdator incat sa le si asculte.Da-o incolo de treaba ca mi-ai omorat zilele cu tot hip-hop-ul asta al tau si cu Cedry2k.Vezi de cate ori am folosit Cedry2k?Asta e pentru ca de vreo 4 pagini de topic, Cedry2k nu lipseste.

10 pentru White.

Dazed and Confused

Tyson_Kyd 09 Oct 2013 10:57

10 pentru Led Zeppelin, nu credeam ca am sa te vad ascultand asa ceva Wolf :-/ ! Pana la urma e treaba mea daca vreau sau nu sa postez piese hip hop :| . Daca iti place, asculti si notezi, daca nu-ti place, nu te bagi . Voi continuati sa postati cantece de leagan si din cand in cand mai postati si cate o piesa memorabila, iar eu continui sa pun hip hop adevarat ! DOC - Cum o facem noi feat. CTC, Cedry2k

MikkaelWolfganger 09 Oct 2013 11:10

De fapt te bagi daca nu iti place.Ideea e sa asculti...Nu e deranjant ca pui hip-hop(sau e oarecum), e deranjant ca e numai Cedry2k.Ce ar fi daca fiecare dintre cei care posteaza s-ar apuca sa ii dea inainte cu un singur artist?Care ar fi farmecul topicului?Fa asa un exercitiu de imagintie: eu postand doar Horia Moculescu.

Tu numesti ceea ce postezi tu memorabil?:-O

Ma rog, ne pierdem in discutii.

3/10

Human Behavior

White1 09 Oct 2013 11:28

7, not really my type
Aveam de gand sa pun Lullaby dar cum pe mine hip-hopu' m-a invatat sa tin cont de parerile altora...
Amen & Attack
Nu-i nici Zeppelin si nici memorabila dar merge dimineata in loc de cafea.

Tyson_Kyd 09 Oct 2013 11:29

Originally Posted by MikkaelWolfganger:

De fapt te bagi daca nu iti place.Ideea e sa asculti...Nu e deranjant ca pui hip-hop(sau e oarecum), e deranjant ca e numai Cedry2k.Ce ar fi daca fiecare dintre cei care posteaza s-ar apuca sa ii dea inainte cu un singur artist?Care ar fi farmecul topicului?Fa asa un exercitiu de imagintie: eu postand doar Horia Moculescu.

Tu numesti ceea ce postezi tu memorabil?:-O

Ma rog, ne pierdem in discutii.

3/10

Human Behavior

Daca iti place si asculti Horia Moculescu, postezi Horia Moculescu omule :)), fiecare asculta ce vrea si posteaza ce vrea :| . Stiu ca pentru multi este deranjant si obositor sa asculti hip hop, dar macar in hip hop este adevar ! N-am spus ca ce postez eu este memorabil :-/ . Am spus ca "din cand in cand mai postati si voi cate o piesa memorabila" :) .
8 pentru Amen & Attack .
TV

All times are GMT +2. The time now is 12:30.