![]() |
Pustiu' Tyson, pe threadul asta ascultam melodia postata inainte, ii dam o nota si *apoi* propunem o alta melodie. Si ia-o mai incet cu jignirile daca nu vrei sa ajunga in underground si mesajele tale. :)
|
Originally Posted by Twinsen:
|
9 pentru Haarp ! Se observa absenta lui Cedry2k, Pacha si Carbon . UB40 - Kingston Town
|
Originally Posted by iiii:
Dar mie imi place baliverna inutila :-S...ma rog, nu cea propusa de Twinsen si Tyson, dar in fine. N-am fost niciodata un fan prea mare al astora de la UB40.6/10 Grimes-Visions |
|
|
1
dumb |
|
|
Frumos :-bd !! 4
Deliric1 - Povesti cu noi ft Cedry2k |
|
|
Mr. Tyson, threadul asta nu se numeste "Asculta, Noteaza si Posteaza Toata Discografia lui Cedry2k". Dar ma rog, daca asta te face fericit... :-/
|
|
6
Immortal |
Exact asta am vrut sa ii zic si eu.Tyson, un camp muzical mai deschis ar fi indicat, ti-am mai spus.Daca nu e melodia lui Cedry2k, trebuie sa fie un feat. cu Cedry2k.La ce sa ne asteptam dupa ce termini toate melodiile lui Cedry2k si feat. cu Cedry2k?La toti cantaretii pentru care a compus Cedry2k(sper sa nu se fi apucat si de sportul asta).Daca iti place atat de mult Cedry2k,marcheaza direct aici albumele lui si roaga-te sa fie cineva atat de rabdator incat sa le si asculte.Da-o incolo de treaba ca mi-ai omorat zilele cu tot hip-hop-ul asta al tau si cu Cedry2k.Vezi de cate ori am folosit Cedry2k?Asta e pentru ca de vreo 4 pagini de topic, Cedry2k nu lipseste. 10 pentru White. Dazed and Confused |
10 pentru Led Zeppelin, nu credeam ca am sa te vad ascultand asa ceva Wolf :-/ ! Pana la urma e treaba mea daca vreau sau nu sa postez piese hip hop :| . Daca iti place, asculti si notezi, daca nu-ti place, nu te bagi . Voi continuati sa postati cantece de leagan si din cand in cand mai postati si cate o piesa memorabila, iar eu continui sa pun hip hop adevarat ! DOC - Cum o facem noi feat. CTC, Cedry2k
|
De fapt te bagi daca nu iti place.Ideea e sa asculti...Nu e deranjant ca pui hip-hop(sau e oarecum), e deranjant ca e numai Cedry2k.Ce ar fi daca fiecare dintre cei care posteaza s-ar apuca sa ii dea inainte cu un singur artist?Care ar fi farmecul topicului?Fa asa un exercitiu de imagintie: eu postand doar Horia Moculescu.
Tu numesti ceea ce postezi tu memorabil?:-O Ma rog, ne pierdem in discutii. 3/10 Human Behavior |
7, not really my type
Aveam de gand sa pun Lullaby dar cum pe mine hip-hopu' m-a invatat sa tin cont de parerile altora... Amen & Attack Nu-i nici Zeppelin si nici memorabila dar merge dimineata in loc de cafea. |
Originally Posted by MikkaelWolfganger:
Daca iti place si asculti Horia Moculescu, postezi Horia Moculescu omule :)), fiecare asculta ce vrea si posteaza ce vrea :| . Stiu ca pentru multi este deranjant si obositor sa asculti hip hop, dar macar in hip hop este adevar ! N-am spus ca ce postez eu este memorabil :-/ . Am spus ca "din cand in cand mai postati si voi cate o piesa memorabila" :) . 8 pentru Amen & Attack . TV |
All times are GMT +2. The time now is 12:30. |