![]() |
e de mers
m-ar tenta un gand sincer sa fiu, acolo o sa iasa grav de tot. autobuz , tren masina mica nici nu ma gandesc , o gasesc apoi arsa. e noroc de tine ghost ca e aproape cluju de budapesta... dar deh... |
Originally Posted by vave:
Prin centru, cantam pe terasa dupa victoria Romaniei si a Olandei :D.
Originally Posted by iiii:
Acuma sunt totusi vreo 400 km.Baietii rai de la "U" au inceput sa faca liste, m-am trecut si eu provizoriu.Oricum cred ca o sa iasa urat de tot :D. |
eu sa vad cu cine vb de pe aici, si e posibil sa ajung. si cand ma gandesc ca la anu pe vremea asta vine ungaria aici :D whhahhahaa>:)
|
Originally Posted by iiii:
gasesti tu 2-3 pletosi puturosi lesinati pe jos prin centru vechi. E bine ca mergeti, adevarul e ca bete de steag de rezerva, s-ar putea sa ducem lipsa acolo:)) |
Replica de prost gust, venita din partea unui papa-lapte! Inteleg ca-ti plac manelele dar nu trebuie sa jignesti! In cadrul acestei rubrici se discuta doar despre fotbal...si din cate am observat, discutia este una civilizata!
|
mă enervează îngrozitor analiștii ăștia de fotbal care umplu canalele de sport.
Meciul CSM Iași - Steaua, la pauză pe digi: Steaua a jucat prost, nu au arătat tot ce pot, jucătorii dezamăgesc. Acum, ce echipă normală ( nu din Germania ), când vede că adversarii nu joacă nimic și conduce, încearcă să dea tot ce are mai bun? + că vine meciu cu stuttgart, care e mult mai dificil. oameni idioți. important e ca o echipă să nu facă asta când are în față adversari puternici, nu petarde gen Iași. |
Originally Posted by chuckyfan:
Decat sa ma uit la cacatu` ala de talk show de pe digi mai bine ling covoru. |
|
Originally Posted by Medicate:
Te-ai alaturat si tu "Fratiei"? Frate Medicate, nu mai fi asa de dur, ca ma dai pe spate..."barbat" cu fusta, tocuri si replici de bancuri rasuflate #-o |
don't feed the troll...
btw, ce face cfr în seara asta? |
Originally Posted by AndreiStefan:
ba asta cu nume de membru trei sud est , razvratitule, de ce nu ne lasi mataluta in pace? de ce existi? |
Nu maine joaca frana?
|
maine joaca :D nu azi...
oricum daca ar fi sa joc la pariuri, as miza pe braga... doamne ce stadion au aia...:-O |
Peluze din piatra? :D
|
aia... da!
ideea mi se pare faina... :D |
http://www.101greatgoals.com/gvideos...hester-united/
Incredibil.Fergie sper sa mori cu arbitrii ma-tii de gat. PS Daca mizeriile de fotbalisti cu salarii de sute de mii de euro iti provoaca scarba, performanta la handbal este cu adevarat notabila.Felicitari fetelor de la U Jolidon pentru calificarea in grupele Champions League. |
De toata jena arbitrul,care inainte de penalty-ul ala inexistent la care a alunecat Valencia mai de unul singur,a arbitrat destul de prost.Total nedrept rezultatul dar e tipic mizeriilor din Manchester sa castige asa.
Pe de alta parte,ma bucur ca n-a pierdut Arsenal.:D |
Originally Posted by Kriss_Kringle:
Si eu.Apropo, Kriss nu stii cate suturi pe poarta a avut Manure? |
Pe Flashscore la statistica arata ca au avut 3 suturi pe poarta dar eu am vazut doar 1,care a si intrat in poarta(Rafael).Cum ziceam,tipic pentru ei sa dea gol din singura ocazie si sa primeasca mocangeala de 11 m dupa aia.
|
Mda.Eu stiam de doua daca il pun la socoteala si pe cel din penalty, transformat de tarfa banilor.
|
All times are GMT +2. The time now is 03:21. |