Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Cartea preferata (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83292)

raptor 26 Oct 2007 00:36

.bloodmeridianCormacMcCarthy

Supastar 27 Oct 2007 22:33

Originally Posted by erectia eunucului:

De aruncat un ochi peste ''1001 DE CARTI DE CITIT INTR-O VIATA'' la RAO.

cred k de aici a luat-o razna thread-ul!

am rasfoit si eu cartea la un ceai. foarte dezamagit ca lipseste cartea de capatai a lui sei shonagon! :o
pentru cei mai patrioti: exista si 2 carti romanesti: pe culmile disperarii si padurea spanzuratilor

lady_mystyque 19 Nov 2007 19:15

ce ziceti de romain gary - La vie devant soi?
eu am ajuns la jumatea ei si pot sa spun ca imi place foarte mult cum scrie ... mai vreau sa citesc si Clair de femme ati citit any of them careva?

bellhop 21 Nov 2007 01:31

Originally Posted by Carmine Galante:

Cinemagia e bantuita de un puternic aer rusesc. Ce sa faci, in tarile supuse bocancului sovietic e mai frig ca la noi in zilele astea, cheia de la teava de gaze e la nenicii din Moscova. :lol:

- pai rusii au dat cei mai mari scriitori si oameni de stiinta, parca asa am invatzat la scoala, nu? :?

Carte minunata ilustrata, pt. toate varstele, added to my holiday list:
http://www.amazon.com/Laika-Nick-Abadzis/dp/1596431016/

Happy Thanksgiving!
:P

herbert 06 Dec 2007 01:01

mai, cinefililor, ati mai pus voi mana pe o carte?
n-am gasit pe forum nici o remarca dspr Gaudeamus 2007. si n-am intalnit la targ nici un facies bibliofil-cinefil...
recomand doua carti:
1. Norman Mailer, Castelul din padure, Ed. Polirom - excelent!
2. Cartea cu bunici - antologie de Marius Chivu - aproape o suta de autori, Ed. Humanitas. pagini memorabile, o adevarata bunicoteca...

Pitbull 06 Dec 2007 08:35

Originally Posted by herbert:

n-am intalnit la targ nici un facies bibliofil-cinefil...

Dacä n-ai dat si tu un telefon, eu ce era sä-ti fac?

marx 06 Dec 2007 11:46

mai, cinefililor, ati mai pus voi mana pe o carte?
n-am gasit pe forum nici o remarca dspr Gaudeamus 2007. si n-am intalnit la targ nici un facies bibliofil-cinefil...

pohete, de ce simti nevoia sa te lauzi ca cetesti?

Carmine Galante 06 Dec 2007 22:19

Mai trebuie din cand in cand sa ne transmita ca e cult. Chestia asta trebuie aruncata in fata.

marx 10 Dec 2007 12:33

Care-i treaba cu ''Biblioteca de film '' de la Muhanitas ???

se pare ca e subtzire. pana acum au scos o carte deja tradusa la noi (Fellini) si o joaca onirica de-a lui Lynch de consistenta unui fascicol bun de vandut impreuna cu o revista.

herbert 10 Dec 2007 22:49

Originally Posted by Pitbull:

pai, n-am sunat pe nimeni...

Pitbull 10 Dec 2007 23:05

A, bun. Päi nici sä nu suni.

gionloc 11 Dec 2007 16:43

Originally Posted by marx:

Care-i treaba cu ''Biblioteca de film '' de la Muhanitas ???

se pare ca e subtzire. pana acum au scos o carte deja tradusa la noi (Fellini) si o joaca onirica de-a lui Lynch de consistenta unui fascicol bun de vandut impreuna cu o revista.

incercati Estetica filmului dela IDEA. si urmariti intreaga colectie care va sa fie ;)

marx 11 Dec 2007 17:47

Originally Posted by gionloc:

incercati Estetica filmului dela IDEA. si urmariti intreaga colectie care va sa fie ;)

mda. am rasfoit=o la gaudeamus dar nu mi-a placut pretu'. dar consider ca asemenea titluri coaguleaza un set de carte de cinema.

Neuptolem 11 Dec 2007 18:23

Originally Posted by marx:

am rasfoit=o la gaudeamus dar nu mi-a placut pretu'

:lol: :lol: :lol:
-------------------------------------------------------------------------------------
Gau...ce??? E loc la Condica destul! 8)

herbert 11 Dec 2007 21:48

las' ca m-am intretinut cu 2 agenti literari din Elvetia ... la anu' s-ar putea sa am bani mai multi...
puteai si tu sa vii la lansare, iti ofeream o carte cu autograf.

Pitbull 11 Dec 2007 21:57

las' ca m-am intretinut cu 2 agenti literari din Elvetia ... la anu' s-ar putea sa am bani mai multi...

PUII MEI! PAI TATA MARE :o
A STIUT CA AVEAI LANSARE!!!

Ce-s io, telepat? Telegraf? Telemann?

Neuptolem 11 Dec 2007 22:15

Mah, da' herbert e scriitor??? adica el e d-ala de scrie carti cu admiratoare si faima? Pa'-'nseamna ca herby e realizat, atunci de ce volbeste cu noi ashtia, incepatorii, aspiratorii (de praf si de muze), grafomagii?
Acu' ma duc iau 2 beri ca grea. Iar cartea preferata e Muzicantii din Bremen. Vreti sa mai scriu sub alcoolului? Eu ca nu, ma io! e in categoria grea iar aia slaba, beau, de necaz durere, eventual mai si ma las scris bannez de pe forum si-l mai de mesaj. Scuze! Vorbitzi de lansare!

Pitbull 11 Dec 2007 22:20

Originally Posted by Neuptolem:

Mah, da' herbert e scriitor??? adica el e d-ala de scrie carti cu admiratoare si faima? Pa'-'nseamna ca herby e realizat, atunci de ce volbeste cu noi ashtia, incepatorii, aspiratorii (de praf si de muze), grafomagii?

Bunä dimineaaataaa...!!!

Neuptolem 11 Dec 2007 22:34

Bunä dimineaaataaa...!!!

Neatza Pitbull! Neatza! :D Si-l rog poe herby sa lase o lista cu ce-a scris aici. O fi Liiceanu'! :shock:
-----
PS: Stiam eu ca-i "taietor de lemne" ce manuie "toporul" ca pe "briceag", da' ma gandeam la critica de film sau altele, nu la carti publicate.

Pitbull 11 Dec 2007 23:24

Bunä dimineaaataaa...!!!

Neatza Pitbull! Neatza! :D Si-l rog poe herby sa lase o lista cu ce-a scris aici. O fi Liiceanu'! :shock:
-----
PS: Stiam eu ca-i "taietor de lemne" ce manuie "toporul" ca pe "briceag", da' ma gandeam la critica de film sau altele, nu la carti publicate.

No chance: nu-i place sä-si amestece viata realä cu cea virtualä. A.L.S. cu cu mine suntem singurii de-aici (cred) care-i stim identitatea. Da' stai linistit, nu-i nici Liiceanu, nici Poe.
E Paul Bunyan.

Carmine Galante 11 Dec 2007 23:44

... la anu' s-ar putea sa am bani mai multi...

Fa un C.A.R.

iti ofeream o carte cu autograf.

OMG ! :sick:

Neuptolem 12 Dec 2007 00:16

Bunä dimineaaataaa...!!!

-----

No chance: nu-i place sä-si amestece viata realä cu cea virtualä. A.L.S. cu cu mine suntem singurii de-aici (cred) care-i stim identitatea. Da' stai linistit, nu-i nici Liiceanu, nici Poe.
E Paul Bunyan.

http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=8671
Who the fuck is Paul Bunyan??? Atunci nu stiu cu ce m-ar ajuta sa pricep scrisorenia fara a-i sti denumirea reala laifa. Mda...Scurt metraje de animatii din '58...zi-mi pe privat, nu spun la nimeni, integritatea e o trasatura batuta-n cuie la mine. ;) Sau herbert sa lase un "My name is..." "...Old Shatterhand", "Bond, James Bond." ceva...
Dk nu, ce facem? O luam pe ghicite? E Pleshu'! Tabara?!? Omu' de-aduce cartea???
Mihnea Columbeanu e un curajos. ALS in schimb imita curajul, ;) nici nu are cum a fi curajos dar asta nu inseamna un handicap tinand cont de circumstante. Herbert l-am remarcat cu analiza de la 300 - Eroii cazuti in cap de la Termopilaaaaaeeeee.

Carmine Galante 12 Dec 2007 00:34

E Pleshu'! Tabara?!? Omu' de-aduce cartea???

Nu e frate, nu te mai chinui.

Cazeemeer 12 Dec 2007 07:39

[quote:29d250f0d6="herbert"]n-am intalnit la targ nici un facies bibliofil-cinefil...

Bunä dimineaaataaa...!!!

-----

E Paul Bunyan.

http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=8671
Who the f*** is Paul Bunyan??? Atunci nu stiu cu ce m-ar ajuta sa pricep scrisorenia fara a-i sti denumirea reala laifa. Mda...Scurt metraje de animatii din '58...zi-mi pe privat, nu spun la nimeni, integritatea e o trasatura batuta-n cuie la mine. ;) Sau herbert sa lase un "My name is..." "...Old Shatterhand", "Bond, James Bond." ceva...
Dk nu, ce facem? O luam pe ghicite? E Pleshu'! Tabara?!? Omu' de-aduce cartea???
Mihnea Columbeanu e un curajos. ALS in schimb imita curajul, ;) nici nu are cum a fi curajos dar asta nu inseamna un handicap tinand cont de circumstante. Herbert l-am remarcat cu analiza de la 300 - Eroii cazuti in cap de la Termopilaaaaaeeeee.[/quote:29d250f0d6]
Incepe sa semene cu copacelul format acum ceva timp la "Vreau sa fiu actrita".
Quote:

ALS in schimb imita curajul, ;) nici nu are cum a fi curajos dar asta nu inseamna un handicap tinand cont de circumstante.

Asta n-am inteles-o.

Neuptolem 12 Dec 2007 11:38

Ce S.King ???

:?

Ne ducem pe copca

Nu se termina niciodata, no? :(

Neuptolem 14 Dec 2007 11:13

"Stardust" - Neil Gaiman, vad ca tot i se face advertising pe site, merita cumparata?
De arunc "grupa" asta, care iese victorioasa:
1) Call Girl;
2) Misery (Stephen King);
3) Star-Dust;
4) Despre minciuna (Liiceanu)???

Alex Leo Serban 16 Dec 2007 18:50

tocmai am terminat 'le rideau. essai en sept parties' d milan kundera - o carte dspr arta romanului... un regal!
sincer, il prefer p kundera-eseistul romancierului 8)

EgoN 19 Dec 2007 08:30

lately:
1.fellini despre fellini - minunata, un amestec irezistibil de sensibilitate, ludic si inteligenta.
2.lynch - am uitat si cum ii zice cartii (ceva cu pestele mare), mi se pare atat de penibila, incat, am pus-o in raft, in spatele altor carti, sa n-o mai vad. o dau cadou oricarui fan hardcore lynch, poate ala inghite elucubratiile despre yoghini si fericirea interioara...
3. william styron - bezna vizibila, amintiri despre nebunie. da, misto: cruda, sincera, adevarata. din pacate f. tehnica si lipsita de elemente vizuale. nu stiu, e kestie de stil, dar cred ca dintr-o experienta la limita poate sa iasa niste imagini f. tari, si nu e vb. doar de dorinta de senzational. nu ma intereseaza doar cauzele si mecanismele depresiei, ci si unde si la ce duce aceasta.
4. schneider - marilyn pe divan. nu-mi dau seama cat e fictiune si cat realitate, cat e psihologie pura si cat un surogat al ei, dar un lucru e cert: cartea e addictive, nu te poti desprinde un minut de ea.
5. andy warhol - philosophy of warhol. geniala, nu am ce sa spun mai mult. loved it :love:

Supastar 19 Dec 2007 08:37

Originally Posted by EgoN:

lately:
2.lynch - am uitat si cum ii zice cartii (ceva cu pestele mare), mi se pare atat de penibila, incat, am pus-o in raft, in spatele altor carti, sa n-o mai vad. o dau cadou oricarui fan hardcore lynch, poate ala inghite elucubratiile despre yoghini si fericirea interioara...

Muahaha! tu n-ai rasfoit-o in librarie?
eu m-am lamurit repede

Alex Leo Serban 19 Dec 2007 08:41

draga egon,
ma bucur (mult) k ti-au placut fellini dspr fellini, schneider (asha e, addictive! asta e cuvintu :love: ) si warhol (ar trebui poate tradus si jurnalu sau, kre e (la fel d) mortal!); cit dspr lynch... c sa zic : n-o sa fiu atit d pervers k dl ff coppola, kre n sugera sa rvdm 'youth without youth' al dumisale ( :sick: ), asha k n-o sa-ti zic sa-l recitesti ( :w00t: )!
uite c a scris (f frumos!) iulia blaga in romania libera d azi:

http://www.romanialibera.ro/a113995/...a-de-film.html

ps nici eu nu (mai) sint fan lynch, dar cre k e o carte esentiala pt fanii lui

Supastar 19 Dec 2007 08:49

cu mentiunea k n-am vazut inland empire, mie imi plac filmele lui lynch, chiar mult as putea spune.
dar cartea tot aberanta si parca scrisa la misto mi se pare.
probabil e pentru lynch-ofili! :w00t:

PS. poate nostalgia sarbatorilor e de vina, dar se simte lipsa lui nightwane care sa sara cat de sus poate el cu curu ala mare al lui la auzul lansarii cartii! :?

EgoN 19 Dec 2007 08:58

pt. supastar: pai el a tradus-o, ce sa mai sara in sus?
pentru als: nu stiu ce sa zic, mi-e frica sa mai ma ating de ea. nu apuc sa recitesc autori pe care-i ador, darmite lynch, asa ca prefer sa cred ca nu a fost o prima intalnire placuta, karma n-a functionat :P

ps: da, articolul iuliei blaga e misto, dar sorry, i'm not coming back.

Supastar 19 Dec 2007 09:01

aaa... nu-i stiam decat prenumele... n-aveam de unde sa stiu.

tot era nice sa sara in sus si pe forum.

Bogie 19 Dec 2007 10:01

Ma bate si pe mine gandul sa incerc Styron, dupa articolul de aici:
http://www.dilemaveche.ro/index.php?...rticol&id=7258

EgoN 19 Dec 2007 10:17

ti-o imprumut eu, daca vrei. 8)

si eu, tot datorita articolului asta mi-am luat-o. dar crede-ma, i'm a better storyteller than styron :P

Bogie 19 Dec 2007 16:49

S-a notat :).

Mario Vargas Llosa - Orgia perpetua
"Singurul mod de a face existenta suportabila este sa te pierzi in literatura ca intr-o orgie perpetua" - cuvinte frumoase ale lui Flaubert, puse drept motto de admiratorul sau.
Citandu-l pe Oscar Wilde ("moartea lui Lucien Rubempre e marea drama a vietii mele"), Llosa afirma ca te poti indragosti de personaje; fiintele reale au un avantaj zdrobitor fata de cele imaginare cand se afla langa tine dar cand sunt doar amintiri, nu poti face cu usurinta distinctia intre ele; pe deasupra, un personaj are avantajul ca poate fi regasit mereu, ca intotdeauna va avea acelasi comportament, iti este fidel.
Llosa isi declara de la inceput dragostea eterna fata de Emma Bovary; incearca sa defineasca farmecul ei, al cartii (constructie riguroasa, simetrica, definitiva; trasaturi care il fascineaza: revolta, violenta, melodrama si sexul - elemente intalnite si in cartile sale). Citate esentiale din corespondenta lui Flaubert, Salammbo nesemnificativa pentru peruan, "enormitatea lui Henry James: Educatia sentimentala nu prezinta nici un interes".
Urmeaza o analiza a tehnicii lui Flaubert:
- personificarea obiectelor (sapca lui Charles, imbracamintea nuntasilor, cultul botinelor etc) si prezentarea lor in perechi (doua borcane in vitrina lui Homais, doua cruci etc) - o "lume binara"
- 4 tipuri de timp: singular, circular (acel timp in care personajele evolueaza indefinit: "Charles facea vizite incepand cu ora 6" etc), imobil si imaginar (actiuni imaginate de personaje: Homais isi inchipuie ce fac studentii in Paris - vizite la actrite, chefuri; Leon isi deseneaza in minte apartamentul ideal cu "2 florete incrucisate si un cap de mort deasupra semineului", Emma viseaza la o cabrioleta cu un groom).
- s-a remarcat ca Flaubert foloseste cursivele cand utilizeaza regionalisme, clisee, locuri comune, citand practic din burghez cum citezi dintr-o opera; Llosa subliniaza faptul ca aceste cursive se folosesc pt a implementa stilul indirect liber, singura inovatie a lui Flaubert: o fraza e inceputa de autor, continuata de personaj, terminata de autor: "mos Roualt o scuza in sinea sa, spunand ca nu e facuta pt agricultura, indeletnicire blestemata, ca doar nu s-au vazut milionari in ea!"; "Bovary tatal nu voia atata invatatura, stiind ca un barbat isi croieste singur drum in viata"; acest stil a fost dus la extrem de Llosa, care amesteca in aceeasi fraza ganduri auctoriale, ale personajelor, ale unor discutii din timpuri diferite etc. cum se vede in minunata "Conversatie la Catedrala".

Andrei Kurkov - Moartea pinguinului
- un scriitor e angajat de un ziar pt a alcatui ferparele unor persoane inca in viata; rand pe rand, persoanele incep sa moara, se dovedeste ca exista o grupare mafiota etc etc etc ; carte slaba, de umplutura.

Francois Weyergans - Trei zile cu mama
- impasul unui scriitor, inspiratie secata, lupta cu editorii, mama ca personaj recurent; niste trucuri ieftine de papusi rusesti: scriitorul e Weyergraf, care scrie despre Graffenberg, care scrie despre Weyerstein...un exercitiu destul de facil, niste sclipiri si o lectura agreabila pana constati ca nu se indreapta nicaieri.

Marquez - Cronica unei morti anuntate
- un capitol din "Un veac de singuratate"

Acum, in paralel: Thomas Mann - Doktor Faustus si Thomas Pynchon - V.
f misto citirea in paralel a 2, 3 sau chiar 4 carti...ajungi sa traiesti intr-o lume ciudata, populata de personaje din registre diferite.

Mai urmeaza Umberto Eco - Poeticile lui Joyce si probabil Llosa - Caietele lui Don Rigoberto.

norww3 02 Jan 2008 12:54

Cartile mele preferate sint cele scrise de Sven Hassel - sigur multi stiu cine este si ...restu ... ;) - si mai nou l-am descoperit pe Serge Brussolo - dementa curata cartile lui , kiar recomand - horror psiho 8)

Supastar 08 Jan 2008 22:03

vintila corbul a scris ceva bun?

mentionez k intrebarea mea vine pe fondul unei vizite la diverta unde am vazut un MALDAR (trust me, this is the right word) de carti cu coperti de imitatie de piele, totally over-priced (parca vreo 50-60 ron), din colectia Adevarul. mare mi-a fost mirarea cand am observat k toate poarta numele aceluiasi autor: vintila corbul. bine, in unul dintre volume era co-autor, dar nu mai conteaza in fata "muntelui de capodopere" cu accent pe oximoron!

deci, who the fuck is vintila corbul? exagerez un pic: auzisem de el, dar totusi.

Pitbull 08 Jan 2008 22:23

Din câte stiu, era ofiter la interne (securist, cred...)
Ca scriitor, meserias onest, dar färä cine stie ce valente.
A colaborat la scenariul "Un comisar acuzä" (aläturi de Eugen Burada, Mircea Gândilä si Sergiu Nicolaescu).
I-am citit o singurä carte, «La Peau d'un mafioso», scrisä împreunä cu Burada. Thriller narat la persoana întâi de cätre un mafiot sicilian cäzut în dizgratie, häituit de fostii complici care vor sä-l execute. Mi-a pläcut - dar... aveam doar vreo douäsunu de ani... Nu stiu cum mi-ar mai pläcea acum. (O mai am, oricum - cu dedicatie, dar nu mie; mi-a rämas de la o mätusä care plecase din tarä.)

silver_boy 08 Jan 2008 23:56

dincolo de apartenentele sale stangiste, senior-aristocratul Vintila Corbu (nascut in 1916) a scris fabuloasa Cadere a Constantinopolului, roman-istoric fara egal in literatura noastra. E incredibil cate nulitati sunt promovate pe sticla, cate personaje sterse, astazice, ne manjesc retina day by day, si un scriitor de talia lui Vintila Corbu ( care inca traieste, scriind la 91 de ani, inca un roman si lucrand sinucigas pentru varsta lui, cate 10-12 ore pe zi) isi traieste, poate, ultimul an din viata sa neverosmila (l-a cunoscut pe Rockefeller ºi Paul Getty) in anonimat...
felicitari Adevarului (care ii re-editeaza operele complete )pentru ca face... Dreptate

herbert 09 Jan 2008 00:39

silver_ boy, ma surpinde tonul tau melodramatic...
daca Vintila Corbu scrie 10-12 ore pe zi - trage la galere - si la 91 de ani, inseamna ca e un om fericit, iubit de Dumnezeu. el ne poate - doamne fereste! - parasi, dar vor ramane cartile sale. o valoare, nu va putea fi neglijata de istoria literara. s-au mai cunoscut cazuri in literatura romana - vezi Max Blecher..., care prinde topul primilor 5 prozatori romani all time. nu cred ca la fel se va intampla cu Vintila Corbu, dar e bine ca are cititori. poate apare si un hermeneut specializat in corbistica...

Pitbull 09 Jan 2008 00:53

corbistica...

Corbologie. :hmm:

Alex Leo Serban 09 Jan 2008 06:48

ah DA - si eu citeam in adolescenta carti d v corbu & e burada: am devorat pur si simplu 'moarte si portocale la palermo' & 'cenusha si orhidee la new york' :love: (dovada k ink mai tin minte titlurile!)
erau f bine scrise, really 'meseriash', d un cuplu kre kiar stia cum s face treaba & delivered...
altcva n-am citit, nu stiu dk mi-ar mai placea acum
oricum, un scriitor d (re)descoperit - p linia radu tudoran/h zinca, asha...

Pitbull 09 Jan 2008 08:18

Originally Posted by Alex Leo Serban:

oricum, un scriitor d (re)descoperit - p linia radu tudoran/h zinca, asha...

Zincä ca LoZincä - dar despre Radu Tudoran...
http://convorbiri-literare.dntis.ro/STEFANESCUfeb5.html

Alex Leo Serban 09 Jan 2008 12:53

nuuuuuuuuu - mhs-u e un tip f bine, nicio leg cu beniuc-maru-tovarash d (lga) drum!!
e reprez cel mai cunoscut al asa-zisei 'scoli d la tirgoviste' (kre-i mai cuprinde p regretatu costache olareanu & p tudor tzopa), a fost prieten cu radu petrescu, comparat (dupa cartea sa 'bibliografie generala') cu borges (acela din 'bestiariu fiintelor imaginare') - deci un tip subtire, livresc & ludic...

pt pitbull

n-am inteles c vrei cu cronik lu alexstef la tudoran??

silver_boy 09 Jan 2008 13:20

Mircea Horia Simionescu e... un ingenios bine temperat -;

norww3 09 Jan 2008 14:51

Revista CUTEZATORII intra la acest capitol ? Prietenii stiu ce si cum :lol:

marx 09 Jan 2008 15:06

Un alt moshulica care este reeditat- Mircea Horia Simionescu .Ce hram poarta asta ??E un scriitor mare cu adevarat sau a fost si asta un Mihai Beniuc al epocii sale ???
La prima vedere pare un pensionar linistit care-si cumpara ''Adevarul' zilnic dar poate a fost killer prin anii '60(samuraiul lui Melville).

mdea. imi pare neverosimil ca un pretins cetitoriu sa nu fi auzit in veata lui 'telectuala de MHS- banuiesc ca un autentic bibliofag e si un umblator prin librarii si anticariate, iar blasfemia comparativa cu Beniuc e una descalificanta pt orice ipochimen dominat de ifose livresti.

sper ca cei de la HUmanitas sa reediteze si romanul "Asaltul locului comun" - cea mai imprecisa istorie de amor si confort ludic 8)

am avut bucuria sa-l cunosc la Gaudeamus in toamna aceasta, la sesiunea de autografe organizata de Humanitas, si l-am dublu-surprins ca eu venisem cu doua carti editate de Bibliotheca (din Targoviste) spunandu-i ca eu am toate cartile lui in editie princeps, iar autografele au fost pe masura (nu texte prefabricate pt titlurile reeditate) :happy:

Pitbull 09 Jan 2008 15:18

Originally Posted by Alex Leo Serban:

pt pitbull
n-am inteles c vrei cu cronik lu alexstef la tudoran??

Sä v-o semnalez, ca räspuns la apropoul täu. Zilele trecute mi-am amintit de "Toate pânzele sus!", am dat un Google sä väd ce picä, am gäsit-o pe-asta si mi-a pläcut.

Alex Leo Serban 09 Jan 2008 15:39

mai draga, mie-mi place cum scrie alexstef - k e asha, 'saltaretz'-pontos-jurnalistic, da dk e vba d gust literar... OMG! :sick:

pt marx

sintem cu totii mindri d tine!!! :happy:

All times are GMT +2. The time now is 07:51.