![]() |
Cu realitatea sta mai prost. In rest...
http://www.youtube.com/watch?v=tbZDjnWtK1A |
Shory, nu ne mai chinui ! Zi-ne daca esti pro ... pozele tale sunt faine peste orice limita a bunui simt :P U make the rest of us look cheap :-S
|
Windom... :-* :-* :-* You know how to Unleash The Carnivore (Devourment) >:)
Judex, singurul motiv pentru care nu m-am abonat la realitatea ta este ca noi doi nu vorbim aceeasi limba, eu nu sufar de coprolalie, in rest... toate bune :) Chambord, I wish! Dar mai am multe upgrade-uri de facut. Multumesc oricum! :"> :) :-* |
Si de-aia traiesti in ipocrizia detaliului prefabricat? :D
|
Iti raspund in doi peri si la obiect: decat un Jurrasic Park mai bine un dinozaur imaginat de un maestru origami
|
Cu asta pacalesti doar perceptia semidoctilor vizuali. Maestria vine din detaliul care abia se simte, din sublimul picaturii din ocean, din insesizabilul sesizat pe-ascuns blablabla. :D
Incearca si planuri mai largi, asta voiam sa spun. :P |
Uite bre ca nu degeaba si-a spus Judex! Asta a fost un compliment bumerang. De la mine pentru tine si inapoi la mine :P Dar menit sa te atinga :)
|
Originally Posted by Judex:
Sa-mi bag * daca omu asta nu e absolut ENCICLOPEDIC ! =D> O) |
@Shobo
M-ai atins, m-am excitat.* Mi-ar placea sa vad fotografii facute de tine pe un santier. Vorbesc serios acum. ;) *observi ce finut sunt - coprolaliu cum sunt, daca nu era vorba de tine formulam altfel. :P |
...
|
Aham.
|
Oh my... Why is always Of mice and men... There's enough cheese for everybody... :-<
|
Cut the philosophy!
Baga duda cu santierul, I mean it! ;) |
s-au dus păsările - cruci zburătoare ,
sufletul meu într-un alt anotimp a intrat ... sunt același? sunt altul? (alter ego - eu ..alterat?) s-au dus păsările cruci zburătoare... ![]() |
Shobo, serios acum, vreau si eu o fotografie de la tine care sa fie mai larga de PD si sa nu mai foloseasca macro sau focala superlunga. Se poate? :P
|
|
|
![]() Albii și roșiii Partenerul lui Melzer servește - cei doi aveau să câștige finala de dublu. |
|
I think this just might be my mastepiece... =))
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 19:06. |