![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=y3F2v3yrmi0
ditamai trailerul la season 3 din True Blue, de abia astept! |
Am vazut primul episod din True Blood. Ma asteptam la sange, dar cand colo...(:|
Am mai vazut 3 episoade din The Big Bang Theory, un serial de comedie destul de ok. |
Originally Posted by omudindulap:
|
Imi cer scuze pentru pretentia de a vedea si sange intr-un film cu vampiri. Precizez din nou faptul ca am vazut doar primul episod si este foarte posibil sa ma insel, de aceea il voi vedea si pe al doilea, cand imi va fi dor de Ana Paquin.
|
Cand am timp ma uit la Mad Men .Sunt fascinat de ''optimismul'' lui Don Draper :))
![]() |
Originally Posted by omudindulap:
|
Nu. Sangele este doar o componenta necesara a unui film cu vampiri, sigur ca personajele si scenariul sunt cele care conteaza, asa cum ai mentionat si tu. Revin dupa ce mai vad 2-3 episoade.
|
|
e House , e Dexter ( sezonul 4 a fost cam aiurea , actorul care l-a jucat pe Trinity Killer - penal, în schimb ce final superb ) .
n-am văzut în temă să fi urmărit cineva Lie to Me cu Tim Roth , bunișor . Iarăși un personaj /damaged/ , am o afinitate pentru așa tipaje . Mulți îl compară cu House , însă eu îi văd diferiți , și ambii interesanți . Jocuri psihologice din plin, mistere și situații controversate pe măsură. și Supernatural. |
S-a terminat şi Grey's Anatomy... într-un sfârşit! :P
|
A vazut cineva Deadwood (2004)? Se merita vazut?
|
Originally Posted by shadowofnight:
|
Originally Posted by SoX:
merita macar un sezon. arata bine si e doldora de injuraturi, pistoale si curve. stuff dreamz r made of. :P |
Al fuckin' Swearengen rulz.<):) Digg in cu incredere Sox baiatule...;)
|
penultimul minisode din True Blood :x
http://www.youtube.com/watch?v=AVXrC__JyrU |
Originally Posted by Windom:
Then it's great, mister Windom. <):) |
Am descoperit, multumita lui Halebardul, un serial genial: In treatment.
Weekendul asta nu am putut iesi din casa din cauza serialului - am vazut 20 de episoade pe zi. Despre ce este vorba? Well, fiecare episod este sedinta de terapie a unui client. Terapeutul este acelasi. Are mai multi clienti si fiecare episod e o poveste. Luni este Laura. marti e Alex. Miercuri este Sophie, o adolescenta. Joi este terapia de cuplu cu un cuplu cu mari probleme. Iar vineri guess what - terapeutul nostru merge si el la terapeut (exista si terapeuti ai terapeutilor, btw). Dupa aceste 5 episoade, se trece la urmatoarea sedinta cu fiecare dintre cei mentionati. Este superb. Uitati-va. Terapeutul este uber profi si uber fascinant. |
Apropo, a-nceput sa-mi placa la nebunie Californication! :D
|
The Wire e absolut bestial, tocmai am incheiat sezonul 3. Am vazut si Generation Kill weekendul asta, probabil cea mai onesta abordare a razboiului din Irak, reusind sa evite extremele, nu da nici in propaganda, nici in anatemizare doar de dragul anatemizarii. Se vede si aici mina scenaristilor de la The Wire.
Acum ma bag la Spartacus, ca am tot auzit de singe & futai...>:) |
Care e tematica the wire?
|
All times are GMT +2. The time now is 21:09. |