![]() |
imi place de serghei pen' ca-i place a.l.s.
imi place a.l.s. pen' ca-i plac filmele mele (si rade la ele). imi place de klein si europe_east ca fac poze frumoase. si sunt suflete pereche (intre ele si uneori si cu mine - intre doua nu te ploua). imi place de cinemania fara motiv (clar). nu-mi place in mod special de mine asa ca ignorati-ma next round, dar, ca sa nu moara jocul propun sa scrie despre el cineva care se admira (sincer). pliz. |
Originally Posted by jactati:
imi place ca avem cateva gusturi comune. ba chiar chiar mai multe, numai ca sunt nedezvaluite. inca. PS: ma repet, va rog sa ma ignorati. Intr-un fel e vina mea ca iar m-am bagat in seama, dar am tinut neaparat sa spun ceva nice about Jactati |
Scuzati-ma, nu mai stiu despre cine sa spun de bine, ca nimeni nu vrea asta... :(
Asa ca o sa spun despre toata lumea ca e minunata si ca ma bucur ca am venit pe forumul vostru (Pe mine va rog sa ma sariti!) |
E o novicä de calitate - si care stie sä deceleze calitatea în lumea din jur! :)
Gata, te-am särit! Am o rugäminte: dacä tot postäm aici, haideti sä respectäm trei reguli ale acestui topic: - sä retinem cä se intituleazä "Say something nice about the person above you", nu "...about all the persons you like on this forum"; - sä nu-l rupem cu "pe mine vä rog sä mä säriti"; cine nu vrea complimente, sä nu posteze (ce tie nu-ti place, altuia nu face - chiar si când e vorba de "say something nice"...) - sä evitäm jocurile de ting-tong (sau... äla de câmp ;) ) cu drägäläsenii reciproce; cine a postat, si apoi e gratulat, sä nu se repeadä sä-si pupe numaidecât pe crestet admiratorul cu un nou comentariu; bunele sentimente sunt implicite. |
staincusca/latrasinumusca...
topicul asta imi aminteste de reclama aia gretoasa cu limbi si coca-cola. numa ca voi n-aveti coca-cola. sau aveti? |
Originally Posted by djinjis:
|
Ce are frumos profilul celui de mai sus? Forum Game!
Sper sa va placa thread-ul, avand in vedere ca eu sunt primul si nu am pe nimeni deasupra mea, va las pe voi sa incepeti!
- no double post! Have fun :) |
asta arata a plictiseala .Dar ok :
Profilul celui de mai sus ,are draci pe el cateodata, si are mult rosu pe nas.B-) |
Am avut acum câtiva ani un topic aici: "Say something nice about the person above you" - e pe undeva pe paginile din dos.
Dar, cum "au trecut ani / si viata s-a schimbat"... Let's go anew: Tigrul albastru - awesome turn-on! :D |
Unlikely Messiah - atata falsa modestie... :D
|
Scuze: am cautat de mi-au iesit ochii si nu am gasit nimic asemanator :) |
Originally Posted by Gospin:
|
Off topic: #-o i-am raspuns lui Pitbull care mi-a zis ca a existat un topic asemanator, eu nu l-am gasit :)
|
|
Scuze ca intrerup,dar a disparut tigrul meu si altu nu vrea sa ii ia locul.........:(
|
Pai probabil ai umblat la poza de avatar in pagina ta, ca altfel, chestii oculte nu se intampla pe Cinemagia.
|
voila |
Multumesc cinemaniacule, acum incercati sa fiti onn topic please :)
|
Gospin pare asa de dragut si, judecand dupa avatar, pare genul care se plimba prin parcuri in zilele de duminica impartind acadele copiilor. ;)
|
She seems to be a living image of honesty and friendship.
|
All times are GMT +2. The time now is 16:00. |