Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Say something nice about the person above you (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86674)

jactati 02 Jul 2009 11:03

imi place de serghei pen' ca-i place a.l.s.
imi place a.l.s. pen' ca-i plac filmele mele (si rade la ele).
imi place de klein si europe_east ca fac poze frumoase. si sunt suflete pereche (intre ele si uneori si cu mine - intre doua nu te ploua).
imi place de cinemania fara motiv (clar).
nu-mi place in mod special de mine asa ca ignorati-ma next round, dar, ca sa nu moara jocul propun sa scrie despre el cineva care se admira (sincer). pliz.

klein 02 Jul 2009 11:12

Originally Posted by jactati:

imi place de serghei pen' ca-i place a.l.s.
imi place a.l.s. pen' ca-i plac filmele mele (si rade la ele).
imi place de klein si europe_east ca fac poze frumoase. si sunt suflete pereche (intre ele si uneori si cu mine - intre doua nu te ploua).
imi place de cinemania fara motiv (clar).
nu-mi place in mod special de mine asa ca ignorati-ma next round, dar, ca sa nu moara jocul propun sa scrie despre el cineva care se admira (sincer). pliz.

eu te admir (sincer) ;)
imi place ca avem cateva gusturi comune. ba chiar chiar mai multe, numai ca sunt nedezvaluite. inca.

PS: ma repet, va rog sa ma ignorati. Intr-un fel e vina mea ca iar m-am bagat in seama, dar am tinut neaparat sa spun ceva nice about Jactati

rlhyde 02 Jul 2009 11:33

Scuzati-ma, nu mai stiu despre cine sa spun de bine, ca nimeni nu vrea asta... :(
Asa ca o sa spun despre toata lumea ca e minunata si ca ma bucur ca am venit pe forumul vostru
(Pe mine va rog sa ma sariti!)

Pitbull 02 Jul 2009 11:40

E o novicä de calitate - si care stie sä deceleze calitatea în lumea din jur! :)
Gata, te-am särit!

Am o rugäminte: dacä tot postäm aici, haideti sä respectäm trei reguli ale acestui topic:
- sä retinem cä se intituleazä "Say something nice about the person above you", nu "...about all the persons you like on this forum";
- sä nu-l rupem cu "pe mine vä rog sä mä säriti"; cine nu vrea complimente, sä nu posteze (ce tie nu-ti place, altuia nu face - chiar si când e vorba de "say something nice"...)
- sä evitäm jocurile de ting-tong (sau... äla de câmp ;) ) cu drägäläsenii reciproce; cine a postat, si apoi e gratulat, sä nu se repeadä sä-si pupe numaidecât pe crestet admiratorul cu un nou comentariu; bunele sentimente sunt implicite.

djinjis 03 Jul 2009 01:28

staincusca/latrasinumusca...

topicul asta imi aminteste de reclama aia gretoasa cu limbi si coca-cola. numa ca voi n-aveti coca-cola. sau aveti?

jactati 03 Jul 2009 08:59

Originally Posted by djinjis:

staincusca/latrasinumusca...

topicul asta imi aminteste de reclama aia gretoasa cu limbi si coca-cola. numa ca voi n-aveti coca-cola. sau aveti?

Pai daca nu-ti place sa dai sau sa ti se dea limbi poti doar sa privesti - era si un ochi ciclopic in reclama. Eu mincinos? Nu, voyeur.

Gospin 04 Dec 2009 18:45

Ce are frumos profilul celui de mai sus? Forum Game!

Sper sa va placa thread-ul, avand in vedere ca eu sunt primul si nu am pe nimeni deasupra mea, va las pe voi sa incepeti!
- no double post!
Have fun :)

cremaxx 04 Dec 2009 22:10

asta arata a plictiseala .Dar ok :

Profilul celui de mai sus ,are draci pe el cateodata, si are mult rosu pe nas.B-)

Pitbull 05 Dec 2009 00:13

Am avut acum câtiva ani un topic aici: "Say something nice about the person above you" - e pe undeva pe paginile din dos.
Dar, cum "au trecut ani / si viata s-a schimbat"... Let's go anew:

Tigrul albastru - awesome turn-on! :D

Judex 05 Dec 2009 06:14

Unlikely Messiah - atata falsa modestie... :D

Gospin 05 Dec 2009 08:42

Scuze: am cautat de mi-au iesit ochii si nu am gasit nimic asemanator :)

Judex 05 Dec 2009 09:04

Originally Posted by Gospin:

Scuze: am cautat de mi-au iesit ochii si nu am gasit nimic asemanator :)

Pai eu chiar seman ma cu Stevie. De fapt el cu mine, ca-s mai maricel. :D

Gospin 05 Dec 2009 09:07

Off topic: #-o i-am raspuns lui Pitbull care mi-a zis ca a existat un topic asemanator, eu nu l-am gasit :)

Judex 05 Dec 2009 09:08

Off topic: #-o i-am raspuns lui Pitbull care mi-a zis ca a existat un topic asemanator, eu nu l-am gasit :)

Era ceva de genu' spune ceva frumos despre ala de deasupra.

cremaxx 05 Dec 2009 10:12

Scuze ca intrerup,dar a disparut tigrul meu si altu nu vrea sa ii ia locul.........:(

Gloria 05 Dec 2009 10:27

Pai probabil ai umblat la poza de avatar in pagina ta, ca altfel, chestii oculte nu se intampla pe Cinemagia.

Cinemania 05 Dec 2009 12:08

voila

Gospin 05 Dec 2009 16:32

Multumesc cinemaniacule, acum incercati sa fiti onn topic please :)

corinka 05 Dec 2009 21:37

Gospin pare asa de dragut si, judecand dupa avatar, pare genul care se plimba prin parcuri in zilele de duminica impartind acadele copiilor. ;)

Pitbull 05 Dec 2009 21:50

She seems to be a living image of honesty and friendship.

All times are GMT +2. The time now is 16:00.