![]() |
M-am intors si eu...
|
Originally Posted by BeNnY:
Welcome back si tie :) |
Originally Posted by BeNnY:
|
Asha, shi pentru ca toata lumea s-a intors...fix in mijlocul "razboiului", va urez WELCOME TO THE FREAKIN` JUNGLE!!! ;) De parca nu o avem in real life destul, ne-am adus-o shi aici...ne-am trezit cam tarziu shi acum vor suporta consecintzele...
|
Originally Posted by iepurilah:
Bagati capul in cuptor, si acolo e liniste... vesnica. |
Originally Posted by Demona:
|
Hai sa ne calmam... Iepurilah... te rog mai incet cu ramarcile...
|
Originally Posted by Gaandalf:
Pretty stupid where we arrived... Trebuiau facute reguli de la bun inceput shi limite impuse. Asha suntem totzi in aer, s-a ajuns deja prea departe cu unele chestii, nu shtiu dupa ce se va axa "judecata finala"... Ma rog, asta e situatzia, sunt curioasa de unele chestii... |
|
Ce "pedepse" vom primi totzi shi daca pana la urma o sa fie real justice...
|
|
Originally Posted by iepurilah:
Tu chiar crezi ce spui sau doar scrii asa aiurea? Ca vad ca dai dintr-o extrema-n alta. |
Off voi chiar nu puteti sa terminati cu intepaturile astea? Devine plictisitor! Va rog incetati! Lasati macar cateva subiecte fara certuri!
pe asta de exemplu... pentru ca la cum merge viata o sa incep si eu sa intru mai des pe el.....! |
o ploaie trista....pe potriva mea..la Bucuresti!
|
Mi-a placut ploaia de azi din Bucuresti. Freshing things up :)
Misto noul tau avatar Oloriel! |
yeah....a mai spalat din probleme dar prea putin din pacate! pentru mine ar trebuii sa ploua cel putin toata saptamana asta fara nici un pic de soare...
Avatarul...e ceva provizoriu sper...semana cu mine in momentul de fata... :(( |
what's wrong ? what happened ?
|
nothing...everything...
nu am iconita potrivita aici... |
Originally Posted by Oloriel:
Oloriel, mi-ai adus aminte de o melodie "Slither" de la Velvet Revolver :"Here comes the water, here comes the rain to wash away the sins of you and me..." Dar ca idee, draga, pai daca tzie itzi trebuie o ploie de o saptamana, mie imi trebuie potopu` lu` Noe...
Originally Posted by Oloriel:
I do love your avatar. So much twisted then the first one! Keep this one pleaseeeeeeeeeeeeee... For me! :love: ;) |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 02:14. |