![]() |
Originally Posted by BeNnY:
Just for the record... Manelistu' e o porecla data mie de my little brother wolverine (Cristo), tocmai pentru ca URASC manelele! Asta ca sa nu se inteleaga altceva... :) |
:)
In postura aia arati ca un manelist veritabil :D De-asta m-am si distrat atat de tare la poza asta... |
te le-ai facut? |
Pai, eu le-am facut, cine altcineva?
|
mda, ce aparat ai?
|
demne de digital world! fara indoiala 8)
|
Nu sunt demne de dw... sub nici o forma :)
Ionutz Canon Powershot A60 |
da interesant,merge acum depinde si la ce pretz lai luat, a si inca ceva io am A70 :D
sigur cred ca merge sa filmezi cu el, dar intrebarea este cat timp, adica e limitat? ca la al meu are 30 de s indiferent de memorie, iar asta este un defect :( |
|
cum doresti :)
|
Mamaaaaaaaaaa...ce nashpa arat! :( Trebuia sa dai cu carioca din Paint peste pozele mele...ew me!
|
Lasa ca mie imi place! :oops: :D
|
demona lasa ca ai iesit faina in poze.nu cred ca e doar parerea mea:)aia scrisa de pe mana ta,e tatuaj?e veritabil sau e temporar?
|
(*) iepurilah: thx!
(*) Garu: thx 2 u 2. Shi ala e tatuaj veritabil. Nu mai vine jos, numa` cu operatzie... |
POZEEEEEEEEEEEEEEEEE!in sfarsit.Cristo you're cute! :oops: :love:
demona you look great! :) 8) |
Originally Posted by Garu:
Uite mai de aproape... Tatuaj... Demona... are rost sa zic "told you"? Nope... |
pozele au fost rusite si personajele care sunt in poza au iesit bine
|
Mi se vede vaccinu`...ce de kkt.... :huh: |
Da, scuze, vroiam sa cropuiesc dar m-am gandit ce dracu, toata lumea are vaccin... Arata cam aiurea da' poza e la TATUAJ nu la vaccin :hmm:
...scuze Demona dar prima oara m-am abtinut si n-am pus poza tocmai din cauza vaccinului dar daca ati adus vorba de tatuaj am zis, de ce nu... |
nice pictures....sper ca voi fi shi eu in urmatoarele poze... :)
|
All times are GMT +2. The time now is 04:49. |