Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

Jay 17 Jun 2004 22:29

Of... sunt sigur ca Ionutz nu a facut-o intentionat.... ci din graba. Mi s-a intamplat si mie o data.

herbert 17 Jun 2004 22:30

Originally Posted by Mala Portugal:

Asa, asa, arunca suteaza cu gramatica dupa el :P

mai, nu mai conteaza rezultatul meciului. a intrat pe teren raMala si nu ma pot concenta. ce joc de picoare are fata asta :D

Ionutz55 17 Jun 2004 22:31

Originally Posted by herbert:

Originally Posted by Ionutz55:

normal ca nu merita, mam bucurat cand au castigat cu anglia dar acum am fost profund dezamagit

nu e momentul, dar asa cum aflu ca te-ai bucurat la victoria francezilor asupra englezilor, iti semnalez, multstimate Ionutz, ca se scrie: m-am bucurat
as vrea sa se termine 3:2 pentru Croatia
Bartes se va indura, totusi, de croati, facand o gafa monumentala :D

AI vreo problema???, ce p**a mea nu intelegi? ca incepetzi sa ma ofticatzi totzi care imi atrag atentia pentru tampeni ca astea
Parca as fi scris in chineza, nu intelege cineva daca scriu mam,sau,sa fara cratima?
Mai spuneam daca scriam cuvinte incomplete si nu intelegeai dar asa ce vrei?
scuzatima dar suntetzi dusi cu pluta :x :x :x

Sm�agol-Gollum 17 Jun 2004 22:36

hehe...franta e pe locul 1 in grupa...

iepurilah 17 Jun 2004 22:37

Rezultat final Croatia - Franta 2-2
mare supriza dupa parerea mea

Jay 17 Jun 2004 22:37

Of Franta asta.... Oricum va ajunge pana in semifinale...

herbert 17 Jun 2004 22:39

mai copilas, tu ai doar o putica, ce te dai grozav. nu intelegi ca a fost o observatie prieteneasca? ce te declansezi? vezi ca te spun la taica-tu :D

Ionutz55 17 Jun 2004 22:40

Originally Posted by iepurilah:

Rezultat final Croatia - Franta 2-2
mare supriza dupa parerea mea

mare surpriza zici ai?
pai scuzama, franta a marcat un gol printrun autogol iar urmatorul gol a fost marcat dupa un hent al lui trezeguet
intradevar o surpriza, dar daca aveau putin noroc si un arbitru neutru cred ca se termina 2-1 sau 2-0 pt croatzia

Jay 17 Jun 2004 22:42

Asta ma enerveaza la Croatia asta.... nu e constanta. Dupa meciul cu Elvetia care a fost de tot kkt-ul ,acum o ard aiurea.... asa s-a intamplat si la mondiale cand au batut Italia. Sa-i vedem in continuare....

Ce ziceti? Da maine Bulgaria primul ei gol???

Ionutz55 17 Jun 2004 22:46

e prea riscant sa dau un pronostic in privinta bulgariei :lol:

Sm�agol-Gollum 17 Jun 2004 22:47

Originally Posted by Jay:

Ce ziceti? Da maine Bulgaria primul ei gol???

ma indoiesc.....

iepurilah 18 Jun 2004 04:56

Bulgaria - Danemarca 0-3
Italia - Suedia 1-1

PoliFanAthic 18 Jun 2004 08:24

Bulgaria pierde 3-1 si Italia castiga 2-1.

(Considerand ce pronosticuri am data pana acuma, daca din nou sunt total pe langa, imi dau demisia)

MinRep 18 Jun 2004 15:04

Goddam, ce noroc a avut Franta! Oricum, nu sunt 100% sigur ca a fost penalty, da' ma rog... Oricum nu prea tin eu cu Franta...

In seara asta:
Bulgaria - Danemarca: 0-2
Italia - Suedia: 1-0

Ionutz55 18 Jun 2004 19:22

Danemarca-Bulgaria 2-0
Suedia-Italia 1-0

herbert 18 Jun 2004 19:36

Un pronostic foarte dorit:
Danemarca-Bulgaria: 2-0:
Suedia-Italia: 3-1.
Italia e parca dintr-un film vechi. ei se apara si cand nimeni nu-i ataca. Trapatoni e un babalac. pleaca bunicule!

P.S. Atentie Ionutz, mai ai 2 mesaje si ajungi la cifra 666 :lol: sa nu te certi cu nimeni in seara aceasta :)

Ionutz55 18 Jun 2004 19:39

Originally Posted by herbert:

Un pronostic foarte dorit:
Danemarca-Bulgaria: 2-0:
Suedia-Italia: 3-1.
Italia e parca dintr-un film vechi. ei se apara si cand nimeni nu-i ataca. Trapatoni e un babalac. pleaca bunicule!

P.S. Atentie Ionutz, mai ai 2 mesaje si ajungi la cifra 666 :lol: sa nu te certi cu nimeni in seara aceasta :)

e greu sa ma abtin, mai ales si cu cifra asta :D
trapatoni este cam invechit, ma refer la metodele lui, dar nu numai el este invechit ci si apararea
sper sa le scoata suedezi figurile din cap

Ionutz55 18 Jun 2004 19:59

2-0 si am ghicit scorul :D

Ionutz55 18 Jun 2004 20:08

CE 2004: Romanii au grija de portofelele suporterilor :(

Desi echipa Romaniei nu s-a calificat la turneul final al Euro-2004 de fotbal, in aceste zile in Portugalia s-a facut totusi simtita prezenta romanilor, din pacate nu intr-un mod pozitiv, ci prin... hotii de buzunare.

Potrivit AFP, acestia se deghizeaza in suporterii unor echipe participante la competitie si, profitand de situatie, sustrag portofele celor langa care se aseaza in tribuna.

Numai la meciul Italia - Danemarca de la Guimaraes au fost prinsi 10 astfel de falsi suporteri romani, cu fetele vopsite, imbracati ca adevarati fani ai uneia dintre echipe, agitand drapelul tarii respective. Ei au profitat astfel de situatie si au reusit sa subtilizeze nu mai putin de 300 de portofele.

iar ne fac tara de ras :((

herbert 18 Jun 2004 20:39

Originally Posted by Ionutz55:

CE 2004: Romanii au grija de portofelele suporterilor :(

Desi echipa Romaniei nu s-a calificat la turneul final al Euro-2004 de fotbal, in aceste zile in Portugalia s-a facut totusi simtita prezenta romanilor, din pacate nu intr-un mod pozitiv, ci prin... hotii de buzunare.

Potrivit AFP, acestia se deghizeaza in suporterii unor echipe participante la competitie si, profitand de situatie, sustrag portofele celor langa care se aseaza in tribuna.

Numai la meciul Italia - Danemarca de la Guimaraes au fost prinsi 10 astfel de falsi suporteri romani, cu fetele vopsite, imbracati ca adevarati fani ai uneia dintre echipe, agitand drapelul tarii respective. Ei au profitat astfel de situatie si au reusit sa subtilizeze nu mai putin de 300 de portofele.

iar ne fac tara de ras :((

nu mai vreau sa sufer in numele tarii. fiecare cu pacatele sale. unor asemenea indivizi cred ca ar trebui sa li se ia pasapoartele si sa contribuie si ei la edificarea capitalismului in Romania :lol: cum ajung rebuturile umane - originare din Romania - tocmai in Portugalia??? e o complicitate jegoasa in care sunt implicati si functionarii statului. sucks.
iar incep sa sufer pentru Romania si tara aceasta nu merita jertfa mea :)

All times are GMT +2. The time now is 23:55.