![]() |
Bai putelor, vin obosit de la filmare, nu mai am chef sa imi fut vremea cu voi. Faceti ce vreti, extaziati-va la poze de cacat, etc. Atentie la un lucru, totusi: daca mai vad aici vreun post la care nu imi place lungimea tivului, le duc pe toate la croitor sa le scurtez de cap. Capisci? Gata, eject.
|
bey ma lashi ? :lol:
|
Originally Posted by Ambra Blu:
:lol: asa e la filmare... se suie toti in carca la dl regisor, il bate la cap dopu... |
Mie mi se pare absolut genial cum se da abramburica aici regizor cind ii spui sa taca si cind ii spui sa se prezinte se da undergroundist misterios, in acelasi timp venind cu replici "cind o sa vezi tu TOT ce am facut eu (un filmulet nu e suficient) atunci sa comentezi".
Am o veste pt abri: este evident ca si tie ti se pare mediocru ce faci tu, altfl nu faceai pe misteriosul. Asta este skema vesnic romaneasca de a te umfla in pene cu lucruri pe care doar tu le stii. Este evident ca daca si unuia ca tine i se pare mediocru ce faci, ni s-ar parea si noua, asa ca te inteleg ca nu ni le arati. In alta oridine de idei, comenteaza mai departe, don't let us stop you, mr director. Action ! |
Vad ca s-a depasit de mult subiectul arta fotografica.
Deci topic inchis, continuati in alta parte, faceti un topic nou de arta fotografica. |
All times are GMT +2. The time now is 14:09. |