Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Muzica (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81771)

BeNnY 13 Apr 2005 17:53

Mi-a placut cum ai judecat.

Jay 14 Apr 2005 12:36

u go penis stelistu' lu' peste

Denis_stelistu 14 Apr 2005 21:04

Originally Posted by Jay:

u go penis stelistu' lu' peste

GO **** A****

Jay 18 Apr 2005 22:11

yeah... goa sometimes... psy is called today.....

Nae 18 Apr 2005 22:28

niiiice music... :D

KORBEN 21 Apr 2005 01:39

Originally Posted by Nae:

niiiice music... :D

u don`t say
habarnaveam can mai stie careva cu ce se manaca goa

Jay 21 Apr 2005 02:18

Nae stie de toate... dar cand ii pui materialul pe jos... habar nu are cu ce se mananca...(nu vreau sa se nasca o cearta)

europe_east 21 Apr 2005 02:38

Un mix interesant:

Thievery Corporation-- The cosmic game. Mi-a placut. Unele cantece mai mult decat altele. Warning shots -- imi imaginez melodia aia mergand perfect intr-un film. Plina de nerv! si altele... Multumesc de recomandari la toata lumea.

Acquaragia Drom-- Mister romano. Muzica tiganeasca italiana. Parca tiganii nostri le au mai bine. Desi ma daduse peste cap o melodie care nu e pe CD-ul asta, chestia asta pot sa zic ca nu m-a impresionat.

Arvo Part-- De Profundis. The best of the best. Acest tip a fost si e o revelatie pentru mine. Mai asculta cineva?

Ambra Blu 21 Apr 2005 08:44

Originally Posted by Jay:

yeah... goa sometimes... psy is called today.....

trance-itory si goa asta
Emou in cel mai bun caz; restu labe
Smith & Mighty
A Guy Called Gerald - some good ole school

MinRep 21 Apr 2005 08:54

Originally Posted by europe_east:

Arvo Part-- De Profundis. The best of the best. Acest tip a fost si e o revelatie pentru mine. Mai asculta cineva?

Mai rar, dar ascult... Dupa ce am vazut "Gerry" (cand l-am descoperit), m-a tinut o perioada destul de lunga...

Ambra Blu 21 Apr 2005 18:12

In acelasi registru grav: Jóhann Jóhannsson - Virthulegu Forsetar si Gavin Bryars.

Airlight 22 Apr 2005 09:25

Arvo Part, da.. Tocmai vad war photographer, un film nemtesc al carui 'director muzical' e Manfred Eicher (seful casei de discuri ECM) care i-a adus in soundtrackul filmului pe Part, Eleni Karaindrou si David Darling. Toti foarte buni. (Eleni e cea care face muzica filmelor lui Theo Angelopoulos iar Darling, oh well, you'll just have to listen to The Sea.. )

Despre ECM sunt musicwise multe lucruri bune de spus, dar am sa zic doar unul: Anouar Brahem..

Ambra Blu 22 Apr 2005 09:30

Originally Posted by Airlight:

Despre ECM sunt musicwise multe lucruri bune de spus, dar am sa zic doar unul: Anouar Brahem..

Conte de l'incroyable amour.
Piece de resistance - Le chien sur les genoux de la devineresse.

Airlight 22 Apr 2005 09:48

Iti sugerez sa le asculti pe toate mon, 'conte de..', astrakan cafe, barzakh, khomsa, thimar (pe alocuri) si chiar si ultimul, le pas du chat noir, care-i mai negru asa, ca-i ultima poza romantica ce se poarta, dar e inca bun la ascultare..

Si total offtopic, un link bun pe ziua de azi: http://www.indiewire.com/movies/movies_050414dogme.html

europe_east 22 Apr 2005 14:39

Originally Posted by Airlight:

Manfred Eicher (seful casei de discuri ECM) care i-a adus in soundtrackul filmului pe Part, Eleni Karaindrou si David Darling. Toti foarte buni. (Eleni e cea care face muzica filmelor lui Theo Angelopoulos iar Darling, oh well, you'll just have to listen to The Sea.. )

A, inca cineva caruia ii place Eleni... :D Eu sunt topita dupa ea. De Part eu am ascultat doar Litany si De Profundis, si ambele imi plac foarte mult. Nici nu stiam ca face muzica de film.

Multumesc iar de toate recomandarile... I'll go searching... :)

Serghei 22 Apr 2005 15:31

@Nae
Originally Posted by Nae:

for people who have seen him live on stage- he sucks... great instrumentalist, great asshole on stage, and a rotten show.

1.Iasi nu s-a aflat pana acuma pe lista traseelor live-performance-urilor lui DiMeola,asa ca nu iti pot raspunde in cunostinta de cauza.
2.Great asshole on stage-am revazut acuma cateva saptamani concertul lui Malmsteen cu filarmonica din Tokyo si se pare ca a fi gaozar e un trend printre chitaristii liber-profesionisti.
3.Rotten show-acuma sa fim cinstiti,DiMeola nu e nici Pink Floyd sau Led Zeppelin sa o arda psihedelic,ori Rammstein,sa-ti aduca unul in lanturi sa-i dea pule peste cur,nici macar 3SE,unde vezi 10 fetite semidezbracate facand figuratie in spate.

Herzeleid 22 Apr 2005 16:39

Sa intelegem ca ... Rammstein are bad? :?

Bogie 22 Apr 2005 17:00

In nici un caz :)

Jay 22 Apr 2005 17:05

sunt doar normali...

BeNnY 24 Apr 2005 19:28

Gorillaz - Demon Days e noul album. E mult mai techno, instrumental si mai fara voci. Ceea ce e rau din punctul meu de vedere. Si in loc de Clint Eastwood avem Dirty Harry.

All times are GMT +2. The time now is 12:31.