![]() |
Re: Oamenilorrr
Originally Posted by V_Rossi:
care top? |
Probabil Topul CineMagia.
|
Ceva noua despre ... colectia matrix
Primul matrix va fi "reeditat": Original VS NEW STUFF ORIGINAL VS NEW STUFF Si tot din oala asta... "IGN has the official review for the set!" |
Pentru cine nu stie (asa cum nu stiam nici eu pana azi) in seara asta este Matrix Reloaded pe HBO.
|
Originally Posted by Lady_Skar:
|
Stiti cumva daca The Ultimate... dvd set o sa apara si in Romania?
|
Originally Posted by mathias_sandorf:
|
The Ultimate... dvd set
Bine zis. De-abia astept. :w00t:
|
Re: matrix este in literatura romana la Eminescu
Originally Posted by TAMARAINSA:
|
Re: matrix este in literatura romana la Eminescu
Originally Posted by TAMARAINSA:
|
hi everybody
sal sal....nou membru p-aci....vechi pretin cu voi....ca doar la toti ne place matrix...
Referitor la eminescu-ideea de matrix.....te rugam...sau cel putzin eu te rog....POST IT!!! |
Super Trilogie .... pt vremea ei.. eu am ramas fan... HUaaaaaaaaaa LOTR ;) :hmm:
|
Este interesant de vazut si dintr-o perspectiva ...animalahttp://www.themeatrix.com/
|
klumea asta cu The Meatrix. nu-l shtiam :)
|
am dat cu guma asha ca treceti la subiect ca stresul e mare si voi numeroshi ...
|
Primul a fost pur si simplu genial ! A revolutionat industria cinematografiei dar urmatoarele doua ... s-au complicat prea mult.
|
4ever MATRIX :D :X
|
Originally Posted by Dr. Evil:
|
au fost bune in urmatoarea numaratoare:
cel mai bun 1 mai putin 2... si 3 .... |
in my humble opinion, poate era mai bine ca in loc de 2 si 3 sa faca un singur film, da' bun. fara urmarire pe autostrada, fara roboti de lupta , eroisme zioniene si altele. in schimb poate erau binevenite dialoguri mai consistente cu arhitectul si oracolul. sa fi priceput mai bine de ce l-au jucat pe sfori pe bietu' baiat...
sequel-urile au fost unfortunately axate mai mult pe efecte CGI decat pe plot. dar asta e , si le luam ca atare. |
All times are GMT +2. The time now is 12:30. |