Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Asculta, Noteaza si Posteaza (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97674)

MikkaelWolfganger 02 Oct 2013 09:41

9/10

The Dope Show

Tyson_Kyd 02 Oct 2013 10:23

7
HipHopLive: Gani - Bine / Intrinsec / Conventii sociale / Alerta
Armonie tata ! Gani este bestiala :| !!

MikkaelWolfganger 02 Oct 2013 10:37

Armonizeaza si tu cu un link corect.

Twinsen 02 Oct 2013 11:12

L-am armonizat eu. Pacat ca nu pot armoniza si melodia...

MikkaelWolfganger 02 Oct 2013 12:33

Stai sa armonizez si eu.Cu o fata frumoasa nu se face primavara.1/10

Cu 2 insa...
Whitin Temptention feat. Tarja Turunen-Paradise

Tyson_Kyd 02 Oct 2013 20:34

Originally Posted by MikkaelWolfganger:

Armonizeaza si tu cu un link corect.

Stai chill ca link-ul este bine armonizat :)) . Poate am gresit vreo tasta sau ceva, dar eu cand intru in el imi merge :-? . Intr-adevar Gani este o fata draguta si e adevarat ca nu doar cu o fata faci primavara, dar nici cu ce-mi arati tu mie nu se face primavara .
Ai un 5 din partea mea pentru piesa ce-ai armonizat-o . Imi place Tarja, dar nu sunt un mare adept al genului . Era mai impresionanta la Nightwish . Observ ca nu digerati nici rimele bine lucrate ale unei adevarate fete in rap, va bag ceva mai ostil : Ombladon- Tot noi feat. Motzu... s-o digerati pe-asta :)) !

Chelbos 02 Oct 2013 22:56

Originally Posted by Tyson_Kyd:

Ombladon- Tot noi feat. Motzu... s-o digerati pe-asta :)) !

7/10

pentru cunoscatori :D :
Shonky - Cluborama

MikkaelWolfganger 03 Oct 2013 09:15

Link-ul a fost armonizat un moderator, in speta Twinsen.Vezi ca scrie acolo jos "edited by Twinsen".Noi nu prea digeram ce postezi tu in general :)).Incearca si tu alte zone muzicale.Daca o tii numai cu alde Gani(care nici ea nu cred ca stia ce canta) sau Smokey and KREM(pe care prefer sa ii uit), sa stii ca nu o sa primesti prea multe aprecieri(cel putin nu de la mine) ;).

Ah, era sa uit.Sa nu crezi ca are cineva ceva cu tine.Pur si simplu nu imi place muzica pe care o arunci in sectiunea asta :)

Pentru Chelbos.Nu mi-s cunoscator.6.5/10

Ca tot le-a aparut astora filmul.Master of Puppets.

Twinsen 03 Oct 2013 09:55

8.5

Missing (live)

Warning: Somewhat cheesy J-Rock, probabil fetelor le-ar place mai mult. Dar instrumental + voce la inaltime.

Tyson_Kyd 03 Oct 2013 10:39

Originally Posted by MikkaelWolfganger:

Link-ul a fost armonizat un moderator, in speta Twinsen.Vezi ca scrie acolo jos "edited by Twinsen".Noi nu prea digeram ce postezi tu in general :)).Incearca si tu alte zone muzicale.Daca o tii numai cu alde Gani(care nici ea nu cred ca stia ce canta) sau Smokey and KREM(pe care prefer sa ii uit), sa stii ca nu o sa primesti prea multe aprecieri(cel putin nu de la mine) ;).

Ah, era sa uit.Sa nu crezi ca are cineva ceva cu tine.Pur si simplu nu imi place muzica pe care o arunci in sectiunea asta :)

Pentru Chelbos.Nu mi-s cunoscator.6.5/10

Ca tot le-a aparut astora filmul.Master of Puppets.

Mi-am dat seama ca link-ul a fost editat, am si spus "poate am gresit vreo tasta" :)) . Stiu ca nu aveti ceva cu mine, nici eu nu am vreo problema cu voi :)) . Nu are rost sa pun alt gen de muzica, voi le schimbati din ora in ora, am zis sa pun si eu ceva mai complex si extravagant, dar voi nu digerati aceasta complexitate . Ascult cam toate genurile muzicale in afara de manele, muzica populara, house romanesc, tampeniile asiatice si ce scot mai nou ultimele generatii de rock-eri .
Spre exemplu, piesa postata de Twinsen este o abureala, nu stiu cine poate asculta asa ceva !
1 pentru tampenia aia . David Guetta & Chris Willis ft Fergie & LMFAO - Gettin' Over You (Official Video)

White1 03 Oct 2013 10:53

5, mai bine ii dai tot cu hip-hopul :P
Mystic Queen

Twinsen 03 Oct 2013 11:03

Spre exemplu, piesa postata de Twinsen este o abureala, nu stiu cine poate asculta asa ceva !

Apoi deh, aburitul ala a vandut peste un milon de albume intr-o cariera de 10 ani. N-o stiut sa se retraga la timp si acum mai da cate un concert la care vin 10.000 de oameni sa faca misto de el. Pacat de el, nu se poate compara cu Gani si Cedric2k.

MikkaelWolfganger 03 Oct 2013 11:09

Ma intreb cate albume a vandut LMFAO si cati oamenii vin sa faca misto de ei :))

Twinsen 03 Oct 2013 11:23

8

Mesaj Impotriva Rockerilor

White1 03 Oct 2013 11:31

:)) Vad ca inca explorezi lumea fascinanta a fratilor Oprisan. Sau ce sunt ei.

varu 03 Oct 2013 11:34

1

Puneti bai & voi muzica. :P
Tot una de 2 minute & ceva

MikkaelWolfganger 03 Oct 2013 11:40

9/10

Nutshell

Twinsen 03 Oct 2013 13:01

7

Shmechere

Eu ii rog pe aia ce nu inteleg muzica sa nu-si mai de-a cu parerea. Valorile noastre trebuie cunoscute si apreciate.

iiii 03 Oct 2013 20:41

adevarat twinsen :D magna cum laudae 10 plus.
dar inainte de toate , ca sa nu mai fie baliverna inutila despre genuri si pareri , topicul se numeste.... asculta, noteaza si posteaza... nu asculta , noteaza si comenteaza apoi posteaza .

tom and jerry orchestra

Tyson_Kyd 03 Oct 2013 21:46

Originally Posted by Twinsen:

Apoi deh, aburitul ala a vandut peste un milon de albume intr-o cariera de 10 ani. N-o stiut sa se retraga la timp si acum mai da cate un concert la care vin 10.000 de oameni sa faca misto de el. Pacat de el, nu se poate compara cu Gani si Cedric2k.

Nu se compara cu Cedry2k si Gani . Ai auzit de termenul Underground ?! O fi vandut el un milion de albume in Asia, in Europa sau prin America nu stie nici dracu' de el :| ! Daca ne gandim bine, LMFAO au facut vreo 5-6 hituri ascultate de vreo cateva zeci de milioane de oameni... nu 10.000 ! Lasa tampeniile si revino la realitate !

All times are GMT +2. The time now is 12:24.