![]() |
|
7
HipHopLive: Gani - Bine / Intrinsec / Conventii sociale / Alerta Armonie tata ! Gani este bestiala :| !! |
Armonizeaza si tu cu un link corect.
|
L-am armonizat eu. Pacat ca nu pot armoniza si melodia...
|
Stai sa armonizez si eu.Cu o fata frumoasa nu se face primavara.1/10
Cu 2 insa... Whitin Temptention feat. Tarja Turunen-Paradise |
Originally Posted by MikkaelWolfganger:
Ai un 5 din partea mea pentru piesa ce-ai armonizat-o . Imi place Tarja, dar nu sunt un mare adept al genului . Era mai impresionanta la Nightwish . Observ ca nu digerati nici rimele bine lucrate ale unei adevarate fete in rap, va bag ceva mai ostil : Ombladon- Tot noi feat. Motzu... s-o digerati pe-asta :)) ! |
Originally Posted by Tyson_Kyd:
pentru cunoscatori :D : Shonky - Cluborama |
Link-ul a fost armonizat un moderator, in speta Twinsen.Vezi ca scrie acolo jos "edited by Twinsen".Noi nu prea digeram ce postezi tu in general :)).Incearca si tu alte zone muzicale.Daca o tii numai cu alde Gani(care nici ea nu cred ca stia ce canta) sau Smokey and KREM(pe care prefer sa ii uit), sa stii ca nu o sa primesti prea multe aprecieri(cel putin nu de la mine) ;).
Ah, era sa uit.Sa nu crezi ca are cineva ceva cu tine.Pur si simplu nu imi place muzica pe care o arunci in sectiunea asta :) Pentru Chelbos.Nu mi-s cunoscator.6.5/10 Ca tot le-a aparut astora filmul.Master of Puppets. |
8.5
Missing (live) Warning: Somewhat cheesy J-Rock, probabil fetelor le-ar place mai mult. Dar instrumental + voce la inaltime. |
Originally Posted by MikkaelWolfganger:
Spre exemplu, piesa postata de Twinsen este o abureala, nu stiu cine poate asculta asa ceva ! 1 pentru tampenia aia . David Guetta & Chris Willis ft Fergie & LMFAO - Gettin' Over You (Official Video) |
5, mai bine ii dai tot cu hip-hopul :P
Mystic Queen |
Originally Posted by Tyson_Kyd:
|
Ma intreb cate albume a vandut LMFAO si cati oamenii vin sa faca misto de ei :))
|
|
:)) Vad ca inca explorezi lumea fascinanta a fratilor Oprisan. Sau ce sunt ei.
|
|
|
7
Shmechere Eu ii rog pe aia ce nu inteleg muzica sa nu-si mai de-a cu parerea. Valorile noastre trebuie cunoscute si apreciate. |
adevarat twinsen :D magna cum laudae 10 plus.
dar inainte de toate , ca sa nu mai fie baliverna inutila despre genuri si pareri , topicul se numeste.... asculta, noteaza si posteaza... nu asculta , noteaza si comenteaza apoi posteaza . tom and jerry orchestra |
Originally Posted by Twinsen:
|
All times are GMT +2. The time now is 12:24. |