![]() |
tzaka paka
nu ma duc la meci ! tu mergi? |
:) Sunt la munca pan' mai tarziu, deci...niet! Cred ca voi prinde a doua repriza p-acasa !
|
am inteles am inteles :D
oricum daca nu le dam mai mult de 5 , suntem varza |
Gigi Becali a spus că Andorra nu are nicio şansă, pentru că nu are în lot nici un jucător de la Steaua.
|
nu le dăm cinci nici în cele mai optimiste vise ale mele. maxim 3 și poate luăm unul.
suntem cei care au reușit să bată san marino cu 1-0 . Andorra e peste San Marino. |
4-0
|
Cine e pe primul loc?
|
http://www.fifa.com/worldcup/prelimi...ngs/index.html
noi suntem, olandezii au golaveraj 6-1 , au luat un gol de la unguri. noi avem 6-0. |
deci...
1 la mana, am baut Andorra nu Olanda 2 la mana, nu inteleg de ce a facut schimbare de portar. 3 la mana , in urmatoarele 2 meciuri cu Olanda si Turcia, daca scoatem un punct avem valoare! |
Originally Posted by iiii:
|
Originally Posted by iiii:
a sunat nea jiji la pauză:) batem pe turcia și poate batem și olanda |
Originally Posted by chuckyfan:
E greu sa batem una din acestea,chiar daca avem un lot bunicel nu prea stim cum sa ne folosim de el. :-? |
Originally Posted by Pupaila:
de la vant sau se impiedicase intr'un smoc de iarba mai tare? |
care accidentare? cum de? eu cred ca lobontsel se plictisea sa stea intre buturi, si a zis ca vrea un scaun.
|
Originally Posted by bremen1980:
Cat as fi castigat oare daca as fi pariat pe scorul asta ??? :(( Ce cota o fi avut ?? |
nu mare... :D era cam evident ca le dam destule
ce ma intristez e ca ungaria l-a dat 5 si noi 4 |
Diferenta aia de un gol intre scorurile noastre si ale bozgorilor se va achita dupa ce-i ardem cu macar 1-0 la Budapesta ! :)
|
evident ca ii ardem.
eu astept meciurile cu turcia si olanda... dar mai ales cel cu ungaria de la noi de acasa... parca vad ca o sa iasa pe strazi razboi civil |
Gata.Pe 22 martie la Budapesta.Sau unde dracu' s-a juca.Mai vine cineva?iiii?
|
ghost, oare pe unde erai aseară? :))
|
All times are GMT +2. The time now is 03:06. |