Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

iiii 03 Sep 2012 16:29

reivan... perfect de acord cu tine...acolo sa ii bagi, nu cu estonia

ceachi, de la estonieni stiu un portar, joaca la chiajna parca, dar nu-s sigur

reivan 03 Sep 2012 16:31

Originally Posted by iiii:

reivan... perfect de acord cu tine...acolo sa ii bagi, nu cu estonia

ceachi, de la estonieni stiu un portar, joaca la chiajna parca, dar nu-s sigur

Da , Lepmets. E al 2-lea sau al 3-lea portar din lotul lor , nu prinde primul 11

iiii 03 Sep 2012 16:35

despre estonia , ideea e ca au jucat baraj, nu mai stiu cine i-a scos dar ideea e ca au ajuns pana acolo... noi nu!

dar cum am mai zis, sunt optimist. sper sa luam 6 puncte.
oricum eu astept cu mare interes meciurile cu ungaria :D

reivan 03 Sep 2012 16:40

`tu-le mama lor de unguri. Cred ca ala o sa fie singuru meci la care ma bucur sincer daca batem si nu-mi pasa cine a dat gol sau cum a jucat echipa.

chuckyfan 03 Sep 2012 16:40

:)) tre' să le rupem fâșu la unguri. și ei au primul meci cu andorra. bine ar prinde o surpriză:D

iiii 03 Sep 2012 16:42

eu sigur sigur o sa merg pe national arena cand jucam cu unguria, sa vezi ce o sa iasa

eu la tragerea la sorti de zielle trecute de la europa league , ma rugam sa picam cu videoton, dar deh, ne-a picat d-zeu cu molde, dar e ok..

la meciul cu ujpest de acum ceva ani, la sud, si eu tineam banneru ala cu celebrul banc.

Cmd93 04 Sep 2012 11:39

Originally Posted by Valex:

de acord cu tine, insa Cmd93 a zis ca s-a vazut ca Steaua are probleme cand da de o echipa cat de cat buna(vezi Vaslui), eu am vrut sa subliniez ca vaslui e o echipa buna a campionatului, care in meciul cu Steaua a fost dominata clar 60 de min, si doar norocul(sau ghinionul stelei) a facut sa castige, fara merit. Nu am nicio simpatie fata de vaslui.

"Vaslui e una dintre cele mai bune echipe de la noi"...ai spus acelasi lucru ca si mine..e una dintre cele mai bune, nu e cea mai buna. Si nu s-a vazut ca are probleme?..Recunosc ca nu am vazut foarte mult din meci, insa am vazut un rezumat mai amplu. Steaua are 2 mari probleme: portarii si faptul ca nu marcheaza din ocaziile pe care le au, are nevoie de 6-7 ocazii ca sa dea un gol sau in cel mai bun caz 2 goluri. Si mai e inca o chestie..dupa ce primesc gol parca sunt blocati, nu mai reusesc nimic (vezi Trnava, Vaslui, chiar si Otelul). Cand spun ca nu reusesc nimic, ma refer la tabela.

iiii 06 Sep 2012 17:14

frate ghost,

imi pare rau cand aud ce se intampla la U. Sper sa rezolvati odata problema, si sa stirpiti raul ala numit prodanca din ideea clubului etalon al Clujului.

t0nka 07 Sep 2012 12:01

Chelsea offers $70M +Torres for Falcao. Atletico rejects the offer, they only want the $70M.

chuckyfan 08 Sep 2012 21:25

v-am spus că-i batem pe eschimoși? v-am spus?
v-ați îndoit de puterea mea de a prevedea viitorul:D

prevăd că o să ne chinuim cu andorra, dar o să-i batem.

iiii 10 Sep 2012 07:35

acum ar fi frumos sa facem un egal cu andorra..

ma amuza optimismul oamenilor din presa sportiva! faza gen : rio venim!!!

Medicate 11 Sep 2012 13:58

Am incredere in tricolori...am putea ajunge la baraj! Andorra va primi in seara asta vreo 4-5 boabe sa-i saturam de tot!
Stiu ca meciurile grele abia luna viitoare le vom disputa, dar sunt optimist! De mult nu m-am mai bucurat pentru nationala noastra...incerc sa fiu mai roman decat romanii ! :)

iiii 11 Sep 2012 14:08

da frate medicate, sa vedem si sa vedem. sanse sunt dar sa nu ne umflam in pene. iti dai seama ca multa lume doreste romania back la mondiale,dar pentru asta e nevoie de multa munca din partea jucatorilor, apoi presa asta sportiva care e de cacat, sa nu ii mai pupe in dos tot timpul dupa un meci cu rezultat pozitiv.

uite de exemplu ce scandal a iesit ca de ce nu e si sanmartean la lot . asta e decizia lui piturca, el stie mai bine, dar sa vedem ce si cum.

Medicate 11 Sep 2012 14:21

Da, boss, am inteles ce zici!
Dar...romanul tot timpul este nemultumit! Daca nu am fi batut Estonia, ar fi tipat, injurat, urlat, etc. etc. ca suntem prosti, incompetenti, nu avem antrenor, jucatori, fizioterapeuti, etc. Acum nici cand castigam nu e bine: "am jucat cu o echipa de desculti, pfff ne speriam de astia, etc." Niciodata nu va fi bine. Sa apreciem victoria cu Estonia, sa apreciem si victoria de diseara cu Andorra si sa apreciem si alte rezultate bune, nu sa aruncam de fiecare data cu pietre in jucatori, antrenori, etc.

Ziceai de Sanmartean...eu nu l-as lua la nationala daca as fi antrenor. E indolent, figurant, etc. E talentat, dar puturos si trece de la o stare la alta foarte rapid. Nu e un jucator pe care sa-l ai in echipa, poate strica atmosfera oricand. Nu mai avem caractere pozitive in lotul actual...hai sa le dam pace sa creasca. Perioada de tranzitie de la o generatie la alta vad ca n-a incetat, eu mai am rabdare cu ei!

iiii 11 Sep 2012 14:30

sti zicala aia? sa nu ne imbatam cu apa rece!
ca bati estonia, da, e un rezultat pozitiv, cele 3 puncte sunt in dreptul romaniei, dar estonia e un adversar net inferior! daca bateam turcia la istambul sau olanda la ea acasa. atunci pot zice ca da! bravo tricolorilor!!!

Medicate 11 Sep 2012 14:33

Net inferior ? Nu cred. Au ajuns la baraj, sunt peste noi in clasamentul FIFA, eu zic ca e mai multe decat echitabil rezultatul obtinut. Las' ca-i articulam si pe turci si pe olandezi :) ca inainte de Euro 2008 cand le-a bagat mingea-n poarta Goian :> ! Chiar am sperante la primul loc in grupa ! Nu mi-e frica, nu mi-e frica de Bau Bau :) !

iiii 11 Sep 2012 14:35

:))
niste cifre si un clasament nu insemana si adevarul! :D
daca erau mai buni, iti dai seama ca scorul putea fi invers,

zice acum unu la radio, ca s-a dus la national arena sa ia bilete, si casele inchise si cica vb cu unu de la bgs, si ala ii zice : "s-a dat numai un inel" si cica nu mai sunt bilete, dar bisnitarii sunt pe posturi.

Medicate 11 Sep 2012 14:36

:)) Stau hienele la panda dupa lesuri !

iiii 11 Sep 2012 14:38

dap.
dar eu nu inteleg ceva
de ce mama masii, meciu asta cu andorra, care e un meci simplu... nu l-=au facut in provincie? cluj, piatra neamt, ploiesti, etc?
de ce? ca sa vanda bilete la un singur inel si apoi sa zici ca nu vine lumea la meci? macar in provincie era stadionu plin, ca se venea la meci.

Medicate 11 Sep 2012 14:41

Am citit o stire cum ca s-ar fi vandut 8000 de bilete si au suplimentat la casele de la Arena Nationala bilete. Se asteapta undeva la 15-16000 de suporteri!

All times are GMT +2. The time now is 05:00.