![]() |
|
4/10 Poate e ceva personal care te face sa iti placa melodia respectiva dar pe mine nu m-a prins
Noah And The Whale - Waiting For My Chance To Come |
Originally Posted by Redy:
|
Suntem Generatia care duce Imparatia Ta P.S. Melodia asta nu am pus-o la misto cum ar putea crede unii si nici ca propaganda crestina. :)) Ma uitam in seara asta la niste videoclipuri cu Sunny Tranca si mi se pare ca face o treaba buna din punct de vedere muzical si nu numai. |
8+/10 doar pentru muzica. De ce + ? Pentru disclaimerul necesar. :D Versiurile, chiar daca sunt pe un subiect care nu ma intereseaza, mi se par a fi "placeholdere". Nu pot sa nu aduc in discutie Cartman's Christian Rock Band: https://www.youtube.com/watch?v=81ibVbxkjnA :))
Lana Del Rey - Ride (Barretso Remix) PS: M-am dus sa vomit un pic dupa melodia respectiva. Ignoranta nu e scuza pentru talentul cu care s-a nascut individul respectiv. |
|
Cu siguranta. :) Daca foloseste mizeria aia de carte pentru a face o schimbare in bine si in altii atunci nu merita decat si mai mult respect pentru ca e de apareciat puterea de schimbare a omului. In plus, Iisus e cel mai tare supererou, restul e mai dubios.
|
|
|
|
7/10
Mi-a placut foarte tare albumul Trouble Will Find Me de la The National.Asa ca, iata o monstra din el Fireproof |
|
|
|
|
|
5/10.Doar pentru calitatile vocale ale duduilor, ca in rest m-am enervat cumplit pe toata durata piesei.
Passanger.James Blunt reloaded and upgraded. |
Originally Posted by MikkaelWolfganger:
|
Probabil pentru ca mi-am permis sa ma uit si la video, asa ca am fost influentat negativ de imagini.Sa vad 3 tipe asiatice pe scene ma duceau direct cu gandul la trupe de asian pop...un gen pe care personal il detest, plus ca m-a terminat zbantuiala.Apoi pe partea de sunet: vioara intervine neinspirat , influentele alea de rock mi-au cam displacut, iar cel mai mult m-au stresat cand incepeau sa cante sus.Cantau bine, dar azi nu sunt pregatit pentru urlatori.
|
|
All times are GMT +2. The time now is 01:22. |