![]() |
La mine n-ar fi o problema foarte mare distanta,daca se face deplasare organizata,is acolo indiferent de cirecumstante.
|
oricum , pana in 2013 mai e. tot ce ma rog e sa nu terminam in grupa sub ei.
|
|
Cocosul galic a fost jumulit de catre suedezi si dupa parerea mea nu are sanse impotriva Spaniei iar Anglia a batut datorita gafei de proportii facuta de Pyatov.
Anglia-Italia are sanse mari sa fie cel mai urat meci din tot turneul daca ne luam dupa jocul celor doua. Imi pare rau pentru Suedia,care a jucat cel mai deschis fotbal de la Euro pana acum. |
kriss,
nu conteaza cum joci fotbal! conteaza rezultatul final. ca joci urat ori prost, ori ai parte de gafe, e fotbal si fotbalul se joaca pe greseli si pe goluri da? asa a castigat si chelsea UCL , si eu am zis, daca ia chelsea UCL eu pe facebook o sa am la avatar steagul angliei 3 luni... asa ca ce? suedia a jucat deschis, frumos, dar uite ca scoru nu a fost in favoarea lor. cacat se intampla! cat despre anglia, sti bine ca sustin fotbalul englez, si indeosebi nationala lor, si uite ca au trecut de grupe. fara sa fie favoriti, fara sa bata primul meci cu 4-1 ( vezi rusia) fara sa joace titi-kaka. oricum, ma amuza si ma intristeaza cazul olandezilor, care finalisti in africa de sud... acum pleaca din grupe... offf si daca stai si studiezi lotul lor.. ce jucatori, ce echipe de club, incerci sa intelegi si nu iti dai seama cum naiba au plecat cu 0 puncte. intelegi ce vreau sa zic? |
Eu am zis dinainte ca n-o sa faca nimic Olanda de cand am vazut apararea cu care s-au prezentat la Euro.Intotdeauna au fost deficitari la capitolul asta si vor fi in continuare pentru ca Eredivisie nu e un campionat unde se produc fundasi de calitate,de fapt e tocmai invers pentru ca apararile sunt catastrofale acolo.
In prima instanta e corect ca rezultatul conteaza dar conteaza si maniera obtinerii rezultatului pentru ca daca e obtinut cu antijoc,e foarte posibil sa-ti lase un gust amar dupa. Exista multa lume care ar prefera ca echipa lor sa castige un trofeu prin antijoc din frustrare,dar totusi,sa nu ajungem asa de orbi incat sa sacrificam spectacolul pentru ca pana la urma de asta vine lumea la stadion,nu ca sa vada meciuri ultratacticizate sau trageri repetate de timp de dragul de a ridica un trofeu la sfarsitul celor 90 de minute.;) |
Cred ca arbitrii care stau pe linia portii incep sa fie degeaba. Aseara nu a fost prima greseala de la acest Euro. Pacat de Suedia care a condus in toate meciurile si tot a fost eliminata.
|
asta e. eu nu cred ca franta o sa faca ceva pe viitor in acest european.
|
|
Originally Posted by brax:
Tare :)) Se pare ca e in fiinta grecilor sa se apere lenes tot meciul si sa ciupeasca un gol norocos chiar cand te-ai plictisit sa-ti mai bati capul cu ei. Dar nemtii n-au nici o scuza ca nu l-au bagat titular pe Karl Marx (in locul lui Beckenbauer care parea total depasit de miza meciului). Se vedea clar ca e cel mai in forma (ce ruperi de ritm pe tusa dom'le !) si putea face diferenta daca ar fi jucat de la inceput. |
Marx sa faca diferenta? *sigh* Evidently not. What a shame. Ar fi fost pasibil de eliminare din cauza protestelor. :))
|
|
![]() 11-le Greciei: Nix-Euros - Krisos, Insolvenzos, Kreditos, Bankrottos - No-Liquidos, Pleitos, Ruinos, Blanks - Geldwegopolus, Fiaskos. |
brax, poza aia merge pe facebook de cateva zile.. am distribuit-o si eu..
am vazut si eu aseara meciul, tzaka paka |
Writing football history
Germany set new world record with 15th consecutive win http://www.goal.com/en/news/2898/eur...onsecutive-win Sieg ! Sieg ! :-bd |
și vor mai fi încă două, la acest turneu;)
|
Speram.
|
franța n-a jucat nimic aseară. cred că cei de la real madrid l-au plătit pe Benzema să dea pase la adversar. Cred că am numărat cel puțin 4 pase simple, care le dă la adversar.
spania nu știe mai mult de atât. dă un gol și după se apără cu 11 oameni. m-am săturat de tot ceea ce înseamnă fotbalul iberic. în seara asta joacă altă echipă asemănătoare spaniei, italia. sper să bată anglia. |
lol. Anglia e mult mai defensiva decat Italia la acest turneu final. Si nu defensiva bazata pe tehnica si pe posesie ca Spania, ci defensiva rigida in stil primitiv.
|
Sincer, Spania a inceput sa ma plictiseasca si pe mine (nu credeam c-o sa ajung sa zic asta). Ar fi cazul s-o elimine careva already. Dar e atat de greu sa-i dai gol :-<
In schimb la Germania apararea ma cam ingrijoreaza (in special Boateng, care pare mai util cand urca decat pe postul lui) |
All times are GMT +2. The time now is 05:33. |