![]() |
nu baga nimeni in seama portocala mecanica?
|
Originally Posted by iiii:
Aia n-au absolut nici o sansa! Cu Roy Hotdog la carma si lotul ala de 2 lei care l-a convocat,ce te astepti?Spre exemplu,cum sa-l aduci pe Kelly in locul lui Cahill cand ai de ales intre Ferdinand si Richards?Omu' inca le face favoruri celor de la Liverpool chiar daca l-au dat afara pe usa din spate.:| Despre Olanda nu stiu ce sa zic,dupa parerea mea ei intotdeauna au stat prost in aparare si acum nu e nici o exceptie: Khalid Boulahrouz (Stuttgart), John Heitinga (Everton), Joris Mathijsen (Malaga), Ron Vlaar (Feyenoord), Wilfred Bouma (PSV Eindhoven), Gregory van der Wiel (Ajax), Jetro Willems (PSV Eindhoven). Chiar daca au ajuns in finala CM 2010,eu nu-i vad mai sus de sferturi/semifinale. Tot Germania si Spania raman favoritele dupa parerea mea,sunt cele mai echilibrate echipe ca lot si stil de joc. |
Lăsați Spania, le ajunge...
Germania FTW! |
acum sa vedem , sunt curios ce tara o sa fie " surpriza" acestui european. oricum, grupa B e de urmarit
|
Ce va ziceam de Olanda?Nu poti sa emiti pretentii la castigarea campionatului european cu apararea aia.De fiecare data cand lansa Danemarca cate un atac(rar) spre poarta Olandei,era pericol.
Germania a batut desi pentru o lunga perioada de timp a fost echilibrat meciul si daca o bate si pe Olanda atunci portocala mecanica e out. |
LOL Cotele pt scor corect la Spania - Croatia au disparut instantaneu, brusc si dintr-odata.
Remember Suedia - Danemarca 2-2 la Euro 2004 ? Well, it's THAT situation again :)) |
si pana la urma, dupa incidentele de aseara, cand suporteri croati au aruncat in balotelli cu banane si faceau ca maimutele de cate ori atingea mingea.... oare ii mai omoara? asa cum declara?
|
toate meciurile de la europene numai pe TVR. am scapat de tumoarea numita dolce!
|
Mie unul mi se pare penibil sa dea 1 meci la TV si pe celalalt pe internet,unde daca intri pe site cu 5 minute inainte sau inceapa sau chiar in timpul meciului trebuie sa dai refresh dupa refresh cu speranta ca se va conecta intr-un final pentru ca nu e destula banda.
Nu mai zic de comentatori,care-s mediocri cel mult. |
:-h tovarisch
|
felicit reprezentativa olandei! dupa ce a fost finalista la mondialele din africa de sud, acum... doar locul 4 in grupa, si 0 puncte! =D> =D>
|
poate-i batem și noi în preliminarii. pierdem cu estonia și andorra și batem olanda și turcia=))
|
in preliminari, doameeee abia astept meciurile cu ungaria! pfffff doamne ce o sa iasa! abia asteptB-)
|
Bănuiesc că şi ghost de abia le aşteaptă...
|
Inger ingerasul meu,eu ma rog la Dumnezeu sa se joace meciul cu Ungaria la Cluj. O:-)
|
mai mult ca sigur meciul respectiv v-a fi in buc pe national arena.... abia astept! uf uf.
cat despre meciurile de aseara... chiar mi-a placut cum a jucat croatia... dar deh... |
cre' că o să se lase cu meciuri decise la masa verde:)) acum depinde cine are suporteri mai periculoși...
|
eu nu uit cand au venit aia de la ujpest in bucuresti la meciul cu steaua. era un clip pe youtube cu suporteri maghiari coborand din tren... gizz.. numai namile de oameni.
|
Lasa sa se joace meciul cu Turcia si Olanda pe National Arena,lasati-ne si pe noi sa avem parte de putina actiune.Oricum o sa fie meci cu grad mare de risc oriunde s-ar juca,desi cred ca aici o sa fie mai rau.Eu sper sa ajung la ambele meciuri,si de aici si din Ungaria,chiar daca o sa ma intorc mai greu de acolo :D.
Nu ca as fi fan al Stelei,dar chestia asta mi-a placut http://www.youtube.com/watch?v=Q68mN...eature=related |
ghost. , o sa ma uit la clip cand ajung home.
cat despre meciul cu ungaria, logic ca o sa fie un meci un grad maxim de risc, de violente de tot. la meciul din romania, o sa merg sigur, oriunde o sa se joace. dar la meciul din ungaria, acolo nu stiu daca e ok sa merg... 1 la mana ca e departe de bucuresti, 2 la mana, nu cunosc budapesta, nu am pe nimeni acolo, dar daca se face plecare din bucuresti cu autocarele... atunci o sa ma gandesc serios. |
All times are GMT +2. The time now is 14:14. |