Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent film vizionat. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84967)

Serghei 07 Apr 2006 06:24

The Three burials of Melquiades Estrada-cel mai bun dintre filmele de la Cannes de anul trecut,vazute de mine.

Faces(John Cassavetes)-Holy shit,this is cinema.

M0n0 07 Apr 2006 17:15

Cheaper by the Dozen - 7/10 comedie lejera, prea lejera (daca exista asa ceva) ... oricum a mers perfect pe o astfel de vreme (innourat ... awsm) o groaza de personaje, fiecare e diferit chiar daca sunt frati ... oricum e distractiv sa vezi ce fac intreg filmul...dar acesta nu prea are o "destinatie" plotul e slab si nedefinit...din nou, lejera. Ma gandeam ca tot am sa ma uit la CbtD2 zic sa il vad si pe primu.

jeleu 07 Apr 2006 17:48

long list.

Domino 3/10 wtf??????

Richard Pryor Live on the Sunset Strip 9/10 laugh out loud funny dar si emotionant, cand vorbeste despre accident sau copilaria in bordel. RIP Richard

0.15/10 don't ask......

The Big One 3/10 Michael Moore facand stand-up :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

Complaints and Grievances 8.5/10 Se vede ca a imbatranit, dar Carlin este in continuare extrem de sharp

Kingdom of Heaven 7/10 destule chestii care nu mi-au placut si despre care n-am chef sa vorbesc acuma. Dar compensate de asediu, extrem de bine realizat, si de Eva Green, extrem de bine realizata

gionloc 07 Apr 2006 18:04

Originally Posted by jeleu:

Domino 3/10 wtf??????

The Big One 3/10 Michael Moore facand stand-up :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

scuze, dar nu ma pot abtine sa nu intreb:

e greu in uzina? :P

Airlight 07 Apr 2006 18:11

:lol:

jeleu 07 Apr 2006 19:18

Originally Posted by gionloc:

Originally Posted by jeleu:

Domino 3/10 wtf??????

scuze, dar nu ma pot abtine sa nu intreb:

e greu in uzina? :P

well, it's hard out here for a pimp

raptor 07 Apr 2006 19:37

.misto avatar. sa revenim la subiect, totusi.

lbzk 07 Apr 2006 20:33

tocmai am vazut The Elephant Man (1980). desi filmul are un subiect sensibil, nu incearca sa faca oamenii sa planga...de aceea e si alb-negru. este un film lucid

Nightwane 07 Apr 2006 20:37

come on, sfarsitul e a total tearjerker da' in sensul bun. deprimant rau de tot.

Pitbull 07 Apr 2006 20:40

Pe mine, în prima fazä, m-a dezamägit crunt.
Pe urmä, am aflat cä era dupä un caz real, am citit viata lui John Merrick, l-am väzut dintr-o cu totul altä perspectivä si l-am înteles!
(Bre Ibzk, tu nu esti Brasil din V.V. forum?)

lbzk 07 Apr 2006 20:46

Originally Posted by Pitbull:

Pe urmä, am aflat cä era dupä un caz real, am citit viata lui John Merrick, l-am väzut dintr-o cu totul altä perspectivä si l-am înteles!
(Bre Ibzk, tu nu esti Brasil din V.V. forum?)

ba da, da' acolo am ales sa nu folosesc acest nick
de cand am inceput sa ma uit am stiut ca este bazat pe un caz real, doar scrie la inceputul filmului :D si tocmai d'asta am spus ca nu e un film care se vrea emotionant (pana la lacrimi), pt ca reda ceva ce s-a intamplat. sincer, la povestea prezentata se putea face un film extrem de lacrimogen. singurele lacrimi pe care le-am vazut pe fata lui John Merrick au fost de bucurie si nu de suparare. era destul ca ducea o viata nasoala, daca mai si plangea de durere sa fii vazut atunci suspine in sala de cinema
cat despre sfarsit, m-am bucurat ca bietul om si-a gasit in sfarsit linistea

BeNnY 08 Apr 2006 02:52

Dancer in the Dark - 10/10 - Sau 11/10 sau whatever.... intr-o lume stearsa in care doar visurile isi permit culoarea. Poate o sa revin dupa ce-l mai gandesc. Dar probabil ca nu.

ps mersi leonard ca am fugit la film cand am vazut mesajul tau de la de vazut la tv

gionloc 08 Apr 2006 11:46

Originally Posted by Pitbull:

sint un fan lynch, dar, tot asa, filmul asta nu m-a prins din prima.. (fata de Lost Highway, Mulholland sau Eraserhead, Blue Velvet, WaH).
admirasem doar intrarea aceea industriala prin palaria omului elefant. apoi am citit despre Merrick si am revenit asupra filmului... :)

Alex Leo Serban 08 Apr 2006 12:14

este filmu prin care l-am descoperit pe lynch - a fost prezentat la buc. prin anii 80, la un festival al filmului brit.
a ramas unul din filmele mele preferate, one of my all-time lynches :love: - inainte de 'wild at heart' (caruia-i prefer 'blue velvet') sau de 'mulholland drive' (caruia-i prefer 'lost highway')... oricum, cred k -in sheer emotional load - este singurul care poate sta alaturi de 'the straight story'.

cit dspr 'dancer...', i think it's a flawed masterpiece: 8.5/10

Nightwane 08 Apr 2006 12:41

Originally Posted by Alex Leo Serban:

oricum, cred k -in sheer emotional load - este singurul care poate sta alaturi de 'the straight story'.

i hate it when you're right.

Alex Leo Serban 08 Apr 2006 12:58

i know honey. that's why i'm giving u every opportunity to do so :P

Nightwane 08 Apr 2006 12:59

as the indians say: no broblem, no broblem.

M0n0 08 Apr 2006 22:48

Get Rich or Die Tryin' - 5.5/10 nu stiu exact ce m-a impins sa vad filmul pentru ca mie si asa nu imi place 50 Cent in melodiile lui ca sa nu mai vb de film...care e facut bine, regizat si astea dar din cauza lui 50' care nu e un actor a facut sa scada calitatea filmului mult prea de tot...oricum nici ratingu pe care il are pe imdb nu il merita. Ma mir daca 50 cent chiar are un copil...daca tot e un film bazat pe viata lui (stiu doar ca e rapper si ca "He got shot nine times!!!" dar restu nu stiu cat de reale sunt...anyway, un film care poate ramane nevizionat...doar daca vrei sa vezi un film care s-a luat dupa 8 Mile...

Bulumulu 09 Apr 2006 02:55

the rage: carrie 2 (1999) 2/10
prea mult carrie 1 revival si degeaba, nu se ridica la nivelul primului - un deja vu ff slab, si golit de semnificatia din filmul lui depalma

The Jew 09 Apr 2006 10:58

hm... filme vazute in ultima vreme...

pai filmul care m-a scos din casa a fost IceAge 2, pe care, totusi, tind sa-l incadrez in categoria filmelor care nu vor mai ajunge niciodata la `performantele` primei parti. sper insa ca nu se va prelungi aberant, cum s-a intamplat in cazul `final destination` care, dupa ce ca they`ve gone and did it, au facut si a treia parte, mai are si final deschis, si analogul sau din neamul thriller-horror-crap ur pants, saw, care ne lasa tremurand, asteptand si a treia parte de sadism si violenta gratuita.
zilele astea insa am mai vazut si basic instinct 2 la care m-am minunat numai de felul in care arata sharon stone. look, sweety, that`s called lyposuction... BI 2 s-a indepartat de suspansul din prima parte, stone s-a maturizat si poarta lenjerie, si intentia de a crea un psihologic mi se pare legitimata numai in masura in care personajele aveau potential. acum, ce a iesit e alta treaba... mai exact, am sa dau un 9/10 suav ice age si un 4 cu indulgenta BI. rusine sa le fie![/i]

All times are GMT +2. The time now is 05:44.