![]() |
pai, initial era o coregrafie, in care era chipul lui lacatus!
dar a fost interzisa nu stiu de ce, asa ca s-a luat decizia sa fie just : MORI MITICA |
Da, stiu ca era Lacatus si ca din cauza interdictiei respective au modificat - dar modificarea asta as fi vrut-o mai desteapta. ;)
|
Era incitare la violenta daca punea chipul lui Lacatus!Daca s-ar si indeplini mesajul de pe coregrafie ar fi extraordinar.
|
deci ma rog la barbosu, sa nu ia cfr titlul , sa ii batem noi, si U, si vasluiu sa piarda cu U, si sa se termine balciul asta blatistic
|
Nici U n-o sa vrea sa castige la Vaslui.Desi nu stii niciodata,poate isi da Vasluiul 2 autogoale si se termina 0-2.
|
|
Originally Posted by ghost90:
|
frate ghost , daca bateti astazi, ai 3 beri de la mine. daca faceti egal, ai 1 bere. daca pierdeti ciuciu berici.
ca la puncte:) |
Ba ce bine mi-ar prinde amu vreo 3 beri :D.
|
Bre, 4i, contribuim la berile lui Ghost daca ne scoate "U" campioni - il punem sa inoate-n bere! B-)
|
dap.
il chemam in bucuresti si in imbatam! :D vi azi la concert cargo? |
Concert nein, iar sedinta, apoi meciul de la Cluj. ;)
Da, normal, il ducem la Argentin pe Ghost. :D |
Nu stiu de ce mai visati voi stelistii la campionat. Daca Cfr se incurca de U si Steaua bate la Cfr, degeaba toate rezultatele astea daca Vaslui bate U Cluj in ultima etapa. :)) deci mai visati in continuare.
|
pai speram. de ce sa nu speri cand inca mai exista sanse. chit ca sunt mici. capisci manusa?
pai da, in Argentin la bodegareala! |
pai nu zic ca nu trebuie avuta speranta, chiar daca trebuie sa se intample multe lucruri in favoarea Stelei......dar dupa mine, sunt sanse slabe.
Eu, totusi sper sa ia Vasluiul :) |
decat cfr e de 1000 de ori mai bine sa ia vasluiu! :D
de vrei poti veni si tu in vatra de cultura si civilizatie numita argentin cand vine ghost sa primeasca berile, asta daca o sa vina si daca o sa bata diseara! |
Ghost îți dau eu o bere, nu trebuie să bată sau să piardă U. Doar să ne vedem pe la TIFF. :P
|
Oh, crap! Din ce penalty caraghios au luat franarii titlul! X(
Lasa, Ghost, ca tot iti dam niscai beri daca ne vizitezi. Nu, 4i? ;) |
deci...
trec ieri prin fire... vad scoru : 2-1 pt U, si zic wow , se pot intampla minuni. daaaaaaaaaaaaaaar.... peste 2 ore de baut grav intr-un moment de luciditate, rog un prieten sa se uite pe un smecher phone, sa imi zica scoru si cand imi zice... seara a devenit urata. asta e! dar sunt fericit ca am terminat campionatul asta blatistic peste rapid si mai ales peste dinamo! ( poate Liviu- sa imi zica orice acum, ca stiu ca e dinamovist, dar dinamo era la 8 puncte de steaua si acum e la 6 puncte in urma stelei) haha si referitor la berici... daca fratele ghost apare in buc, ii facem noi instructajul carciumaristic corespunzator si benefic rinichilor |
Bien sur! Stii unde ar mai merge sa-l ducem? La Oktoberfest! Parca Selari ii zice strazii...:-S
|
All times are GMT +2. The time now is 05:35. |