Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

Gaandalf 14 Oct 2004 12:40

Originally Posted by jackpot:

un pic asa...

k bine zici ... un pic... sa vedem ce facem akum pe 17 noiembrie cu Armenia shi poate da BUNUL DUMNEZEU shi se simte shi nea' Puiu shi demisioneaza pana in Martie cu portocala mecanica.

Jay 14 Oct 2004 14:03

Scria in Catavencu ...
Cica Nea Puiu pupa icoanele nu ca sa castigam noi, ci ca sa nu-l dea astia afara de la echipa nationala.. :D

Gaandalf 14 Oct 2004 14:20

Originally Posted by Jay:

Scria in Catavencu ...
Cica Nea Puiu pupa icoanele nu ca sa castigam noi, ci ca sa nu-l dea astia afara de la echipa nationala.. :D

cea mai tare faza pe ziua de azi ... nota 10 jay ... :lol:

Ionutz55 14 Oct 2004 19:53

m-am uitat pe eurosport, deocamdata avem 9pcte ca si Finlanda, Olanda are 4. eu zic sa ramanem optimisti. un pic asa...

Nu vad bine natzionala lui "nea puiu" cu a lui ASIA Roma, prevad ca ne vom incurca si noi cu Finlandezii si Macedonia:(
Daca nu ii batem pe olandezi in martie acasa, nu cred ca avem sanse de calificare...

jackpot 15 Oct 2004 12:19

Am vazut si eu la Tv un interviu cu Iordanescu, care zicea ca daca reusim sa ne pastram printre primii in grupa vom avea o sansa. Dar dupa cum se vede Olanda si Cehia se apropie incet dar sigur de punctajul nostru. Sa nu mai spun ca si Finlanda are 9 puncte.

Ionutz55 18 Oct 2004 14:50

Mutu prins dopat cu cocaina

Ce zicetzi de scandalul in care Mutu "ar fi fost depistat pozitiv" cu cocaina la un test anti-doping ???
Eu zic ca este doar o inscenare...pt al da afara de la Chesea, deoarce ii costau prea multzi bani sa il tzina si sa nu joace

herbert 18 Oct 2004 15:52

din pacate pentru el, se pare ca e mai mult decat o "inscenare". baiatul venea vertiginos spre asa ceva. se debilizase complet. ii inflorea nesimtirea la umbra fustelor in floare. cred ca e terminat, spre invatatura, sper, a celorlalti.
oligofrenul acesta se freza de 5 mii de euro, dar nu l-a lovit ideea (nu l-a sfatuit nimeni, probabil) sa doneze cateva calculatoare unei scoli prapadite din Romania. nu merita compasiunea mea.

Ionutz55 18 Oct 2004 22:08

Mutu a recunoscut ca s-a dopat :( , sincer imi pare rau pt el...
Mutu - Game Over
Adidas si Pepsi au anuntzat ca vor rezilia contractele cu Mutu, daca tot ce s-a anuntzat pana acum va fii oficial, repet Mutu a recunoscut ca s-a dopat pt a primi o pedeapsa mai mica...

Jay 19 Oct 2004 11:58

Cocco Mutu

Ioan Becali impresarul lui Adrian Mutu a facut cateva dezvaluiri senzationale. Adrian Mutu a picat la testul anti doping inainte de a veni la meciul nationalei de la Praga, iar antrenorul lui Chelsea, Murinho, a fost de acord sa ascunda adevarul daca Mutu isi retrage declaratiile defaimatoare la adresa sa, in care il facea mincinos pe antrenorul lui Chelsea. Din cauza ca Mutu a preferat sa sfideze pe toata lumea, inclusiv pe Ioan Becali, acest lucru s-a intors impotriva lui.

MinRep 19 Oct 2004 14:01

Originally Posted by Ionutz55:

Mutu - Game Over

Pai, si-a cam cautat-o... :hmm: Si, imi pare rau sa o spun, dar cred ca, intr-un fel, chiar merita chestia asta.

Ce sanctiune i-au dat, pana la urma?

Pinky 19 Oct 2004 16:39

Nu se stie inca.
Daca zvonul s-ar adeveri, Adrian ar pierde nu mai putin de 14,1 milioane de euro. Din acestia 300.000 sunt banii de la Adidas. De asemenea, Pepsi ar putea rezilia contractul de 1,5 milioane euro pe care el il semnase pe doi ani, cu drept de prelungire pe inca doi. De asemenea, Mutu ar putea fi licentiat de clubul sau, cu care mai are un contract valabil pentru trei ani si jumatate. Astfel el ar pierde salariul, adica trei milioane de euro pe sezon.

Ionutz55 19 Oct 2004 19:32

Contractul lui Mutu cu Adidas este in valoare de 1,2 euro, din cate stiu eu...
In cazul in care testul B va iesi si el pozitiv ( in 99% din cazuri asa se intampla) atunci Mutu va avea o suspendare de minim 6 luni pana la 2 ani
Fostul porar al lui Chelsea, Mark Bosnich a fost prins in 2003 dopat cu cocaina si a fost suspendat 9 luni, deci cred ca si Mutu va avea parte de o suspendare in genul lui Bosnich
Daca va fii gasit pozitiv, Chelsea poate sa ii rezilieze contractul, ceea ce asteptau de multa vreme, iar Pepsi vor face si ei acelasi lucru, deja Chelsea a scos tricoul cu Mutu de la vanzare, deci a cumparat asa ceva, putem spune ca are un tricou "de colectzie" :D :P
Dupa ce isi va ispasi pedeapsa, va fii mai greu pt el sa fie achizitzionat de alta echipa de top, nimeni nu vrea "drogatzi" (vezi cazul Maradona) si cariera lui o va lua in jos...si totusi dupa catziva ani de lipsa de pe gazonul de joc, nu va mai avea niciodata aceiasi forma care l-a consacrat :(

Nae 19 Oct 2004 19:45

stai linistit ca-si gaseste el unde sa joace... mai sunt si cluburi din alea in arabia saudita sau emiratele unite, care il vor lua si dopat...
asa ca nu zic sa incepem deja sa-i plangem de mila, pentru ca in fotbal totul este posibil :D

herbert 19 Oct 2004 19:55

imi spune cineva, poate Ionutz care mananca fotbal pe paine, cine e personaju' din fotbalul romanesc care a spus presei ca locuieste in blocnotes? nu i-am retinut numele, dar am retinut "povestea", pt ca am ras cu pofta. mai joaca "animalutza" asta pe undeva? e cumva militzian? :P

Real Madrid - Dinamo Kiev: 3-1

Pinky 19 Oct 2004 20:35

Originally Posted by herbert:

imi spune cineva, poate Ionutz care mananca fotbal pe paine, cine e personaju' din fotbalul romanesc care a spus presei ca locuieste in blocnotes? nu i-am retinut numele, dar am retinut "povestea", pt ca am ras cu pofta. mai joaca "animalutza" asta pe undeva? e cumva militzian? :P

Personajul e Claudiu Raducan. Cand facea declaratiile astea era la Steaua, acum nu stiu unde a ajuns dupa ce l-au vandut. Mai spunea si ca a auzit de la colegi ca au iaht si el credea ca e marca de masina :D

TLD 20 Oct 2004 20:29

Mutu a recunoscut ca s-a dopat :( , sincer imi pare rau pt el...
Mutu - Game Over
Adidas si Pepsi au anuntzat ca vor rezilia contractele cu Mutu, daca tot ce s-a anuntzat pana acum va fii oficial, repet Mutu a recunoscut ca s-a dopat pt a primi o pedeapsa mai mica...

Stati calmi ca nu moare el in alea 6 luni in care va sta pe banca... In cel mai rau caz isi vinde iahtu si masinuta. :P Juve din ce am inteles il mai vrea chiar si acu dupa scandalul asta.. sigur conditia ar fi sa nu fie suspendat. Alte variante ar fi Shahtior sau chiar sa ramana la Chealsea.. care l-ar vrea in continuare la echipa, insa cu un salariu de 20 de mii de euro pe sapt...

In alta ordin de idei... in cateva minute incpee marele meci al serii din cl Milan vs Barca (fav mea... :love: ). La ce echi[pa are barca anul asta ar fi pacat sa nu ia titlu, cupa si cl-ul anul asta! :D

Ionutz55 20 Oct 2004 20:42

Mutu ar putea sa fie suspendat pana in 6 luni sau chiar deloc, nu intre 6 luni si 2 ani, in ultimul caz primea minim 1 an, deoarece se supune la un program de reabilitare, care consta in vizita la psiholog timp de o ora in fiecare zi. Este bine sa isi bage mintzile in cap, acum, indiferent ca va fii suspendat 1 luna sau 6, deoarce Juve si At. Madrid inca il mai doresc, ar fii pacat sa isi rateze cariera dintr-o tampenie...
Eu consider ca si Mourihno are partea lui de vina in acest scandal, deoarece daca il folosea pe Mutu in teren acesta nu ar mai fii fost preocupat de alte actzivitatzi extra-sportive.

Un articol din Prosport

Mutu in cursul zilei de azi a fost in vizita la un psihiatru, inainte de a pleca la Roma. Aceasta vizita, se pare ca este inceputul procesului de reabilitare a jucatorului, ceea ce ii va aduce si o pedeapsa mai usor de suportat din partea FA. Daca se tine de cuvant si urmeaza pas cu pas procesul, atacantul nationalei ar putea primi doar pana la 6 luni de suspendare, maximum, dar presa britanica recunoaste ca ar putea primi o pedeapsa mult mai mica.

"Victor Becali a declarat: "Adrian va icepe un program de consiliere psihologica in Londra, probabil de vineri. Acest program va consta in vizite de o ora pe zi. El a inteles ce i s-a intamplat si este foarte cooperativ. Astazi se pare ca si-a revenit la normal, dupa aceste cateva zile de cosmar".

Se pare ca Juventus si Atletico Madrid isi mentin interesul pentru Adrian si sunt foarte atente la evenimentele petrecute in Londra. "

In privintza meciului de ieri am fost dezamagit de prestatzia lui Real:(, iar astazi pronsticul meu este MIlan - Barcelona 2-1 :D

TLD 20 Oct 2004 20:47

Bate barca cu vreo 2 goluri avans... Milanul numai e milanul de acu 2 ani... Ai ca m-am dus la meci... Forumeala palcuta pe aici! ;)

jackpot 21 Oct 2004 11:29

Sincer imi pare rau de Mutu. Ce data a "prizat" un pic. A vrut sa vada si el cum e. Si ce daca nu a oprit in fata lui "Garcea" pe strazile Bucurestiului?
Mai stiu un pilot de Formula 1 caruia i s-a luat permisul pt. ca circula pe strzile Parisului cu 300 la ora. Sper sa nu se descurajeze de tot rahatul!

M_olecula 22 Oct 2004 18:25

toti vorbiti de mutu acum cand steaua a mai "spalat" imaginea fotbalului romanesc , nici nu apreciati !!

MinRep 22 Oct 2004 21:25

Sincer imi pare rau de Mutu. Ce data a "prizat" un pic. A vrut sa vada si el cum e.

Imi place declaratia lui finala: "Am luat droguri ca sa-mi imbunatatesc performantele sexuale!" :lol: :lol: :lol: E de rasu' curcilor... Bine ca a avut ieri Steaua noroc si, poate, cu inca putin, se califica mai departe si uita lumea de Mutu...

Pinky 25 Oct 2004 14:27

Rapid - Dinamo: 2-1 :D

Jay 25 Oct 2004 16:49

@Pinky...... best avatar in the world.... :D

TLD 25 Oct 2004 19:32

Originally Posted by Pinky:

Rapid - Dinamo: 2-1 :D

Imi placa ca la final borcea si badea.. cica... gata numai avem sanse la titlu, am jucat prost... si pana acuma.. "avem sanse la meci...", "luam titlu", "ne revenim" - declaratii dastea lacrimogene... Vai de capu vostru de conducatori...

Ionutz55 25 Oct 2004 19:55

Daca bateau Rapidul aveau ceva sanse, dar asa nu cred...are dreptate conducerea lui Dinamo, in privintza sanselor la castigarea titlului
Dar nici o problema, vor ajunge anul viitor in Cupa Uefa prin Cupa Romaniei, pe care o vom castiga :D

TLD 25 Oct 2004 20:04

Dar nici o problema, vo ajunge anul viitor in Cupa Uefa prin Cupa Romaniei, pe care o vom castiga :D

Ehh aia intra in cont la noi, ca e traditie deja in ultimii ani... Acu ca avem si 2 echipe.. sa vedem ce face si dinamo 2 miercuri... Si noroc cu steaua ca face puncte pt noi anu asta.. cum zicea tot cineva din conducerea lui dinamo, parca borcea! :P

Sm�agol-Gollum 26 Oct 2004 21:59

se stie ce pedeapsa a primit mutu?

herbert 26 Oct 2004 22:19

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

doi ani suspendare, tratament specializat (minim 6 luni) de dezintoxicare, ruperea cerceilor, arderea tatuajelor, o bataitza cu nuiaua administrata de fosta lui sotie, apoi calugarirea... nu prizati, baietzi!

Sm�agol-Gollum 26 Oct 2004 23:11

Originally Posted by herbert:

doi ani suspendare, tratament specializat (minim 6 luni) de dezintoxicare, ruperea cerceilor, arderea tatuajelor, o bataitza cu nuiaua administrata de fosta lui sotie, apoi calugarirea... nu prizati, baietzi!

doar atat??

nume 26 Oct 2004 23:46

PE MUTU IL DOARE IN CUR DE VOI . Asa ca nu va mai agitati , in 1- 2 luni nici nu o sa se mai discute de "cazul mutu", o sa se trasfere in cel mai rau caz, o sa ia un aer de spasit pe la tv si gata.

herbert 26 Oct 2004 23:52

mai NUME, nu pierde simtul umorului, ca devii ridicol.

nume 27 Oct 2004 00:16

nu-l mai suport p'asta, peste tot dau de el; kiar si aici mutu x10000000000000000000000000000000000000000000

MinRep 27 Oct 2004 07:18

Originally Posted by nume:

Asa ca nu va mai agitati , in 1- 2 luni nici nu o sa se mai discute de "cazul mutu"

Pai, deja s-a cam dezumflat treaba... O sa-l uitam pe Mutu mult mai repede!

Ionutz55 27 Oct 2004 14:04

Din spusele presei britanice, verdictul va fii dat miercuri seara, cel tarziu joi
Din spusele impresarilor lui Mutu, verdictul va fii dat la sf. acestei saptamani
Acum va las pa voi sa hotaratzi:D
Pedeapsa este intre 6 luni si 2 ani, este mai mult ca sigur ca va fii suspendat, nu are cum sa scapa cand FIFA preseaza FA sa il suspende...
Din cate stiu, Chelsea nu o sa ii rezilieze contractul...

Gaandalf 27 Oct 2004 15:47

mie imi pare rau de el ...
dupa ce k aveam dificultatzi cu boul ala de nea puiu ... imushcal-ash ... o sa mai fie shi Mutu suspedat. K va place ... k nu va place ... Mutu dadea gol. Asha k cei kre be bitchin abut Mutu u be bitchin cuz everybody be bitchin' ...

No offense!

Ionutz55 28 Oct 2004 22:04

Verdictul va fi dat in prima saptamana a lui Noembire din ce se aude prin presa Britanica
Este aproape sigur ca Mutu va primii suspendarea maxima, de 2 ani :( si asta numai din cauza ca s-a bagat FIFA ca musca in .... :(
Daca Mutu va lua 2 ani, cariera lui s-a terminat, asta este sigur...

Ionutz55 29 Oct 2004 22:37

Mutu a fost dat afara de la Chelsea...
Dir. executiv al clubului a recunoscut ca testul anti-doping a fost o capcana intinsa romanului...
Ziarele engleze stiu ceva de zic ele ca Mutu va lua 2 ani...pt ca astia nu vorbesc in necunostintza de cauza...
Mutu s-a terminat... :(

Nae 30 Oct 2004 23:18

pacat, pacat... dar hai sa fiim cu totii seriosi... nimeni nu i-a bagat cocaina pe nas ca sa-l poata da afara... asa si-a facut-o el cu mana lui... asa ca nu trebuie sa-i plangem asa de mila, ca de fapt, numai el este de vina.
va dau dreptate ca este pacat, dar cati din noi nu au fost pusi la incercare cu droguri si nu au picat... eh uite, el nu a reusit, si desi este pacat, ramane tot numai vina lui.

Gaandalf 01 Nov 2004 13:44

fimi-ar scarba de Steaua .... :sick:

jackpot 01 Nov 2004 16:16

Nu mai dau cu piciorul pt ca mi-am ranit degetul mic de la picior...
Imi pare rau de Mutu dar asta e.
Eu as sta cu capul sus si nu mi-ar pasa.

jackpot 01 Nov 2004 16:17

.....aaaaa ba da poate ca mi-ar pasa de atatia bani, dar ei vin si se duc nu? Azi ai maine esti in pielea goala. Sau invers poate.?!

iepurilah 02 Nov 2004 21:31

Originally Posted by Gaandalf:

fimi-ar scarba de Steaua .... :sick:

:huh: de ce?

Gaandalf 03 Nov 2004 09:13

pur shi simplu ... i hate Steaua & jiji becali

aseara super meci ... Millan 1 - 2 Barca. Ronaldhino ala khiar shie sa joace shi sa dea gol... de altfel.

iepurilah 03 Nov 2004 13:28

Cum sa-l urasti mah pe nea Gigi, viitoru' presedinte? :lol:
Acu sa lasam gluma...maine seara sper sa fie o seara mare...2-1 le dam italienilor! :D

Gaandalf 03 Nov 2004 13:53

Originally Posted by iepurilah:

Cum sa-l urasti mah pe nea Gigi, viitoru' presedinte? :lol:
Acu sa lasam gluma...maine seara sper sa fie o seara mare...2-1 le dam italienilor! :D

itzi dai seama k o sa tzin cu ei ... k pana la urma sunt romanashi ... sunt curios ce o sa faca...
eu ashtept 17 noiembrie..
sunt curios cine va lua locul lui Mutu ... apropo nu shtie nimeni nimik ?
nu s-a luat nici o decizie ?

Ionutz55 03 Nov 2004 14:47

Decizia in privintza lui Mutu se va face publica joi, din ce spune presa din britanica
CNN spune ca Mutu a luat 9 luni, dar Popescu si V Becali neaga.

Gaandalf 03 Nov 2004 14:48

Dinamo s-a cam gafat pana in momentul de fatza cu Poli Iashi ... 2-2 .. dar au primit pinalti pi nemeritat kktzii aia de la Poli ...
nici nu am apucat bine sa postez shi 3-2 ptr Dinamo ... :lol:

jackpot 03 Nov 2004 18:38

Adrian Mutu, suspendat 9 luni, potrasivit CNN, dar Victor Becali dezminte

Ieri, postul american de televiziune CNN a anuntat ca Adrian Mutu, internationalul roman de la Chelsea, depistat ca s-a drogat cu cocaina, a fost suspendat pe o perioada de noua luni. Imediat, Gica Popescu si Victor Becali, impresarii fotbalistului, s-au grabit sa dezminta aceasta stire. "Nu este adevarat", spune Becali, "si aceasta dintr-un simplu motiv: Federatia engleza va lua o decizie in acest caz abia maine (astazi - n.r.), asa ca nu aveau cei de la CNN cum sa stie".

WraIth 03 Nov 2004 20:57

Pacat de Lucescu in CL:( nu ajunge mai departe.nici el dar nici Celtic
pacat..ii mergea bine la sahtior

Ionutz55 04 Nov 2004 15:15

ProTV ma face sa imi doresc sa nu mai vad nici o echipa cu romani in CL:(
In loc sa vad Barcelona - Milan vad Celtic - Shaktior, in loc sa vad Bayern - Juve, vad Kyev - Real, ultimul din urma fiind un meci mai frumos
Pe Lucescu, l-au "lucrat" arbitrii, ce sa mai zic, iar Celtic cu 2 oameni mai mult nu avea tupeu sa faca presing, ii lasa pe ucrainieni sa plimbe mingea, la un moment dat s-au saturat si fanii scotzieni si au inceput sa isi fluiere favoritzi..
De meciul de aseara, nu pot sa zic decat ca echipa mea "de suflet", Real Madrid, a jucat foarte urat, a fost dominata la toate capitolele si arbitrul grec i-a furat destul de clar pe ucrainieni
Real daca nu bate pe Leverkusen pe Bernabeu nu cred ca se vor califica:(

Latest News: Mutu s-ar putea sa fie suspendat intre 6-8 lunii, deoarce Rio Ferdinand a primit doar 8 luni pt ca s-a sustras testului anti-doping
Fix in acest moment, Mutu se afla in sala de judecata, eu ii urez noroc:)

Va prezentam citeva motive pentru care Mutu ar putea sa primeasca intre 6 si 8 luni. Dupa regulile FIFA, Federatia Engleza de Fotbal trebuie sa-i dea lui Mutu cel putin 6 luni de zlie suspendare, dar s-ar putea sa nu fie nici mai mult de opt, la baza acestei decizii stind urmatoarele motive:

In primul rind, Mutu si-a recunoscut vina, si-a facut rezervare la o clinica de reabilitare si nu va face apel impotriva deciziei luate de FA.

In al doilea rind, Rio Ferdinand a fost suspendat opt luni pentru ca nu s-a prezentat la un test antidoping si daca FA va impune o pedeapsa mai grava pentru consumul de droguri, de recreere, ar putea trimite un mesaj prin care jucatorii, consumatori ai acestor droguri, ar putea alege sa nu se prezinte la aceste teste.

In ultimul rind, consumul de cocaina nu este interzis de WADA in afara competitiilor, de aceea FA poate rezista presiunilor venite din partea guvernului.

prosport.ro

All times are GMT +2. The time now is 19:34.