![]() |
Original sin
|
(The) In-Laws
|
Pai incepe altul. :happy:
|
Pai trebuie sa fie runda a 6-a ca sa inchizi nu? Asta e a 5-a parca :? .
|
alta tura:
The Pirates of the Caribbean din cate stiu eu poti sa inchizi la a 5-a! http://www.cinemagia.ro/forum/viewto... t=175&hist=0 |
An American Werewolf in Paris
|
Is Harry On The Boat?
|
Atentat La World Trade Center
|
Er di
|
Eraser
|
pai este cu dy,Dy gosti
|
Eh cacat, am scris in acelasi timp
|
Ti Ying
|
pai doua una dupa alta Gollum? nu merge asa!-Joci de unul singur?
|
Vedem ce zice comentatorul acestui topic mai pe seara, daca se poate sau nu
Pana atunci dau eu drumu la altul, anume, Goodfellas |
The AStronaut's WiFE
|
Originally Posted by Oloriel:
My mistake. Sorry :) |
Femme Fatale
|
Legally Blonde
|
Demon Knight
|
Ne-ai incuiat. Incepe altul.
|
Cheaper by the Dozen
|
Enemy at the Gates
|
Escape
|
Originally Posted by Pinky:
pai daca potzi sa inchizi din a 5 tura tu cum inchizi din a 4??? |
Sunt 5. Uite:
Goodfellas The AStronaut's WiFE Femme Fatale Legally Blonde Demon Knight Neregula ar fi la The Astronaut's wife. Numele care incep intai cu The si dupa aia titlul n-au fost acceptate anterior. |
sunt acceptate si cu the si fara, pt ca la mult filme gasesti the in fatza, iar the nu se traduce, fiind articol, deci merge si asa
Cu cateva ture in urma am scris un film, The .... |
Pe cont propriu
|
Mda... Am vazut ca mai sunt. Nu mi se pare in totalitate corect.
Never mind: Iubitul meu se insoara. |
N-ati mai terminat mai ideile oameni buni... Credeam ca dupa 10-20 max 30 de pag va blocati... :oops:
|
Rascumpararea
|
Earth Girls Are Easy
|
Syncopated Sioux
|
smeagol :x , vezi ca am un punct la fazan!!
|
Clasament:
1. Sméagol-Gollum - 7 puncte 2. Ionutz55 - 6 puncte 3. Gavriil - 4 puncte 4. Oloriel - 4 puncte 5. onutza_ - 4 puncte 6. Pinky - 4 puncte 7. Nightwane - 3 puncte 8. BeNnY - 3 puncte 9. Wraith - 3 punct 10. MinRep - 2 puncte 11. aditza2004 - 2 puncte 12. Gaandalf - 2 puncte 13. sciende - 2 puncte 14. theo - 1 punct 15. ogto - 1 punct 16. Lady_Skar - 1 punct 17. mihai770 - 1 punct 18. Galadriel_queen - 1 punct 19. iepurilah - 1 punct |
vam inchis deci incep altul, Boss of Bosses
|
Originally Posted by Gollum:
ia fiti atenti ce gura are junioru... :lol: dupa ce citesti mai bune regulamentul, shi tot ce s-a scris prin primele pagini despre cum se joaca, apoi poate ca o sa iti dau si tie un pct.... in caz ca nu stii ce ai gresit, iti zic eu: nu ai voie sa scrii 2 filme unul dupa altul!! |
escape from alcatraz
|
Clasament:
1. Sméagol-Gollum - 7 puncte 2. Ionutz55 - 7 puncte 3. Gavriil - 4 puncte 4. Oloriel - 4 puncte 5. onutza_ - 4 puncte 6. Pinky - 4 puncte 7. Nightwane - 3 puncte 8. BeNnY - 3 puncte 9. Wraith - 3 punct 10. MinRep - 2 puncte 11. aditza2004 - 2 puncte 12. Gaandalf - 2 puncte 13. sciende - 2 puncte 14. theo - 1 punct 15. ogto - 1 punct 16. Lady_Skar - 1 punct 17. mihai770 - 1 punct 18. Galadriel_queen - 1 punct 19. iepurilah - 1 punct |
Az utolso blues
|
tot cu es......
escape |
Punctul pe "I"
|
mere shi in romana.....
Pe aripile vantului |
e "I", deci bagatzi cu ei
|
K. Am inteles. Nu merge sa bagi doua mesaje consecutive dar nici sa scrii din doua in doua nu mi se pare corect. Eu zic ca ar trebui sa lasam macar 3 intre 2 mesaje scrise de aceeasi persoana.
Eight milimeter |
Erin Brockovich
|
Chucky
|
i don't follow.........something went wrong up there cu "pu" shi "pe"
|
Originally Posted by Ionutz55:
Pe urmele fratelui meu spunetzi cu eu |
Originally Posted by Ionutz55:
dar eu vroiam.....:(( nu stiu cu eu |
All times are GMT +2. The time now is 21:01. |