![]() |
aha
|
E un bug care se fredoneaza pe forumul asta...exista vreo emotzicoana exasperata?
|
Woah ce "betoing" arata Samwise inainte...au mama! De ramanea asha putea sa joace rolul lui Faramir sau Eomer! ;)
|
Frumoasa poza aia cu Viggo cu limba pe afara. E chiar mare. :D
gandalf daca mai vrei inelul lui Barahir sa-mi zici ca s-ar putea sa plec in Grecia la sfarsitul lunii si sigur gasesc un magazin acolo cu bijuterii din film. Daca mai esti interesat ma anunti dinainte! |
+ evenstarul pentru fete. Astept propuneri .................................
|
Ma enerveaza la culme paginile astea, ca nu se incarca cum trebuie! :evil:
|
Originally Posted by LadyEowyin:
Hellloooooooow! I'm here too! Check private messages! |
Originally Posted by Demona:
Mie acum mi-a aparut pagina 43 decat dupa ce am scris un mesaj. Ce se intampla ? |
E ceva Bug cred! or somethin`...I got this all the freakin` time!!! Somethin`s wrong with the system! |
Eu sunt inebunita dupa Aragorn aka Viggo. Asa ca daca gasesc inelul lui BaraHir nici nu mai stau pe ganduri. :oops: |
Mi se pare mai mishto Eomer! :) Shi mai tare ca Legolas e Haldir, dar noah...la ultimele faze din RotK cand apare Legolas imbracat ca un elf nobil...woah...!!! Damn Elves! *think happy toughts - think happy thoughts!* |
Te-ai gasit tocmai akuma sa vii cu propuneri dintr-astea. knd nu am bani shi vre3au sa plec la Buc. Inelul lui Barahir e al meu ... auzi ? Vad k nu ai treaba ... te plimbi. Nu pleci cu mine la Buc shi cu Alice fluture ? Hia k shi asha avem nevoie sa fim mai multzi .... |
FINNALY ... 1.200.000 The Two Towers Special Extended Edition la noi in Romania ... distribuit prin PRO VIDEO.
+ varianta cu statueta Gollum shi inca un DVD la 3.500.000 - ma mir k a ajuns shi la noi asha ceva... ne integram in randul civilizatziei moderne... |
Nu-s de la mine, dar vin de ep forumurile externe! Mie mi s-au parut funny so...
"The dwarf breathes so loud, we could've shot him in the dark, in fact, let's close our eyes and try it, don't move dwarf, it'll be fun." Aragorn: "We'll draw the eye of the enemy," Legolas: "A diversion!" *Awkward silence as everyone looks at Legolas* Aragorn: "Go sit in the corner Legolas, no one likes you.....you big bastard." Legolas: "They're taking the hobbits to isengard!" Aragorn: "Thanks for the observation Captain Obvious! (Aragorn rolls eyes) Jesus, we would've been better off bringing a smart monkey." Mouth of Sauron: "The Ring's been sold on e-bay, its being fed-exed to barad-dur as we speak." Aragorn: "Damn those superbowl commercials, it will be the end of us all. None the less, we shall do this, for frodo." Gandalf: "Wait, wouldn't it be Frodo who sold the ring?" Aragorn: "Yes, i see your point, let's go home, smoke some blunts, and watch the superbowl." Gandalf: "Yes its halftime, the girls should be playing in lingerie by now. MAKE HASTE!" Gimli: "We should've gotten tivo." Legolas: "Go patriots!" Aragorn: *Huddles with Gandalf and Gimli* "Let's kill the bastard." Gimli: "Aye." Legolas: "There's a foul voice on the air!" Aragorn: "It's yours!" Gimli: "I'm going to kill him!" Gandalf: "No! I believe Legolas has some purpose yet to serve." |
Originally Posted by TLD:
Sunt destul de funny dar parodia mea are faze mai comice decat astea shi nu ma laud ... pur shi simplu ... asha a fost sa fie... :lol: |
da ce sa zic, hmm cool :D
|
Originally Posted by Ionutz55:
O sa te convingi in curand ptr k am terminat stresiunea shi pot sa ma apuc de post editare la parodie ... :lol: |
Originally Posted by Gaandalf:
And what if it's gonna be mine? 8) |
Everyone has the will to dream... but that doesn't mean ur dreams will come true will they! And if by any chance they do - i'll be there to pulverise them ... :evil: :lol: :lol: :lol: |
La ce s-a ajuns?la batalie pentru cine o sa aiba mai multe LOTR idoms?C`mon guys!This is the miracle LOTR!Intoarcetzi-va la subiect! :evil:
|
Originally Posted by Undomiel:
this is the subject. The RIng is mine! :evil: |
TOO LATE!!! I GOT IT! Dus din Ungaria, de o prietena! Hahaha! I'm sooooooooo good! God damn I love me! Ah...sambata merge dupa Evenstar! I love me! I love me! I love me! Pulverise what? I got the RINGS, the bracelet, I'll have the Evenstar...:evil: I'M DEMONA!!! :lol: :lol: :lol: 8) |
Originally Posted by Undomiel:
Nah hai...ca tot vorbeau domnishorii ashtia de parodii. Ieri faceam cu colegii "bashcalie" de diferite filme shi s-a ajuns la LOTR shi cam asta a ieshit, dupa pauza de ;a 20:45,de 10 minute... "Lord of the Rings" in regia Sergiu Nicolaescu Distributzia: Sauron : Mircea Albulescu Regele Vrajitor : Hamza Pelea(Rest in Peace!) Aragorn : insushi Sergiu Nicolaescu Frodo : Florin Piersic Sam : Puiu Calinescu Gollum : Horatziu Malaiele Legolas : Nicu Constantin Eowyn : Loredena Groza Coloana sonora compusa de : Dan Spataru shi Dubashii de la Varadia. - Premiul Grammy pentru cea mai buna melodie de film ;) (simte ca nu accepta caractere romaneshti...grrrr....:evil:) Shiu ca mai lipsesc multzi din distributzie...aveam doar 10 minute pauza. Azi o mai fie pauza destule. "Proiectul" e la faza "To be continued..." ;) |
hahahahahahahaha! - very funny :evil: Inelul lui Barahir e al meu ... nu shtiu cum sa va spun. Demi - shtii k mor de gat cu tine.... te vanez pana la Arad dk trebuie... :evil: fara glume ... fara mishto-uri ... UNDOMIEL - la glume de genu asta nu fac fatza bine! :evil: |
Bai fara glume vreau inelul asta... Ce e doar al lui Gandalf? :P Spuneti un pretz si la cine ma orientez... Si repede ca poate raman fara! :lol:
|
sa ramai fara ce ... poate te AJUT sa ramai fara mai mult decat tzi-ai dori ... :lol: |
|
Am primit nishte trailere de la Raptor - apropo multumesc omule - shi am vazut imagini noi cu armatele de orci shi imagini cu Sauron on the Battlefield ...
+ pozele care mi le-a trimis sunt foarte reushite shi fairytale like ... Raptor RULZZZ! |
HAI SA NU ........ NICI O LICITATZIE, NICI O NIMIK :lol: |
I'm sorry to announce:THEY KILLED RAPTOR!!!That's it.That was my mission.We're sorry about him.Povestea-i urta de tot,kiar tragica. Tre' sa va imbracati in negru.A fost un baiat bun.
|
Dead Man
I'm sorry to announce:THEY KILLED RAPTOR!!!That's it.That was my mission.We're sorry about him.Povestea-i urta de tot,kiar tragica. Tre' sa va imbracati in negru.A fost un baiat bun.
|
Originally Posted by neonas:
|
Gluma de prost gust
:lol: Din fericire,este in viata dar este bolnav.Nu stiu ce a fost cu mine cand am scris dar sper ca nu va intelege gresit "gluma" mea.Raptor te gripezi si daca iesi din casa,ce om m-ai esti si tu.Ce sa zic lenea nu numai ca ucide dar mai "rau" te pune la pat... :-?Scuzele mele....
|
Re: Gluma de prost gust
What the f*** do u think u're trying to pull here ? Io tre sa-i trimit omului akuma FOTR SHI TTT EE asha k lasa glumele de kkt ptr altcineva... :evil: :evil: :evil: |
Gluma de prost gust
Din nefericire unul din userii acestui Forum chiar a murit shi de atunci nu se mai fac asemenea glume...Transmite-i lui raptor insanatoshire grabnica!!! |
Re: Gluma de prost gust
Don't get all pissy! :lol: |
ON-TOPIC: Mie mi se pare un pic over-rated LOTR... Adica bine bine, e totul frumos dar nu poti compar LOTR: FOTR TTT ROTK oricare din ele cu Godfather ...! Stiu ca nu sunt acelas gen dar LOTR nu se ridica la nivelul Godfather-ului... :o
|
:( Acum trebuie sa-mi cer scuze na' ast e,a fost o gluma de prost gust intr-adevar.Credeam ca va citi el si ar reactiona in stilul sau cu atac la persoana.(EEE glumesc si acuma) :lol: Ii racit si ii frig afara asa ca nu iese din casa.Dar ii bine. Il cunosc si va spun ca incerc cumva sa-l scot din starea de leneveala.II prea lenes,dar tare simpatic.Si mi-e frica ca raceala asta il va lenevi si mai tare. :D They killed Kenny,ii place tare mult South Park.El imi spune mie sa postez aici ca -i bolnav si eu fac glume proaste.Si acum mi-am amintit ca mi-a spus de nefericitul eveniment cu acel user.Imi pare rau.Sper ca nu se va "supara" in alt fel pe mine.Si nici voi.Nu-mi prea plac forumurile si inca nu stiu de ce fiindca sunt destul de interesante si "educative".Asta e.........................
|
Pentru asta trebuie sa-ti ceri scuze Demonei... sora ei a fost cea care ne-a parasit prea repede... |
Could someone fill me in...? :oops:
|
|
OK Scuzele mele sincere,Demona.Imi voi controla cuvintele(glumele).
Si acum....ce kestie pe topic cu LOTR.Eu sunt .....NEO ha ha 8) Dar totusi imi place mult si LOTR.Aste doatorita lui Raptor bineinteles.Il respect pt efortul depus in a atrage populatia in aceasta minunata lume. .................MEG RYAN rules!!! :D asta-i de la mine pt el si pt voi |
:lol: Welcome back Raptor-lenesh.Ce anticipez miscarile,de necrezut,cred ca-s ghicitor in stele,nu alta.
|
Ey,shitter...SALUTATRE FRAHTZILOR!Gandalf ma bkr k itzy e pe plack coletul... :D Astept shy eu...Ce mai faceti?
Neonash...ups it on the hill!Daca anticipezi asa bine shy asa mult,anticipeaza atunci cum ca o sa haleshty azi la mine ceva stricat...M'kay? :lol: |
Originally Posted by emanuel:
... |
Originally Posted by raptor:
Welcome back dude!!! |
Forgiven and forgotten!!! |
Cand apare extended-ul la al treilea?
Primele doua au fost extraordinare... parca vedeam alte filme! |
Pertinenta intrebare, de acord cu tine!
Deci stie cineva? |
Originally Posted by emanuel:
|