![]() |
Originally Posted by Windom:
|
Originally Posted by costyn162:
Foarte bun. Mai am 6 episoade din el. |
Originally Posted by omudindulap:
Multumesc de link! E super site-ul! |
Originally Posted by shadowofnight:
|
Originally Posted by costyn162:
|
Imi place la nebunie Happy Town. :D
Primul episod mi s-a parut bun, dar al doilea chiar m-a cucerit. Love Chloeeee:x:x Vreau sa vad si Twin Peaks. |
Ma bate si pe mine gandul sa ma apuc de Twin Peaks :-? ma apuc week-endul asta de el si revin cu o parere; cat despre Happy Town, azi a aparut ep2 (sub inca nu) deci mai astept putin.primul episod l-am vazut si nu prea m-a impresionat...
|
Subtitrare se gaseste in engleza - nu cred ca nu vei intelege daca o vei folosi. :D
Hai ca e tare!:)) |
astept baietii sa traduca :D
sa inteleg ca episodul 2 "rupe" ? :P |
Da, da, "rupe". IMHO, cel putin. :x
Abia astept episodul 3. :D |
Eu mai am putin din sezonul 4 din Ghost Whisperer si vreau sa ma apuc de 5. Este destul de interesant si e bine ca a iesit oarecum actiunea serialului din monotonia de a aparea in fiecare episod catre o fantoma. Si din cate am inteles sezonul 5 aduce o noua intriga, o carte numita "The book of changes". Mi se pare destul de interesant.
|
Mie sezonul 4 mi-a placut cel mai putin. :(
Vezi ca este sectiune speciala pentru GW. :D |
Ghost Whisperer e misto dar parca ar merge cu mai mult suspans si mister
Mai imi place the amazing race |
As dori si eu pareri despre serialul 90210. Vreau sa ma uit la el insa nu prea stiu la ce sa ma astept.
|
Eu urmaresc: Desperate Housewives, Gossip Girl, Grey's Anatomy, House si Legend of the seeker. Stiu ca sunt genuri diferite, insa tocmai asta imi place, sa alternez suspansul cu drama :))
|
Weeds urmareste cineva? Asa umor inteligent n-am mai intalnit de la Seinfeld incoace...
|
O veste trista pentru fanii FlashForward.
Quote:
=((. Nu pot sa spun ca nu ma asteptam la asa ceva, dar totusi.... Sursa. Si inca una pentru fanii Heroes.
Quote:
Sursa. |
Heroes urmareste careva?:P
|
Ma intreb de ce anuleaza serialele cele mai interesante. Heroes pot spune ca l-as mai fi urmarit inca 10 sezoane. Iar Flash forward nu l-am vazut dar ma gandesc serios sa ma apuc. Despre Heroes spun ca sezonul 4 cere o continuare obligatoriu.
|
se anulează pentru că producătorii "iau" pulsul pieţei la origine. adică la 'ricani. şi dacă iese prost, n-au de ce să meargă mai departe.
|
All times are GMT +2. The time now is 05:40. |