Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Filme la TV (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=269)
-   -   Seriale TV (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95269)

omudindulap 23 Apr 2010 20:01

Originally Posted by Windom:

Multumim de link omule, arunc un ochi la Fringe, ca tot eram curios...

Cu placere.

omudindulap 23 Apr 2010 20:02

Originally Posted by costyn162:

Un serial foarte bun si nu suficient de mediatizat in Romania este Heroes. A fost difuzat pe Antena 1 dar nu cred ca s-au difuzat toate episoadele din primul sezon, serialul avand 4 sezoane. Acum ma apuc de Ghost Whisperer sez 4 si 5 pe care nu le-am vazut. As vrea sa vad Supernatural si Prison Break. Cateva pareri despre ultimul daca l-ati vazut.

Foarte bun. Mai am 6 episoade din el.

caroldaniel67 04 May 2010 09:41

Originally Posted by omudindulap:

http://www.vplay.ro/serials/

Acesta este un site pe care puteti gasi cateva zeci de seriale, mai vechi (Familia Bundy, Friends, Seinfeld etc.), mai noi (Prison Break, Dexter, Band of Brothers s.a.), in format HD, majoritatea subtitrate.
Am ajuns la sezonul 4 din Prison Break.:D

Multumesc de link! E super site-ul!

robbiex2 04 May 2010 10:03

Originally Posted by shadowofnight:

De happy town ce spuneti?:D

promite multe! bunicel primul episod :) ma voi uita la el.

R_Afc 04 May 2010 21:46

Originally Posted by costyn162:

Un serial foarte bun si nu suficient de mediatizat in Romania este Heroes. Prison Break. Cateva pareri despre ultimul daca l-ati vazut.

"Heroes" merita sa-l urmaresti pana prin sezonul 3, este intr-o scadere continua. Am vazut "Prison Break", se afla in topul celor 4 seriale, care mi-au placut cu adevarat. Mai multe nu pot sa-ti zic, decat ca am fost inert, timp de cateva minute, la sfarsitul ultimului sezon.

shadowofnight 06 May 2010 22:01

Imi place la nebunie Happy Town. :D
Primul episod mi s-a parut bun, dar al doilea chiar m-a cucerit.
Love Chloeeee:x:x
Vreau sa vad si Twin Peaks.

robbiex2 06 May 2010 22:05

Ma bate si pe mine gandul sa ma apuc de Twin Peaks :-? ma apuc week-endul asta de el si revin cu o parere; cat despre Happy Town, azi a aparut ep2 (sub inca nu) deci mai astept putin.primul episod l-am vazut si nu prea m-a impresionat...

shadowofnight 06 May 2010 22:21

Subtitrare se gaseste in engleza - nu cred ca nu vei intelege daca o vei folosi. :D

Hai ca e tare!:))

robbiex2 06 May 2010 22:24

astept baietii sa traduca :D

sa inteleg ca episodul 2 "rupe" ? :P

shadowofnight 06 May 2010 22:31

Da, da, "rupe". IMHO, cel putin. :x
Abia astept episodul 3. :D

costyn162 09 May 2010 08:23

Eu mai am putin din sezonul 4 din Ghost Whisperer si vreau sa ma apuc de 5. Este destul de interesant si e bine ca a iesit oarecum actiunea serialului din monotonia de a aparea in fiecare episod catre o fantoma. Si din cate am inteles sezonul 5 aduce o noua intriga, o carte numita "The book of changes". Mi se pare destul de interesant.

shadowofnight 09 May 2010 09:06

Mie sezonul 4 mi-a placut cel mai putin. :(
Vezi ca este sectiune speciala pentru GW. :D

vlad4s 11 May 2010 17:56

Ghost Whisperer e misto dar parca ar merge cu mai mult suspans si mister

Mai imi place the amazing race

costyn162 12 May 2010 13:41

As dori si eu pareri despre serialul 90210. Vreau sa ma uit la el insa nu prea stiu la ce sa ma astept.

NicoB 13 May 2010 14:11

Eu urmaresc: Desperate Housewives, Gossip Girl, Grey's Anatomy, House si Legend of the seeker. Stiu ca sunt genuri diferite, insa tocmai asta imi place, sa alternez suspansul cu drama :))

Lucy_Butler 14 May 2010 09:49

Weeds urmareste cineva? Asa umor inteligent n-am mai intalnit de la Seinfeld incoace...

shadowofnight 14 May 2010 19:05

O veste trista pentru fanii FlashForward.

Quote:

On May 13, 2010, it was reported that FlashForward would not be renewed for a second season.

=((. Nu pot sa spun ca nu ma asteptam la asa ceva, dar totusi....

Sursa.

Si inca una pentru fanii Heroes.

Quote:

It's official. NBC has cancelled "Heroes."

Sursa.

Onny91 16 May 2010 02:20

Heroes urmareste careva?:P

costyn162 16 May 2010 07:47

Ma intreb de ce anuleaza serialele cele mai interesante. Heroes pot spune ca l-as mai fi urmarit inca 10 sezoane. Iar Flash forward nu l-am vazut dar ma gandesc serios sa ma apuc. Despre Heroes spun ca sezonul 4 cere o continuare obligatoriu.

paul_aramis 16 May 2010 13:21

se anulează pentru că producătorii "iau" pulsul pieţei la origine. adică la 'ricani. şi dacă iese prost, n-au de ce să meargă mai departe.

All times are GMT +2. The time now is 00:46.